reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny czy Wam włosy też masakrycznie wypadają? Nigdy nie miałam takiego problemu A teraz przy każdym myciu głowy obawiam się że będę łysa. Macie na to jakieś sposoby???

reklama
Mnie się bardzo przetluszczaja co 2 dzień muszę myć bo normalnie smalec na głowie a ten hede coś tam mi nie pomaga.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

To jesteśmy na tym samym etapie ciąży byłaś już u ginekologa miałaś usg wyliczył Ci termin mi wstępny wyliczył na 28.11 a ile w tym bedzie prawdy to dowiem się 12.04

Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
Idę do ginekologa dopiero w środę. Nie mogę się doczekać.

Cześć dziewczyny może któraś mi powie czy mam się czym stresować czy nie. Otóż ostatnia miesiączke miałam 19 luty na teście mam 2 kreski uzg potwierdziło że jestem na granicy 4-5tydzien ciąży ale lekarz coś mówił że jak by liczyć ostatnia miesiączke to powinna być w 6 tygodniu co ja mam myśleć teraz dał skierowanie na hcg czy rośnie prawidłowo i uzg mam w piątek kolejne bardzo się strsuje.
Ja nie miałam regularnych miesiączek ostatnio nie miałam 3 miesiące okresu listpad grudzień styczeń miałam na teście bardzo blada kreskę ale jak poszłam do ginekologa nie byłam w ciazy zdążyła się wchlanac teraz mam 2 grube kreski i jest 4 mm pechezyk ciążowy 4 tydzien a pownien być 6 tydzien i pytanie czy ciąża się zatrzymała czy po prostu później zaszłam tak mi tu koleżanka napisała.
Mysle ze od tego powinnas zaczac u lekarza. Ze nie mialas regularnych. Ja powiedzialam mojemu lekarzowi i na pierwszym usg nie bylo nic widac i od razu mnie zapewnial ze to za wczesnie by stwierdzic np ciaze pozamaciczna i zwyczajnie kazal mi przyjsc tydzien pozniej. Nie stresuj sie, poczekaj do kolejnej wizyty.

4c3tskjoa7ptmvui.png

Ja tez z Bydgoszczy. U kogo byłaś?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

O to miło mi! :) U Leszka Włodarczyka w Poradni MSW. A Ty gdzie chodzisz i czy jesteś zadowolona? :) Jak idę prywatnie to do Jerzego Sarapa. Gdybym mogła to bym u niego ciążę prowadziła, ale wolę tę kasę odkładać na dziecko jednak :/

Siedzi czlowiek w domu, patrzy przez okno i mysli o matulu jak pieknie, sloneczko swieci i w ogole.. wychodzi czlowiek z domu a tu wiatr prawie leb urywa :/ jak zyc? [emoji23]

4c3tskjoa7ptmvui.png
[emoji23][emoji23][emoji23] no ja zanim z domu wyszłam z dziećmi weszłam na balkon i mi się odechciało wychodzic [emoji39][emoji39]

reklama
[emoji23][emoji23][emoji23] no ja zanim z domu wyszłam z dziećmi weszłam na balkon i mi się odechciało wychodzic [emoji39][emoji39]

Ja tez wyszlam na balkon, czulam jedynie chlodek, ale wiatru nie [emoji23] moze sie zerwal w przeciegu tych 15 minut jak sie ubieralismy? Haha

4c3tskjoa7ptmvui.png

Do góry