reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Tez sie pochwale moim brzuszkiem :) IMG_20180404_234056.jpg

Załączniki

• IMG_20180404_234056.jpg
    IMG_20180404_234056.jpg
    484,4 KB · Wyświetleń: 95
Boze jakie wy chude jestescie ja ogolnie jestem z nadwaga u mnie nic jeszcze niewidac narazie warze 89 kilo
Ja też jestem z nadwagą, ogólnie mam tendencję do nabierania wagi.
Przy 178cm wzrostu ważę 95 kg, a waga startowa 97kg. Także zaraz zobaczę na wadze 3 cyfry, bo teraz ciągle głodna jestem.
Wreszcie mi minął jadłowstręt.
Będę się później odchudzać

A ja chyba ostatnio za wcześnie pochwaliłam sie że nie mam nudności właśnie wróciło mi teraz. A jak u was dziewczyny z wyróżnia iem ja ostatnimi czasy mam z tym klopot
Pauli w zeszłym tygodniu kilka dni pod rząd z samego rana była dwojeczka, a teraz od kilku dni nic i już mnie to denerwuje. Ale jelita pracują, bo pierdziochy są hehehe

Nie ma szans, doktorek uparty nikomu nie mowi przed polowkowym, bo twierdzi, ze dopoki nie ma pewnosci, to nie bedzie wprowadzal w blad :) no chyba ze wydarzylo by sie cos ze wyladowala bym w szpitalu i tam bym miala usg (tfu, tfu, tfu)

Kochana, ja w 17tygdniu miałam fotkę siusiaka i jąderek i nawet lekarz nie musiał mi nic pokazywać, sama widziałam jak na patelni :laugh2: mały bezwstydnik :-D:D
A ten wyrostek ponoć już skończonym 13tygodniu to naprawdę 80%, jak nie więcej pewności, kwestia tego jaki sprzęt, jaki lekarz i jak dziecko się ułoży :tak:
Ale nie ma to jak fotka siusiaka albo waginki :D:p

A ja wam powiem tak, moze jestem dziwna.. moze pomyslicie ze jakas bezwstydnica albo oblesna, ale... Moj maz moja wagine zna lepiej niz ja sama.. no taka prawda! Jak po porodzie mi sie rana paprala, to on mi zmienial oklady, on mi smarowal mascia, a nawet dmuchal zeby przynioslo mi na chwile ulge [emoji85] serioo, nie widze nic dziwnego w tym, ze maz ma patrzec na ciebie rozkraczona na lekarskim fotelu czy nawet z sonda od usg w pochwie.. mojego by to nie zdziwilo.. znam tez przypadki takie, ze faceci bedacy przy porodzie z zaciekawieniem patrza jak dziecko wychodzi :) Pamietam, jak moj kolega z duma mi opowiadal, ze widzial caly proces rodzenia sie dziecka. Zazdro! Ja oprocz w tv tego nie widzialam i nigdy nie zobacze :)

Wiesz, moj tez zna mnie mega dokładnie...wiadomo :-p Różne rzeczy się robiło czy robi hahahahaa:laugh2: Ale chodzi mi o fakt, że inny facet grzebie w twojej pochwie, że masz wszystko wywalone... No po prostu jestem przekonana, że by go to ruszyło trochę :D Był przy porodzie, ale poród odbierała kobieta, później przyszła lekarka kobieta ginekolog i tylko lekarz od dziecka był facetem, ale on to już dziecko badał a nie mnie :-D No i poród to takie szczególne wydarzenie, że chyba jest poza skalą wszystkiego :tak: Cud natury :)

Dziękuję wszystkim za życzenia:) 5latek i zmieniam licznik z przodu :laugh2:

reklama
Do góry