reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

i ja sie melduje po swietach...
po ostatniej sytuacji jak sie okazalo ze wie wiecej osób niz planowałam stwierdziłam że nie chce mi sie już kręcić i powiedzieliśmy wszystkim... jakoś mi tak lżej teraz ;) oczywiście najpierw powiedzieliśmy córce żeby sie dowiedziała od nas a nie przez przypadek od kogoś i teraz ciągle gada że będzie miała siostre Kasie haha nie przyjmuje do wiadomości że może być inaczej :p

co do obżarstwa, ja nigdy się w święta nie przejadam bo po prostu nie przepadam.między więkrzymi posiłkami skubałam tylko jakieś warzywka ;)

no i siedze sobie na L4... chyba musze przywyknąć ;)

reklama
Witajcie dziewczyny ja dalej w domu do pracy się narazie niewybieram zobaczymy czy wezwa mnie do lekarze zakladowego dopiero jemu muszę powiedzieć że jestem w ciazy

A mdlosci dalej mam i na nic ochoty pogoda się robi tyle przynajmniej

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny po świętach :) Ja w święta zaliczyłam przeziębienie i biegunkę. Ledwo żyłam, ale na razie nie mówiliśmy jeszcze nikomu. Tyle, że pomogło mi to w podjęciu decyzji, że powiem dyrektorce. Równie dobrze zamiast wirusa mogłam od dzieciaków złapać coś zakaźnego... Zrobiłam dzisiaj betę i jeżeli przyrost jest ok to mówię jutro w pracy.
Czekam już na 7 i wizytę...

A ja nie mogę dodzwonić się do gina żeby umówić wizytę ... [emoji36][emoji36][emoji36]

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Cześć cześć!
Czytam Was na bieżąco, ale brak sił na pisanie:) właśnie dopadły mnie mdłości...całe święta pilnowałam się z dieta, zero cukru ! I udało się, a ja jestem uzależniona od słodyczy!

Trzymam kciuki za wizyty!

Witajcie po świętach, przejedzona i zmęczoną wyjazdami. U nas dzis super pogoda więc dziś spacerujemy z synem. Widziałyscie jak ciepło ma być jutro i do końca tygodnia?
Dziś idę do mojego lekarza na usg, mam nadzieje, ze wszystko ok z maluszkiem:)
Miłego dnia

i ja sie melduje po swietach...
po ostatniej sytuacji jak sie okazalo ze wie wiecej osób niz planowałam stwierdziłam że nie chce mi sie już kręcić i powiedzieliśmy wszystkim... jakoś mi tak lżej teraz ;) oczywiście najpierw powiedzieliśmy córce żeby sie dowiedziała od nas a nie przez przypadek od kogoś i teraz ciągle gada że będzie miała siostre Kasie haha nie przyjmuje do wiadomości że może być inaczej :p

co do obżarstwa, ja nigdy się w święta nie przejadam bo po prostu nie przepadam.między więkrzymi posiłkami skubałam tylko jakieś warzywka ;)

no i siedze sobie na L4... chyba musze przywyknąć ;)

Kurde, powiedziałaś już? To teraz się zastanawiam czy Młodemu nie powiedzieć... Z 1.strony boję się, że wypaple w przedszkolu i chciałam jeszcze m-c poczekać do 4.m-ca, ale z 2.strony jakoś tak średnio się czuję, że rodzina wie, a on jeden nie... No ale jeszcze się wstrzymamy chwilę.. Tak myślę...o_O

Natala
T o próbuj aż się dodzwonisz:)

Kurde, powiedziałaś już? To teraz się zastanawiam czy Młodemu nie powiedzieć... Z 1.strony boję się, że wypaple w przedszkolu i chciałam jeszcze m-c poczekać do 4.m-ca, ale z 2.strony jakoś tak średnio się czuję, że rodzina wie, a on jeden nie... No ale jeszcze się wstrzymamy chwilę.. Tak myślę...o_O

Natala
T o próbuj aż się dodzwonisz:)
Probuje ale zajęte cały czas .... A co do powiedzenia mój synus już wie

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

reklama
Do góry