reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Cześć dziewczyny może któraś mi powie czy mam się czym stresować czy nie. Otóż ostatnia miesiączke miałam 19 luty na teście mam 2 kreski uzg potwierdziło że jestem na granicy 4-5tydzien ciąży ale lekarz coś mówił że jak by liczyć ostatnia miesiączke to powinna być w 6 tygodniu co ja mam myśleć teraz dał skierowanie na hcg czy rośnie prawidłowo i uzg mam w piątek kolejne bardzo się strsuje.
A ile trwały Twoje cykle... To jest najważniejsze pytanie

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

To jesteśmy na tym samym etapie ciąży byłaś już u ginekologa miałaś usg wyliczył Ci termin mi wstępny wyliczył na 28.11 a ile w tym bedzie prawdy to dowiem się 12.04

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
ja jestem w 6tyg i 4d mam termin wyliczony na 26.11 ja mam wizyte dopiero 25 kwietnia a tykiedy byłaś u gin że masz tak szybko 12.04?

ja jestem w 6tyg i 4d mam termin wyliczony na 26.11 ja mam wizyte dopiero 25 kwietnia a tykiedy byłaś u gin że masz tak szybko 12.04?
27 marca byłam u gina dostałam skierowanie na betę i 12.04 poznam wyniki itd. Juz bym chciała mieć tą wizytę :) mam nadzieję że czas szybko zleci

Jestem z Bydgoszczy. Czytałam, że ten lekarz jest specyficzny, ale nie tego się spodziewałam ;)
powiem ci dlatego ja właśnie też wybrałam prywatnego ginekologa co prada płace 150 ale wychodzę dobrze doinformowana zawsze zdjęcie dostałam specjalnie przybliżył kropeczkę żeby mój mąż zobaczył bo niestety był w pracy i nie mógł jechac ze mną

27 marca byłam u gina dostałam skierowanie na betę i 12.04 poznam wyniki itd. Juz bym chciała mieć tą wizytę :) mam nadzieję że czas szybko zleci

a to ja byłam 4 kwietnia :) ale też nie mogę doczekac się kolejnej wizyty a gdzie tam do 25 kwietnia :( i tak masz lepiej bo po 2 tyg a ja 3 tyg musze czekać :(

A ile trwały Twoje cykle... To jest najważniejsze pytanie

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie miałam regularnych miesiączek ostatnio nie miałam 3 miesiące okresu listpad grudzień styczeń miałam na teście bardzo blada kreskę ale jak poszłam do ginekologa nie byłam w ciazy zdążyła się wchlanac teraz mam 2 grube kreski i jest 4 mm pechezyk ciążowy 4 tydzien a pownien być 6 tydzien i pytanie czy ciąża się zatrzymała czy po prostu później zaszłam tak mi tu koleżanka napisała.

reklama
Do góry