reklama
Dzidzi bobo
Fanka BB :)
Dzięki czuje się spokojniejsza )
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzidzi bobo
Mnie się bardzo przetluszczaja co 2 dzień muszę myć bo normalnie smalec na głowie a ten hede coś tam mi nie pomaga.
Idę do ginekologa dopiero w środę. Nie mogę się doczekać.To jesteśmy na tym samym etapie ciąży byłaś już u ginekologa miałaś usg wyliczył Ci termin mi wstępny wyliczył na 28.11 a ile w tym bedzie prawdy to dowiem się 12.04
Wysłane z mojego LG-M200 przy użyciu Tapatalka
natala95
A ja w czwartek [emoji33][emoji33]Idę do ginekologa dopiero w środę. Nie mogę się doczekać.
Igorowelove
Moderatorka
Cześć dziewczyny może któraś mi powie czy mam się czym stresować czy nie. Otóż ostatnia miesiączke miałam 19 luty na teście mam 2 kreski uzg potwierdziło że jestem na granicy 4-5tydzien ciąży ale lekarz coś mówił że jak by liczyć ostatnia miesiączke to powinna być w 6 tygodniu co ja mam myśleć teraz dał skierowanie na hcg czy rośnie prawidłowo i uzg mam w piątek kolejne bardzo się strsuje.
Mysle ze od tego powinnas zaczac u lekarza. Ze nie mialas regularnych. Ja powiedzialam mojemu lekarzowi i na pierwszym usg nie bylo nic widac i od razu mnie zapewnial ze to za wczesnie by stwierdzic np ciaze pozamaciczna i zwyczajnie kazal mi przyjsc tydzien pozniej. Nie stresuj sie, poczekaj do kolejnej wizyty.Ja nie miałam regularnych miesiączek ostatnio nie miałam 3 miesiące okresu listpad grudzień styczeń miałam na teście bardzo blada kreskę ale jak poszłam do ginekologa nie byłam w ciazy zdążyła się wchlanac teraz mam 2 grube kreski i jest 4 mm pechezyk ciążowy 4 tydzien a pownien być 6 tydzien i pytanie czy ciąża się zatrzymała czy po prostu później zaszłam tak mi tu koleżanka napisała.
Igorowelove
Moderatorka
Siedzi czlowiek w domu, patrzy przez okno i mysli o matulu jak pieknie, sloneczko swieci i w ogole.. wychodzi czlowiek z domu a tu wiatr prawie leb urywa :/ jak zyc? [emoji23]
ainola
Ja tez z Bydgoszczy. U kogo byłaś?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
O to miło mi! U Leszka Włodarczyka w Poradni MSW. A Ty gdzie chodzisz i czy jesteś zadowolona? Jak idę prywatnie to do Jerzego Sarapa. Gdybym mogła to bym u niego ciążę prowadziła, ale wolę tę kasę odkładać na dziecko jednak :/
natala95
[emoji23][emoji23][emoji23] no ja zanim z domu wyszłam z dziećmi weszłam na balkon i mi się odechciało wychodzic [emoji39][emoji39]Siedzi czlowiek w domu, patrzy przez okno i mysli o matulu jak pieknie, sloneczko swieci i w ogole.. wychodzi czlowiek z domu a tu wiatr prawie leb urywa :/ jak zyc? [emoji23]
reklama
Igorowelove
Moderatorka
Ja tez wyszlam na balkon, czulam jedynie chlodek, ale wiatru nie [emoji23] moze sie zerwal w przeciegu tych 15 minut jak sie ubieralismy? Haha[emoji23][emoji23][emoji23] no ja zanim z domu wyszłam z dziećmi weszłam na balkon i mi się odechciało wychodzic [emoji39][emoji39]