paulina.blachut
Fanka BB :)
bądz dobrej myśli dużo tej krwi?I za każdym razem co idę siku jest krew w sluzie ja umrę do 16 boooze!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
bądz dobrej myśli dużo tej krwi?I za każdym razem co idę siku jest krew w sluzie ja umrę do 16 boooze!!!!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A ile trwały Twoje cykle... To jest najważniejsze pytanieCześć dziewczyny może któraś mi powie czy mam się czym stresować czy nie. Otóż ostatnia miesiączke miałam 19 luty na teście mam 2 kreski uzg potwierdziło że jestem na granicy 4-5tydzien ciąży ale lekarz coś mówił że jak by liczyć ostatnia miesiączke to powinna być w 6 tygodniu co ja mam myśleć teraz dał skierowanie na hcg czy rośnie prawidłowo i uzg mam w piątek kolejne bardzo się strsuje.
ja jestem w 6tyg i 4d mam termin wyliczony na 26.11 ja mam wizyte dopiero 25 kwietnia a tykiedy byłaś u gin że masz tak szybko 12.04?To jesteśmy na tym samym etapie ciąży byłaś już u ginekologa miałaś usg wyliczył Ci termin mi wstępny wyliczył na 28.11 a ile w tym bedzie prawdy to dowiem się 12.04
Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
27 marca byłam u gina dostałam skierowanie na betę i 12.04 poznam wyniki itd. Juz bym chciała mieć tą wizytę mam nadzieję że czas szybko zlecija jestem w 6tyg i 4d mam termin wyliczony na 26.11 ja mam wizyte dopiero 25 kwietnia a tykiedy byłaś u gin że masz tak szybko 12.04?
powiem ci dlatego ja właśnie też wybrałam prywatnego ginekologa co prada płace 150 ale wychodzę dobrze doinformowana zawsze zdjęcie dostałam specjalnie przybliżył kropeczkę żeby mój mąż zobaczył bo niestety był w pracy i nie mógł jechac ze mnąJestem z Bydgoszczy. Czytałam, że ten lekarz jest specyficzny, ale nie tego się spodziewałam
a to ja byłam 4 kwietnia ale też nie mogę doczekac się kolejnej wizyty a gdzie tam do 25 kwietnia i tak masz lepiej bo po 2 tyg a ja 3 tyg musze czekać27 marca byłam u gina dostałam skierowanie na betę i 12.04 poznam wyniki itd. Juz bym chciała mieć tą wizytę mam nadzieję że czas szybko zleci
Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
Ja nie miałam regularnych miesiączek ostatnio nie miałam 3 miesiące okresu listpad grudzień styczeń miałam na teście bardzo blada kreskę ale jak poszłam do ginekologa nie byłam w ciazy zdążyła się wchlanac teraz mam 2 grube kreski i jest 4 mm pechezyk ciążowy 4 tydzien a pownien być 6 tydzien i pytanie czy ciąża się zatrzymała czy po prostu później zaszłam tak mi tu koleżanka napisała.A ile trwały Twoje cykle... To jest najważniejsze pytanie
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
No to praktycznie tak jak
Ale ja nie miałam ani usg ani nic tylko skierowanie na betęa to ja byłam 4 kwietnia ale też nie mogę doczekac się kolejnej wizyty a gdzie tam do 25 kwietnia i tak masz lepiej bo po 2 tyg a ja 3 tyg musze czekać
Staram się myśleć pozytywnie ale różnie to bywaMusi być!!! Fasolki są silne))
Staram się myśleć pozytywnie