Paulianna89
Fanka BB :)
Dita_333 wszystkiego najlepszego! Dużo zdrówka dla Was [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w piatym mialam pierwsze I na odwrocie bylo juz napisane ze tetno jest a maluszka nawet widac nie byloJa miałam w 6 tyg usg dopochwowe I nie słyszałam serduszka pewno jeszcze nie było
Fajny zgrabny brzusioTez sie pochwale moim brzuszkiem Zobacz załącznik 850187
Ja też jestem z nadwagą, ogólnie mam tendencję do nabierania wagi.Boze jakie wy chude jestescie ja ogolnie jestem z nadwaga u mnie nic jeszcze niewidac narazie warze 89 kilo
Pauli w zeszłym tygodniu kilka dni pod rząd z samego rana była dwojeczka, a teraz od kilku dni nic i już mnie to denerwuje. Ale jelita pracują, bo pierdziochy są heheheA ja chyba ostatnio za wcześnie pochwaliłam sie że nie mam nudności właśnie wróciło mi teraz. A jak u was dziewczyny z wyróżnia iem ja ostatnimi czasy mam z tym klopot
Nie ma szans, doktorek uparty nikomu nie mowi przed polowkowym, bo twierdzi, ze dopoki nie ma pewnosci, to nie bedzie wprowadzal w blad no chyba ze wydarzylo by sie cos ze wyladowala bym w szpitalu i tam bym miala usg (tfu, tfu, tfu)
A ja wam powiem tak, moze jestem dziwna.. moze pomyslicie ze jakas bezwstydnica albo oblesna, ale... Moj maz moja wagine zna lepiej niz ja sama.. no taka prawda! Jak po porodzie mi sie rana paprala, to on mi zmienial oklady, on mi smarowal mascia, a nawet dmuchal zeby przynioslo mi na chwile ulge [emoji85] serioo, nie widze nic dziwnego w tym, ze maz ma patrzec na ciebie rozkraczona na lekarskim fotelu czy nawet z sonda od usg w pochwie.. mojego by to nie zdziwilo.. znam tez przypadki takie, ze faceci bedacy przy porodzie z zaciekawieniem patrza jak dziecko wychodzi Pamietam, jak moj kolega z duma mi opowiadal, ze widzial caly proces rodzenia sie dziecka. Zazdro! Ja oprocz w tv tego nie widzialam i nigdy nie zobacze
A jaka wyszła Ci glukoza?