Anuś89
Fanka BB :)
Ja wykituje do tego 5 serio dziewczyny, nosi mnie mega. W ogóle po prawej stronie, jakby przy jajniku kłuje mnie non stop, tak jakby coś w brzuchu "pęka" serio, masakra jakaś totalna.
Mnie od jedzenia odrzuca jakoś, na nic szczególnego nie mam ochoty...
Mnie z prawej strony kłuło w czwartek i piątek. Bałam się strasznie ale przestało. Jutro pogadam o tym z ginem. Mam nadzieje ze nic poważnego. Potem w necie wyczytałam ze w czasie kiedy w normalnym cyklu byłaby owulacja takie bóle tez mogą wystąpić. Ale nie wiem czy to prawda, czy jakiś kolejny internetowy bulszit[emoji12]ale tak by to u mnie mniej więcej wypadało.
Ja mam mega ochotę na żółty ser. Jak tylko czuje ze zaczyna mi burczec w brzuchu to muszę wsunąć dwa plastry bo inaczej umrę. W ogóle źle znoszę głód. Nadal mnie nie mdli ale jak mam pusty żołądek to czuje tak jakby zaraz miało mnie zemdlić. Ciężko to wytłumaczyć. Kiedyś jak o 23 poczułam głód to to olewalam szlam spać i czekałam do śniadania. Teraz muszę isc do kuchni bo inaczej zwariuje. Tak jakby ten ser w jakiś magiczny sposób mnie przyzywal. Jak magnes czy coś takiego[emoji2]mąż jest przerażony jak mnie widzi z tym serem kolejny raz[emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom