reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja tez wyszlam na balkon, czulam jedynie chlodek, ale wiatru nie [emoji23] moze sie zerwal w przeciegu tych 15 minut jak sie ubieralismy? Haha

4c3tskjoa7ptmvui.png
Nie wiem u nas dmucha wiatrem od rana [emoji23][emoji5][emoji23]

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka

reklama
U nas też wieje. A słońce niby grzeje, ze hej :p Ale moja mądra prognoza na telefonie mi już wczoraj powiedziała, że dzisiaj słonecznie będzie, ale chłodno :D Tylko, że właśnie zmieniła zdanie na temat weekendu ...z bardzo ciepło na : w niedzielę burza :szok: Ale może jeszcze zmieni zdanie :D

Dita, ja nie wierze w pogody :p Na tel mi pokazywalo, ze wczoraj miala byc burza, a caly dzien swiecilo slonko i bylo cieplutko. Na wieczor troche deszcz pokropil, ale na burze to nie wygladalo hahah

Przy tak nieregularnych cyklach nie wiem na jakiej podstawie lekarz powiedział że powinien być 6-ty tydzień a jest 4ty... Tutaj chyba tylko z usg można coś wnioskować a nie z terminu miesiączki bo owulacja mogła być w bardzo różnych momentach. Nie wiem po co Cię straszy

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślisz że jak pójdę do lekarza we wtorek da mi zwolnienie w 5 tygodniu ciazy pracuje na produkcji przy chemi smary itp

O to miło mi! :) U Leszka Włodarczyka w Poradni MSW. A Ty gdzie chodzisz i czy jesteś zadowolona? :) Jak idę prywatnie to do Jerzego Sarapa. Gdybym mogła to bym u niego ciążę prowadziła, ale wolę tę kasę odkładać na dziecko jednak :/
Ja chodzę do dr Grzegorza Szymczaka który również pracuje w MSW. Prowadził moja pierwsza ciążę, druga zakończona niestety w 10tc i teraz nie miałam wątpliwości że będę również do niego chodziła. Przeliczylam sobie całe koszty prowadzenia pierwszej ciąży i porownalam z czasem (kolejki!!!), stresem, brakiem odpowiedniego sprzętu i wieloma innymi rzeczami na jakie napotykaly się moje znajome prowadząc ciążę na NFZ i uwierz ze nie żałuję ani złotówki. Ja jestem bardzo zadowolona i cenie sobie tak profesjonalnych, taktownych, doświadczonych lekarzy. Będziesz rodzic w MSW?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chodzę do dr Grzegorza Szymczaka który również pracuje w MSW. Prowadził moja pierwsza ciążę, druga zakończona niestety w 10tc i teraz nie miałam wątpliwości że będę również do niego chodziła. Przeliczylam sobie całe koszty prowadzenia pierwszej ciąży i porownalam z czasem (kolejki!!!), stresem, brakiem odpowiedniego sprzętu i wieloma innymi rzeczami na jakie napotykaly się moje znajome prowadząc ciążę na NFZ i uwierz ze nie żałuję ani złotówki. Ja jestem bardzo zadowolona i cenie sobie tak profesjonalnych, taktownych, doświadczonych lekarzy. Będziesz rodzic w MSW?

Chciałabym właśnie tam. Słyszałam, że jest dość kameralnie i profesjonalnie, a jedynie liczba sal do cc jest straszna. Ale szczerze, to jeszcze o tym nie myślę. Teraz to tylko się modlę żeby się skończył ten pierwszy trymestr. Jestem pełna obaw... Będę musiała przegadać z przyszłym tatusiem, co robić, czy prywatnie, czy coś kombinować :(

Dziewczyny z Warszawy a Wy gdzie planujecie rodzić? Ja chce miec 2 cc, ale musze wybrac szpital, zastanawiam sie miedzy zelazna i inflancka czy ktoras z Was miala tam cc?

reklama
Chciałabym właśnie tam. Słyszałam, że jest dość kameralnie i profesjonalnie, a jedynie liczba sal do cc jest straszna. Ale szczerze, to jeszcze o tym nie myślę. Teraz to tylko się modlę żeby się skończył ten pierwszy trymestr. Jestem pełna obaw... Będę musiała przegadać z przyszłym tatusiem, co robić, czy prywatnie, czy coś kombinować :(
Rodziłam tam i jestem bardzo zadowolona. Ale masz rację jeszcze dużo czasu [emoji6] zastanówcie się wspólnie bo to ważne decyzje. To Twoja pierwsza ciąża? Kiedy masz termin? Może się spotkamy na porodowce [emoji6]

Do góry