reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja tez wyszlam na balkon, czulam jedynie chlodek, ale wiatru nie [emoji23] moze sie zerwal w przeciegu tych 15 minut jak sie ubieralismy? Haha

4c3tskjoa7ptmvui.png
Nie wiem u nas dmucha wiatrem od rana [emoji23][emoji5][emoji23]

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka

reklama
U nas też wieje. A słońce niby grzeje, ze hej :p Ale moja mądra prognoza na telefonie mi już wczoraj powiedziała, że dzisiaj słonecznie będzie, ale chłodno :D Tylko, że właśnie zmieniła zdanie na temat weekendu ...z bardzo ciepło na : w niedzielę burza :szok: Ale może jeszcze zmieni zdanie :D

Dita, ja nie wierze w pogody :p Na tel mi pokazywalo, ze wczoraj miala byc burza, a caly dzien swiecilo slonko i bylo cieplutko. Na wieczor troche deszcz pokropil, ale na burze to nie wygladalo hahah

Przy tak nieregularnych cyklach nie wiem na jakiej podstawie lekarz powiedział że powinien być 6-ty tydzień a jest 4ty... Tutaj chyba tylko z usg można coś wnioskować a nie z terminu miesiączki bo owulacja mogła być w bardzo różnych momentach. Nie wiem po co Cię straszy

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślisz że jak pójdę do lekarza we wtorek da mi zwolnienie w 5 tygodniu ciazy pracuje na produkcji przy chemi smary itp

O to miło mi! :) U Leszka Włodarczyka w Poradni MSW. A Ty gdzie chodzisz i czy jesteś zadowolona? :) Jak idę prywatnie to do Jerzego Sarapa. Gdybym mogła to bym u niego ciążę prowadziła, ale wolę tę kasę odkładać na dziecko jednak :/
Ja chodzę do dr Grzegorza Szymczaka który również pracuje w MSW. Prowadził moja pierwsza ciążę, druga zakończona niestety w 10tc i teraz nie miałam wątpliwości że będę również do niego chodziła. Przeliczylam sobie całe koszty prowadzenia pierwszej ciąży i porownalam z czasem (kolejki!!!), stresem, brakiem odpowiedniego sprzętu i wieloma innymi rzeczami na jakie napotykaly się moje znajome prowadząc ciążę na NFZ i uwierz ze nie żałuję ani złotówki. Ja jestem bardzo zadowolona i cenie sobie tak profesjonalnych, taktownych, doświadczonych lekarzy. Będziesz rodzic w MSW?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja chodzę do dr Grzegorza Szymczaka który również pracuje w MSW. Prowadził moja pierwsza ciążę, druga zakończona niestety w 10tc i teraz nie miałam wątpliwości że będę również do niego chodziła. Przeliczylam sobie całe koszty prowadzenia pierwszej ciąży i porownalam z czasem (kolejki!!!), stresem, brakiem odpowiedniego sprzętu i wieloma innymi rzeczami na jakie napotykaly się moje znajome prowadząc ciążę na NFZ i uwierz ze nie żałuję ani złotówki. Ja jestem bardzo zadowolona i cenie sobie tak profesjonalnych, taktownych, doświadczonych lekarzy. Będziesz rodzic w MSW?

Chciałabym właśnie tam. Słyszałam, że jest dość kameralnie i profesjonalnie, a jedynie liczba sal do cc jest straszna. Ale szczerze, to jeszcze o tym nie myślę. Teraz to tylko się modlę żeby się skończył ten pierwszy trymestr. Jestem pełna obaw... Będę musiała przegadać z przyszłym tatusiem, co robić, czy prywatnie, czy coś kombinować :(

Dziewczyny z Warszawy a Wy gdzie planujecie rodzić? Ja chce miec 2 cc, ale musze wybrac szpital, zastanawiam sie miedzy zelazna i inflancka czy ktoras z Was miala tam cc?

reklama
Chciałabym właśnie tam. Słyszałam, że jest dość kameralnie i profesjonalnie, a jedynie liczba sal do cc jest straszna. Ale szczerze, to jeszcze o tym nie myślę. Teraz to tylko się modlę żeby się skończył ten pierwszy trymestr. Jestem pełna obaw... Będę musiała przegadać z przyszłym tatusiem, co robić, czy prywatnie, czy coś kombinować :(
Rodziłam tam i jestem bardzo zadowolona. Ale masz rację jeszcze dużo czasu [emoji6] zastanówcie się wspólnie bo to ważne decyzje. To Twoja pierwsza ciąża? Kiedy masz termin? Może się spotkamy na porodowce [emoji6]

Do góry