the_flower
Fanka BB :)
A my już po obiadku teraz korzystamy ze słoneczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój gin bez problemu mi wypisał L4, choć kocham moją pracę, ale zdrowie dzidzi najważniejsze.Ja też dziś jestem do niczego. Stresuję się wizytą u gina (w środę), nie wiem co mam mu powiedzieć żeby bez problemu dał mi L4, nie mogę przestać o tym myśleć. Do pracy nie wrócę, bo po pierwsze nie dam rady a po drugie nie chcą żebym teraz wracała (ryzyko). Pogoda piękna, a ja zamulona
Mam dokładnie tak samo. Nie umiem i nie lubię gotowaćZazdroszczę Wam, mnie gotowanie w ogóle nie wychodzi źle się z tym czuje, ale mam do tego dwie lewe ręce i choćbym się nie wiem jak starała lipa. Kilka rzeczy tylko umiem by jakoś dziecku gotować.
jeszcze nie wiem, ponieważ najpierw o 8 rano muszę zadzwonić o numerek. Lekarz przyjmuje od 10:00 Ale jak mi nie da, to mam o 16:50 prywatną wizytę u innego, wtedy już ciąże poprowadzę prywatnie, żeby się nie denerwować (z ubezpieczenia dodatkowego w pracy)Mój gin bez problemu mi wypisał L4, choć kocham moją pracę, ale zdrowie dzidzi najważniejsze.
Porozmawiaj z ginem szczerze.
O której w środę masz wizytę?
Ja mam na 15:45 będę trzymała za Ciebie kciuki.
Wiesz, nie każdy musi umieć świetnie gotować. Ważne, że potrafisz chociaż kilka dań- z głodu nie umrzecieZazdroszczę Wam, mnie gotowanie w ogóle nie wychodzi źle się z tym czuje, ale mam do tego dwie lewe ręce i choćbym się nie wiem jak starała lipa. Kilka rzeczy tylko umiem by jakoś dziecku gotować.
Nie zniechęcaj się, ja całe życie się uczę.Zazdroszczę Wam, mnie gotowanie w ogóle nie wychodzi źle się z tym czuje, ale mam do tego dwie lewe ręce i choćbym się nie wiem jak starała lipa. Kilka rzeczy tylko umiem by jakoś dziecku gotować.
Bedzie wszystko dobrze! Musi być.W srode mam lekarza. A ja znowu sie schizuje ze moze serduszko przestalo bic lub cos :/ taki dol mnie zlapal :/