reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny od wczoraj źle się czuje. Wczoraj miałam migrena z aurą. Do tej pory pobolewa mnie głowa. Jest mi niedorze i nie mogę jeść. Jest piękna pogoda A ja leżę w łóżku. Chciałabym już żeby zaczął się 2 trymestr.

Hmm.. powiedz może ze maleństwo nie było na tyle silne żeby rosnąć w Twoim brzuchu i poszło do nieba (jeśli jesteście wierzący). Nie wiem jak Twój syn reagował na wieść o ciąży ale jeśli nie był zadowolony albo czuł się zazdrosny to zapewnij, że to niczyja wina i czasem tak się dzieje. Ogólnie musisz powiedzieć mu prawdę ale w jak najprostszy sposób.
Żeby to było takie proste on się cieszył bo ma już siostrę

Ja bym sie pifffka napila, takiego shandy... :) no ale nawet nie zamierzam sobie smaka robić. I placki ziemniaczane za mna chodza i ogórkowa

Ja mam dziś chyba pierwsza zachcianke. Tak mnie naszlo na placki z jablkami jak u babci, ze siedze i robie ;) co prawda nie są tak pyszne jak babci, ale i tak są super :)

A za mna chodziły knedle z powidłami śliwkowych..śmietana i miodem ..I zrobiłam ..pychotka
Mam straszne zachcianki i musze sie pilnowac lol

Placki ziemniaczane uwielbiam. Ogórkowa taka kwaśna uwielbiam..w ogóle zupy..a teraz jeszcze nabrałam ochoty na placki z jabłkami i zrobię na kolacje:p dzieki Koka

Żeby to było takie proste on się cieszył bo ma już siostrę
[emoji853] na pewno nie będzie łatwo, zwłaszcza dla Ciebie. Ciężko z dorosłym rozmawiać o takich sprawach, nawet sobie nie wyobrażam jak ciężko wytłumaczyć to dziecku. Są też książki dla dzieci oswajające ze śmiercią, jakbyś chciała może to Wam pomoże. Z tytułów kojarzę "Dzidziuś. Niewielka książeczka o wielkiej stracie" to książka opowiadająca o poronieniu. Osobiście jej nie czytałam ale może warto spróbować.

A za mna chodziły knedle z powidłami śliwkowych..śmietana i miodem ..I zrobiłam ..pychotka
Mam straszne zachcianki i musze sie pilnowac lol

Placki ziemniaczane uwielbiam. Ogórkowa taka kwaśna uwielbiam..w ogóle zupy..a teraz jeszcze nabrałam ochoty na placki z jabłkami i zrobię na kolacje:p dzieki Koka
Knedle [emoji7] ojej ale bym zjadła!

[emoji853] na pewno nie będzie łatwo, zwłaszcza dla Ciebie. Ciężko z dorosłym rozmawiać o takich sprawach, nawet sobie nie wyobrażam jak ciężko wytłumaczyć to dziecku. Są też książki dla dzieci oswajające ze śmiercią, jakbyś chciała może to Wam pomoże. Z tytułów kojarzę "Dzidziuś. Niewielka książeczka o wielkiej stracie" to książka opowiadająca o poronieniu. Osobiście jej nie czytałam ale może warto spróbować.
Dziękuję

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja ostatnio mam takie dziwne mdłości, jak bez ciąży, gdy byłam głodna. I już sama się gubię, czy jestem głodna, czy to mdłości. Chyba muszę jeść z zegarkiem w ręku, bo uczucie głodu mnie ostatnio zwodzi :p

Do góry