Ja miałam tak na początku, głównie czułam mdłości jak byłam glodna a właściwie tak zaczynało się z 2 godz po ostatnim posiłku. Teraz mam prawie cały czas bez względu na to czy dopiero zjadlam czy jeszcze nie czy jestem w trakcie jedzenia.Ja ostatnio mam takie dziwne mdłości, jak bez ciąży, gdy byłam głodna. I już sama się gubię, czy jestem głodna, czy to mdłości. Chyba muszę jeść z zegarkiem w ręku, bo uczucie głodu mnie ostatnio zwodzi
reklama
Płomyk*
Fanka BB :)
Hej dziewczyny.
Ciezki weekend za mną. Młoda co chwila 39 stopni, wczoraj dwa razy zwymiotowala a dzisiaj chlopa zlozylo ech.
Oczywiscie wczoraj nie odpuscilam wymarzonego sniadania w macu na obiad rosolek na chory brzuszem córci a dzisiaj carbonara mmmm
Mi najbardziej żołądek dokucza chwile po jedzeniu i nadmiar śliny tez nie pomaga
Ciezki weekend za mną. Młoda co chwila 39 stopni, wczoraj dwa razy zwymiotowala a dzisiaj chlopa zlozylo ech.
Oczywiscie wczoraj nie odpuscilam wymarzonego sniadania w macu na obiad rosolek na chory brzuszem córci a dzisiaj carbonara mmmm
Mi najbardziej żołądek dokucza chwile po jedzeniu i nadmiar śliny tez nie pomaga
Mirakulum
Z mdlosciamu u mnie o niebo lepiej..apetyt dopisuje az nad to oO
Tez mnie uczucie glodu zawodzi jak nigdy ale.staram sie panowac !
Maz wybil mi maczna potrawe z glowy a zaserwowal zielenine z pomidorem ogorkiem tunczykiem i jajem i sosem oooo
Ma chlop racje no
Spiaca jestem strasznie ostatnio..........
Plomyk zdrowka dla coreczki i Meza!
Maz wybil mi maczna potrawe z glowy a zaserwowal zielenine z pomidorem ogorkiem tunczykiem i jajem i sosem oooo
Ma chlop racje no
Po przeczytaniu Twojego posta od razu spojrzałam w tabelkę chcąc sprawdzić w którym tygodniu jesteś i kiedy ja mogę się spodziewać ze będzie lepiej z mdłościami ale widzę ze jesteś jeden dzień później niż ja. No to nici z moich obliczeń [emoji16] Czekam na swoją kolej, mam nadzieje ze niedługo odpuszcza.Z mdlosciamu u mnie o niebo lepiej..apetyt dopisuje az nad to oO
Ma chlop racje no
Igorowelove
Moderatorka
U kazdej inaczej [emoji14] ja mam 10tc+6 i nadal mdlosciPo przeczytaniu Twojego posta od razu spojrzałam w tabelkę chcąc sprawdzić w którym tygodniu jesteś i kiedy ja mogę się spodziewać ze będzie lepiej z mdłościami ale widzę ze jesteś jeden dzień później niż ja. No to nici z moich obliczeń [emoji16] Czekam na swoją kolej, mam nadzieje ze niedługo odpuszcza.
Spokojnie, ja mialam 12 mm pusty a po tygodniu juz byl zarodzio [emoji7]5-6 tydzien, usg pecherzyk 11mm i pusto w nim, strasznie się martwię że coś nie tak, ze nie widać cialka żółtego ani zarodka a nasteone usguza półtora tygodnia :-(
netka.
Koszmarna noc
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
No cóż. Cierpienie nie musi pójść na marne... Możesz je ofiarować Bogu.
Trzymaj się.
netka.
Dziewczyny, jak wizyty? Ja czekam na swoją do czwartku. Dobrze, że z samego rana.
Mdłości mnie omijają tym razem, ale MEGA zmęczenie nie odpuszcza.
Ale nie ma to tamto. Dzieci nie ma, więc szaleje z porządkami, itd.
Mdłości mnie omijają tym razem, ale MEGA zmęczenie nie odpuszcza.
Ale nie ma to tamto. Dzieci nie ma, więc szaleje z porządkami, itd.
reklama
natala95
Ale to już nie tylko o to chodzi córka od 23 do 6 rano cały czas płakała i wogole i do tego wszystko bolało szokNo cóż. Cierpienie nie musi pójść na marne... Możesz je ofiarować Bogu.
Trzymaj się.
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom