Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Dziewczyny czy któraś farbowala włosy u fryzjera oczywiście w ciazy pytam bo w pierwszej ciąży 10 lat temu nie miałam takiej potrzeby a teraz by się przydało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ile wynois Twoje Tsh?też się zastanawiam, czy powtórzyć tsh, ale chyba poczekam d wizyty u endokrynologa. Miała być dziś, ale wczoraj mi ją odwołali i przełożyli na poniedziałek.
Trzymam kciuki za badania, jestem przekonana że wszystko będzie dobrze
I jeszcze jedno pytanko 10 kwietnia miałam uzg było 7mm minęły 2 tygodnie ile by teraz było?
A my już po wszystko jest ok! Przezierność karku 1,6 więc dobrze
Świetnie było zobaczyć, jak maleństwo skakało i wierzgało rączkami i nóżkami NIFTY robimy po majówce
Ja farbowalam przy synku oczywiście fryzjerka dobrala jakaś specjalną farbę i było okDziewczyny czy któraś farbowala włosy u fryzjera oczywiście w ciazy pytam bo w pierwszej ciąży 10 lat temu nie miałam takiej potrzeby a teraz by się przydało
Doskonale Cie rozumiem bo Moj Maz jest taki sam. Emocjonalnie do tego podchodzi wiec byl obecny przy kazdym porodzie co Mnie uspokajalo. Ale wiem ze nie kazdy taki jest. Mojemu na psyche nie siadlo hehe ..szybko dopytywal sie kiedy teges majonez..a kiedy mialam problem z nadmiarem pokarmu bo corka miala jakis bunt to pomogl bez dwoch zdan. Nie odrzuca go to ale jak pisalam..jego podnieca cos co innych moze odrzucac. zalezy od osoby.A ja wam powiem tak, moze jestem dziwna.. moze pomyslicie ze jakas bezwstydnica albo oblesna, ale... Moj maz moja wagine zna lepiej niz ja sama.. no taka prawda! Jak po porodzie mi sie rana paprala, to on mi zmienial oklady, on mi smarowal mascia, a nawet dmuchal zeby przynioslo mi na chwile ulge [emoji85] serioo, nie widze nic dziwnego w tym, ze maz ma patrzec na ciebie rozkraczona na lekarskim fotelu czy nawet z sonda od usg w pochwie.. mojego by to nie zdziwilo.. znam tez przypadki takie, ze faceci bedacy przy porodzie z zaciekawieniem patrza jak dziecko wychodzi Pamietam, jak moj kolega z duma mi opowiadal, ze widzial caly proces rodzenia sie dziecka. Zazdro! Ja oprocz w tv tego nie widzialam i nigdy nie zobacze
Wspaniale!!!Cześć! Zniknęłam na 2 tygodnie z forum żeby nie czytać i nie nakręcać się niepotrzebnie do następnej wizyty, która była dziś. Wszystko jest OK. Na szczęście. A za 2 tygodnie prenatalne[emoji173]️