netka.
Fanka BB :)
.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żeby to było takie proste on się cieszył bo ma już siostręHmm.. powiedz może ze maleństwo nie było na tyle silne żeby rosnąć w Twoim brzuchu i poszło do nieba (jeśli jesteście wierzący). Nie wiem jak Twój syn reagował na wieść o ciąży ale jeśli nie był zadowolony albo czuł się zazdrosny to zapewnij, że to niczyja wina i czasem tak się dzieje. Ogólnie musisz powiedzieć mu prawdę ale w jak najprostszy sposób.
Ja mam dziś chyba pierwsza zachcianke. Tak mnie naszlo na placki z jablkami jak u babci, ze siedze i robie co prawda nie są tak pyszne jak babci, ale i tak są super
[emoji853] na pewno nie będzie łatwo, zwłaszcza dla Ciebie. Ciężko z dorosłym rozmawiać o takich sprawach, nawet sobie nie wyobrażam jak ciężko wytłumaczyć to dziecku. Są też książki dla dzieci oswajające ze śmiercią, jakbyś chciała może to Wam pomoże. Z tytułów kojarzę "Dzidziuś. Niewielka książeczka o wielkiej stracie" to książka opowiadająca o poronieniu. Osobiście jej nie czytałam ale może warto spróbować.Żeby to było takie proste on się cieszył bo ma już siostrę
Knedle [emoji7] ojej ale bym zjadła!A za mna chodziły knedle z powidłami śliwkowych..śmietana i miodem ..I zrobiłam ..pychotka
Mam straszne zachcianki i musze sie pilnowac lol
Placki ziemniaczane uwielbiam. Ogórkowa taka kwaśna uwielbiam..w ogóle zupy..a teraz jeszcze nabrałam ochoty na placki z jabłkami i zrobię na kolacje dzieki Koka
Dziękuję[emoji853] na pewno nie będzie łatwo, zwłaszcza dla Ciebie. Ciężko z dorosłym rozmawiać o takich sprawach, nawet sobie nie wyobrażam jak ciężko wytłumaczyć to dziecku. Są też książki dla dzieci oswajające ze śmiercią, jakbyś chciała może to Wam pomoże. Z tytułów kojarzę "Dzidziuś. Niewielka książeczka o wielkiej stracie" to książka opowiadająca o poronieniu. Osobiście jej nie czytałam ale może warto spróbować.