Mirakulum
Fanka BB :)
Nie zabrudzony śluz teraz jest brazowawy delikatnie że muszę się przyjrzeć papierowi
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
To dobry znak!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie zabrudzony śluz teraz jest brazowawy delikatnie że muszę się przyjrzeć papierowi
Wczoraj było to samo i przestało rano po siku tak miałam teraz jak leżę jakby się uspokoiło że zmienia kolor z czerwonawego na lekko brązowy ale zaczął mbie trochę pobolewac brzuch jak na @ ale delikatnie. Może po prostu muszę dużo leżeć bo jakbym się zdenerwowała czy ciśnienie mi się podniesie to jakby bardziej albo sobie tylko wkrecam albo już widzę wszystko co najgorsze:/To dobry znak!
Ja tez z Bydgoszczy. U kogo byłaś?Jestem z Bydgoszczy. Czytałam, że ten lekarz jest specyficzny, ale nie tego się spodziewałam
On w ogóle jest jakiś psychicznyPrzy tak nieregularnych cyklach nie wiem na jakiej podstawie lekarz powiedział że powinien być 6-ty tydzień a jest 4ty... Tutaj chyba tylko z usg można coś wnioskować a nie z terminu miesiączki bo owulacja mogła być w bardzo różnych momentach. Nie wiem po co Cię straszy
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej a czym się stresujesz ? Ja tez miałam ostatnia miesiączkę 19 lutego, mam potwierdzona ciąże, obecnie 7 tydzień ( 6 tydz 5 dzień). Kolejne Usg 11 kwietnia i czekam na bicie serduszek.Cześć dziewczyny może któraś mi powie czy mam się czym stresować czy nie. Otóż ostatnia miesiączke miałam 19 luty na teście mam 2 kreski uzg potwierdziło że jestem na granicy 4-5tydzien ciąży ale lekarz coś mówił że jak by liczyć ostatnia miesiączke to powinna być w 6 tygodniu co ja mam myśleć teraz dał skierowanie na hcg czy rośnie prawidłowo i uzg mam w piątek kolejne bardzo się strsuje.
To chyba jest zależne od owulacji kiedy nastąpiła. Przestraszyłem się że ciąża nie chce się rozwijać skoro powinien być 6 a jest 4 ale mam taką nadzieję że będzie ok w poniedziałek mam wyniki HCG czy rośnie prawidłowo do ciąży.Hej a czym się stresujesz ? Ja tez miałam ostatnia miesiączkę 19 lutego, mam potwierdzona ciąże, obecnie 7 tydzień ( 6 tydz 5 dzień). Kolejne Usg 11 kwietnia i czekam na bicie serduszek.
Co prawda mam już syna 10 letniego ale jestem w 4-5tydzien ciąży i nie mocno ale boli mnie brzuch i mam wrażenie że macica w pierwszej ciąży nie pamiętam żebym miała jakieś problemy. Jak myślicie da ginekolog zwolnienie w we wtorek jak będę u niego ? Pracuje na produkcji przy chemi.
Wczoraj było to samo i przestało rano po siku tak miałam teraz jak leżę jakby się uspokoiło że zmienia kolor z czerwonawego na lekko brązowy ale zaczął mbie trochę pobolewac brzuch jak na @ ale delikatnie. Może po prostu muszę dużo leżeć bo jakbym się zdenerwowała czy ciśnienie mi się podniesie to jakby bardziej albo sobie tylko wkrecam albo już widzę wszystko co najgorsze:/
Mówiłam lekarzowi że mnie pobolewa brzuch ale jakoś się tym nie przejął zbytnio nawet leków rozkurczowych nie dał czyli widocznie we wczesnej ciąży tak już jest. Myślę że po drugim uzg w piątek już się wszystko rozstrzygnie i po wynikach hcg. Z tym że nie które dziewczyny w 4 tyg mają plemienia a ja nic kawę śluzu brązowego czysciutko.Ja mam syna niespełna 6letniego, i powiem ci, że akurat inaczej mnie wtedy brzuch bolał, a inaczej teraz. Wtedy tak jak na okres, a teraz bardziej ciągniecie i rozpychanie w jednym jajniku. Im wyższa ciąża, tym tych kłuć i ciągnięć jakby mniej. To znaczy kłuje mnie coś tam czasami, ale tak szczerze to nie myślę o tym. Wychodzę z założenia, ze tak ma być i już. Macica się rozciąga, więzadła też i już. Nie roztrząsam tego. Wizytę mam we wtorek... ten czas tak szybko zleciał, że masakra. Trzy tygodnie! Tobie też zleci
To leż grzecznie i czekaj do wizyty. Niczym się nie stresuj
Masz racje, wszystko zależy od tego kiedy miałaś owulacje. Możesz zrobić betę dwa razy w odstępie 48 h i sprawdzić sobie na kalkulatorze czy przyrasta dobrzeTo chyba jest zależne od owulacji kiedy nastąpiła. Przestraszyłem się że ciąża nie chce się rozwijać skoro powinien być 6 a jest 4 ale mam taką nadzieję że będzie ok w poniedziałek mam wyniki HCG czy rośnie prawidłowo do ciąży.
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzięki czuje się spokojniejszyMasz racje, wszystko zależy od tego kiedy miałaś owulacje. Możesz zrobić betę dwa razy w odstępie 48 h i sprawdzić sobie na kalkulatorze czy przyrasta dobrze