reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Hej kobitki
Mam 5 tc i dzisiaj strasznie boli mnie głowa lekarza mam we wtorek dopiero i nie wiem czy mi można jakaś tabletkę wziąść czy nie.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

moze za mało wody pijesz?
na bol glowy polecam potluczone liscie kapusty. Listek mozesz wlozyc do lodowki, pognieśc i przyłożyć do glowy.
sok z kapusty dziala przeciwbolowo i jest polecany na rozne bole.

reklama
Hmm.. powiedz może ze maleństwo nie było na tyle silne żeby rosnąć w Twoim brzuchu i poszło do nieba (jeśli jesteście wierzący). Nie wiem jak Twój syn reagował na wieść o ciąży ale jeśli nie był zadowolony albo czuł się zazdrosny to zapewnij, że to niczyja wina i czasem tak się dzieje. Ogólnie musisz powiedzieć mu prawdę ale w jak najprostszy sposób.

A jeśli chodzi o tą tarczycę to wy już mialyscie ja przed zajściem w ciążę ja robiłam 2 lata temu tarczycę tak z czystej ciekawości i miałam super idealnie w pół książkowo ale teraz też mam do zrobienia cukier morfologia tsh i toksoplazmoze i jaka mam krew bo nie mam nigdzie tego udokumentowanego
Ja miałam wcześniej idealne wyniki tsh. Badam raz do roku ze względu na to, że mam przypadki w rodzinie. Po mężu moje dzieci chorują na niedoczynność tarczycy.
W listopadzie robiłam i miałam 2,88 ale gin powiedział, że przy staraniach tak może być.
Zresztą wtedy jeszcze nie miałam zgody na starania, bo w grudniu miałam pobierane wycinki(zła cytologia).
Teraz niedawno gin mi zlecił poziom tsh i 3,48 i od razu dostałam leki.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam wcześniej idealne wyniki tsh. Badam raz do roku ze względu na to, że mam przypadki w rodzinie. Po mężu moje dzieci chorują na niedoczynność tarczycy.
W listopadzie robiłam i miałam 2,88 ale gin powiedział, że przy staraniach tak może być.
Zresztą wtedy jeszcze nie miałam zgody na starania, bo w grudniu miałam pobierane wycinki(zła cytologia).
Teraz niedawno gin mi zlecił poziom tsh i 3,48 i od razu dostałam leki.

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja mam jasnorozowe plamienia byłam odrazu u położnej serce bije nawet się ruszalo tylko teraz niewiem czy wracać do pracy

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry