Dziekuje :*Fajny zgrabny brzusio
reklama
Igorowelove
Moderatorka
Bardzo sie ciesze, ze wkoncu sie chwalimy brzuszkami w zwiazku z tym zalozylam watek przeznaczony na zdjecia domkow naszych dzieciaczkow [emoji7]
Link do: Listopadowe brzuszki
Link do: Listopadowe brzuszki
Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Mój mąż nie był na żadnej wizycie ze mną i nie wymagam od niego tego, on sam też raczej nie przejawia chęci. Przy porodzie też nie był i teraz też nie będzie-to nasza wspólna decyzja. Mam wrażenie, że gdyby był przy porodzie to ja bym się zrobiła tak PIPKA w grochu i po prostu byłabym miękka a nie twarda...jeżeli wiecie co mam na myśli...o wiem, tak bym się pieściła ze sobą
A jak go nie było to byłam twarda i się nie rozklejałam, że boli, że długo itp. itd.
A jak go nie było to byłam twarda i się nie rozklejałam, że boli, że długo itp. itd.
justyna90m
Zaangażowana w BB
Wozek mam z głowy,bo po synku zostal, gondola z bebe comfort na stelazu maxi cosi,spacerowka mura 3 dla mniejszego dziecka. W aucie mamy quinny zapp na zakupy. A na długie spacery britax agile. Fotelik maxi cosi.
O 17 mam prenatalne, mały stresik jest. Wczoraj robilam jeszcze raz tsh i niestety za wysokie. W przyszlym tyg mam wizytę w poradni endo.
O 17 mam prenatalne, mały stresik jest. Wczoraj robilam jeszcze raz tsh i niestety za wysokie. W przyszlym tyg mam wizytę w poradni endo.
justyna90m
Zaangażowana w BB
Mąz na wizyty nie chodzi ze mna,ale przy porodzie chce byc. Ostatnio byl i nie wyobraza sobie teraz,zeby bylo inaczej
MangoWawa
Powodzenia!Wozek mam z głowy,bo po synku zostal, gondola z bebe comfort na stelazu maxi cosi,spacerowka mura 3 dla mniejszego dziecka. W aucie mamy quinny zapp na zakupy. A na długie spacery britax agile. Fotelik maxi cosi.
Mama Zuzi i Antosia
też się zastanawiam, czy powtórzyć tsh, ale chyba poczekam d wizyty u endokrynologa. Miała być dziś, ale wczoraj mi ją odwołali i przełożyli na poniedziałek.Wozek mam z głowy,bo po synku zostal, gondola z bebe comfort na stelazu maxi cosi,spacerowka mura 3 dla mniejszego dziecka. W aucie mamy quinny zapp na zakupy. A na długie spacery britax agile. Fotelik maxi cosi.
Trzymam kciuki za badania, jestem przekonana że wszystko będzie dobrze
reklama
Mama Zuzi i Antosia
sandrus.k a Ty nadal pracujesz, czy jesteś już na L4?