natala95
Fanka BB :)
Niee mowilismy mu ze ma nigdzie nie mówić to nie mówiI jak? Powiedział w przedszkolu?
Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niee mowilismy mu ze ma nigdzie nie mówić to nie mówiI jak? Powiedział w przedszkolu?
Hehe u mnie odwrotnie mam córkę i wszyscy a teraz by się przydał synek a ja bardzo bym chciała druga córeczke.Święta, święta i po świętach
Jadłam i jadłam, choć w sumie nie jakoś dużo, a raczej częściej, dzięki czemu mdłości były do życia.. Miałam fazę na sałatkę jarzynową...prawie cały czas ją pałaszowałam
powiedzieliśmy rodzicom ucieszyli się oczywiście, ale spokojnie, bez jakiś okrzyków i tańca radości hahahah
Jedyne co mnie zirytowało - i muszę się jakoś uzbroić w cierpliwość albo wymyślić sobie jakiś tekst, to fakt, że praktycznie wszyscy życzą nam córeczki i zakładają, że będzie A męża brat ma córeczkę, która będzie dokładnie rok i m-ca starsza i już szykują nam ciuszki dla dziewczynki
Hmmm...Nie wiem czy irytuje to mnie dlatego, ze po pierwsze ja myślę o chłopcu i mam takie przeczucie, a dwa, że czuję jakby ten drugi chłopak miał być nie wiem...gorszy?
Mi tam by pasowało, że dwa chłopaki będą, na przyszłość będą mieć wspólne tematy itd. Idealnie mi pasuje. A oni wszyscy dziewczynka i dziewczynka i : jakby to było fajnie...
A może fajnie by był też drugi chłopak?
Przypomina mi się jak gdzieś widziałam taki mem: najpierw cisną cię o pierwsze dziecko, później o parkę, ale koniecznie parkę, i u nas właśnie się chyba zaczęło
Sara
Co do brzucha mam podobnie Rano w miarę ok, a wieczorem: witaj brzuszku!
Gratulacje! I trzymam kciuki dalej ile masz lat?Cześć dziewczynki.
Dołączam do listopadowych mam . Według kalkulatorów opartych na ostatnim okresie, termin wypada na 15.11. Udało mi się zająć naturalnie po staraniach 8 letnich. Jestem chora na endometriozę. Jestem po 2 laparoskopiach i jednej histeroskopii. Ostatnia operacje miałam w kwietniu 2017. Po niej 6 miesięcy leczenia zoladexem i reseligo które wprowadziły mnie w stan menopauzy. Bardzo ciężko ją przechodziłam. Następnie lekarz powiedział żeby starać się naturalnie przez kolejne 3 cykle. Jak się nie uda to będziemy myśleć co dalej ale pewnie in vitro. No i jak już byłam pewna że nic z tego to się udało w 3 cyklu
My tez juz corce powiedzieliśmy, poki co chyba ja to nie ruszylo za wiele myslelismy, ze wygada dziadkowi zanim my zdarzymy mu powiedziec, ale nie co do slabego samopoczucia ja tez zaczynam sie coraz gorzej czuc. Dzis jade do lekarza i poprosze o L4 bo nie wyrobię na nockach do nastepnej wizyty. Kreci mi sie w glowie i w ogole. Przeraża mnie mysl, ze bede musiala sama wsiasc za kolko, ale moze nie bedzie tak zle
Niee mowilismy mu ze ma nigdzie nie mówić to nie mówi
My też córce powiedzieliśmy bo ona marzyła o rodzeństwie. Twierdzi że w przedszkolu nie mówiła nikomu ale zapytała czy może zabrać zdjęcie z usg więc myślę że jednak mówiła [emoji28]
Ja zrobiłam taka wtope na fb że właściwie już wszyscy wiedza... Z moimi kumpelami mamy grupę zamknięta na fb i tam codziennie gadamy. I pewnego dnia zamiast dodać post w grupie zamkniętej dodałam go na tablicy no i gadałam z ta koleżanka o tym że mam wizytę itd... Skapnęłam się dopiero jak zaczęły napływać gratulacje...
Dlatego ja przenosin na fb póki co nie dopuszczam bo kompletnie go ograniczam. Z koleŻankami przeniosłam się na whats up. Byłam załamana po tym no ale już się nie odstanie
Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom
No i jestem po wizycie, wszystko OK. Jest [emoji173]️i bije. Ciaza tylko o jeden dzień młodsza niż ostatnia miesiączka. Następna wizyta za 3 tygodnie[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczynki.
Dołączam do listopadowych mam . Według kalkulatorów opartych na ostatnim okresie, termin wypada na 15.11. Udało mi się zająć naturalnie po staraniach 8 letnich. Jestem chora na endometriozę. Jestem po 2 laparoskopiach i jednej histeroskopii. Ostatnia operacje miałam w kwietniu 2017. Po niej 6 miesięcy leczenia zoladexem i reseligo które wprowadziły mnie w stan menopauzy. Bardzo ciężko ją przechodziłam. Następnie lekarz powiedział żeby starać się naturalnie przez kolejne 3 cykle. Jak się nie uda to będziemy myśleć co dalej ale pewnie in vitro. No i jak już byłam pewna że nic z tego to się udało w 3 cyklu
Hehe u mnie odwrotnie mam córkę i wszyscy a teraz by się przydał synek a ja bardzo bym chciała druga córeczke.
Ja dziś tez po wizycie, za tydzień następna przez ta infekcje. Mam jakiegos malego krwiaka. Przez święta kilogram przytyłam, 63,9 przy wzroście 170, może uda mi się skończyć na tych 70 jak w pierwszej ciąży. Na 23 jestem zapisana na badanie prenatalne, trzymam kciuki by przeprowadził je mój dawny ginekolog, bo ma bardzo dobre oko do usg. Pamiętam, że z córeczka na pierwszym badaniu prenatalnym juz widział płeć ale nie powiedział bo pewny był na 80% a pod koniec ciąży widział ze szyję ma dwa razy owinieta pepowina.
Wizyta dopiero w przyszly czwartek zwariuje do tego czasu [emoji33][emoji33][emoji33]
To super ... Ale u mnie to pierwsza potwierdzającą będzie bo poprzednia to taka jak by jej nie byłoDasz radę Czas szybko leci..ja mam za tydzień, i już dwa tygodnie minęły od poprzedniej wizyty, nawet nie wiem kiedy