D
Deleted member 178885
Gość
Hey
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiesz tam pracuje większość facetów na cały magazyn jest około 100 facetów i i 10 kobiet ja niedługo tam pracuje od września a umowę mam do końca listopada tu w Holandii jest takie prawo że muszą ci przedluzyc umowę jeśli umowa ci się kończy w czasie urlopu macierzyńskiego
A mój menadżer młody około 30 może zrozumie że tego nieplanowalam zobaczymy jakos to będzie
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Widzę, że część z Was nie może się doczekać na wizytę Mnie ona dziś tylko zdołowała. Wcześniej byłam prywatnie 21.03, był tylko pęcherzyk, a ciąża określona na 4-5 tydzień. Lekarz powiedział, że jak przyjdę po świętach to założy mi kartę ciąży. Stwierdziłam, że pójdę z nfz, wybrałam lekarza z dobrymi opiniami i dziś u niego byłam. Ciąża wczesna około 6 tygodnia, nic nie można powiedzieć poza tym, że we właściwym miejscu. Zdjęcia nie dał, poskąpił badań, nie założył karty i następna wizyta 18.05. Zapytałam, czy ciąża się prawidłowo rozwija na co on powiedział, że jak się zadaje jakieś pytanie to trzeba wcześniej znać na nie odpowiedź i zaczął jakieś filozoficzne wywody. Nic nie wiem. Wyszłam smutna. Chyba sobie dziś popłaczę w kąciku i umówię się na wizytę prywatną.
Życzę Wam milszych wizyt niż moja
Ja też się właśnie nie mogę doczekać usg i serdusza mojego babelka [emoji176]Kurde ciąża uczy cierpliwości mi minęły na szczęście plamienie które miałam na początku 4/5 tyg teraz zaczynam 7 (6+0) I jest dobrze ..Ale czuje się non stop głodna co powoli wykańcza mnie to jedzenie
Ileż można jeść:/ a to okrutny ból żołądka i burczy jakbym cały dzień nie jadła A to przerwa raptem 3 h :/
Chciałabym już chociaż to serduszko zobaczyć że pika
Tutaj dziewczyny pisały że piękne uczucie A tu tyle czekania ..tsh za duze muszę iść do endolrynloga:/
Przy tak nieregularnych cyklach nie wiem na jakiej podstawie lekarz powiedział że powinien być 6-ty tydzień a jest 4ty... Tutaj chyba tylko z usg można coś wnioskować a nie z terminu miesiączki bo owulacja mogła być w bardzo różnych momentach. Nie wiem po co Cię straszyJa nie miałam regularnych miesiączek ostatnio nie miałam 3 miesiące okresu listpad grudzień styczeń miałam na teście bardzo blada kreskę ale jak poszłam do ginekologa nie byłam w ciazy zdążyła się wchlanac teraz mam 2 grube kreski i jest 4 mm pechezyk ciążowy 4 tydzien a pownien być 6 tydzien i pytanie czy ciąża się zatrzymała czy po prostu później zaszłam tak mi tu koleżanka napisała.
Mrozie? U nas wiosna pełna para, gdzie Ty mieszkasz?Oh dziewczyny . co to jest 2. 3tyg z czekaniem na kolejna wizyte.. Zleci jak z bata strzelil.. Byle znalezc sobie jakies zajecie by o tym ciagle nie myslec..pozatym i kropek bedzie wiekszy..wrazenia tym bardziej..latac co tydzien kiedy wszystko gra to chyba nie jest dobry pomysl takze glowy do góry niech sobie dzidzia po prostu rosnie
Ja tez mialam plamienia i krawienia z bolesciami w kratkę z synem i co bylo przyczyna tego nie wiem..wszystko skonczylo sie dobrze..z corka wszystko idealnie. Bez jakichkolwiek lekow
Moze to zalezne jak sie kropek zagniezdzi??
Ja wróciłam z pracy i szukam miejsca gdzie by tu dzieciaki moje zabrac w deszczowa pogode..chcialamna lyzwy ale ja juz nie wejde w razie co na lód a stac w tym mrozie brr
Nie zabrudzony śluz teraz jest brazowawy delikatnie że muszę się przyjrzeć papierowibądz dobrej myśli dużo tej krwi?
Mrozie? U nas wiosna pełna para, gdzie Ty mieszkasz?
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom