reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Mój mąż nie był na żadnej wizycie ze mną i nie wymagam od niego tego, on sam też raczej nie przejawia chęci. Przy porodzie też nie był i teraz też nie będzie-to nasza wspólna decyzja. Mam wrażenie, że gdyby był przy porodzie to ja bym się zrobiła tak PIPKA w grochu i po prostu byłabym miękka a nie twarda...jeżeli wiecie co mam na myśli...o wiem, tak bym się pieściła ze sobą :wink:
A jak go nie było to byłam twarda i się nie rozklejałam, że boli, że długo itp. itd.

Wozek mam z głowy,bo po synku zostal, gondola z bebe comfort na stelazu maxi cosi,spacerowka mura 3 dla mniejszego dziecka. W aucie mamy quinny zapp na zakupy. A na długie spacery britax agile. Fotelik maxi cosi.

O 17 mam prenatalne, mały stresik jest. Wczoraj robilam jeszcze raz tsh i niestety za wysokie. W przyszlym tyg mam wizytę w poradni endo.

Wozek mam z głowy,bo po synku zostal, gondola z bebe comfort na stelazu maxi cosi,spacerowka mura 3 dla mniejszego dziecka. W aucie mamy quinny zapp na zakupy. A na długie spacery britax agile. Fotelik maxi cosi.

O 17 mam prenatalne, mały stresik jest. Wczoraj robilam jeszcze raz tsh i niestety za wysokie. W przyszlym tyg mam wizytę w poradni endo.
Powodzenia!

też się zastanawiam, czy powtórzyć tsh, ale chyba poczekam d wizyty u endokrynologa. Miała być dziś, ale wczoraj mi ją odwołali i przełożyli na poniedziałek.
Trzymam kciuki za badania, jestem przekonana że wszystko będzie dobrze:)

reklama
Do góry