reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Mój mąż nie był na żadnej wizycie ze mną i nie wymagam od niego tego, on sam też raczej nie przejawia chęci. Przy porodzie też nie był i teraz też nie będzie-to nasza wspólna decyzja. Mam wrażenie, że gdyby był przy porodzie to ja bym się zrobiła tak PIPKA w grochu i po prostu byłabym miękka a nie twarda...jeżeli wiecie co mam na myśli...o wiem, tak bym się pieściła ze sobą :wink:
A jak go nie było to byłam twarda i się nie rozklejałam, że boli, że długo itp. itd.

Wozek mam z głowy,bo po synku zostal, gondola z bebe comfort na stelazu maxi cosi,spacerowka mura 3 dla mniejszego dziecka. W aucie mamy quinny zapp na zakupy. A na długie spacery britax agile. Fotelik maxi cosi.

O 17 mam prenatalne, mały stresik jest. Wczoraj robilam jeszcze raz tsh i niestety za wysokie. W przyszlym tyg mam wizytę w poradni endo.

Wozek mam z głowy,bo po synku zostal, gondola z bebe comfort na stelazu maxi cosi,spacerowka mura 3 dla mniejszego dziecka. W aucie mamy quinny zapp na zakupy. A na długie spacery britax agile. Fotelik maxi cosi.

O 17 mam prenatalne, mały stresik jest. Wczoraj robilam jeszcze raz tsh i niestety za wysokie. W przyszlym tyg mam wizytę w poradni endo.
Powodzenia!

też się zastanawiam, czy powtórzyć tsh, ale chyba poczekam d wizyty u endokrynologa. Miała być dziś, ale wczoraj mi ją odwołali i przełożyli na poniedziałek.
Trzymam kciuki za badania, jestem przekonana że wszystko będzie dobrze:)

reklama
Do góry