reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Hej. Melduje sie ze szpitala. Dalej nie wiele wiem ale udalo mi wyciagnac z lekarza na obchodzie ze z problemem mnie nie wypuszcza. Czyli cos musza zrobic z tym uchem zebym nie zeschizowala do listpada :p

Witam wszystkie nawe mamy ;)

I wciąż jestem bez objawów. Juz zaczynam sie zastanawiac czy wszystko z kropkiem ok :(

reklama
Kochane czy wam tez zdarza sie mieć takie dziwne bóle z tyłu pleców i czasami pobolewa was troszkę mocniej brzuch ... Jestem przed wizyta i się boję ze jest coś nie tak

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Również zaczynam z waga za duża ;) w pierwszej ciąży było podobnie, na początku schudłam 8 kg potem przytyłam 10 wiec po porodzie ważyłam mniej niż przed :) mam nadzieje, ze teraz tez tak będzie!
Damy rade!

yuud9jcg4ppvx442.png

Również zaczynam z waga za duża ;) w pierwszej ciąży było podobnie, na początku schudłam 8 kg potem przytyłam 10 wiec po porodzie ważyłam mniej niż przed :) mam nadzieje, ze teraz tez tak będzie!
Damy rade!

yuud9jcg4ppvx442.png
Ale mi kochana nie chodzi o wage ale o bóle

Szczęśliwa Mama [emoji176][emoji176]od 5 lat [emoji173][emoji173][emoji173]

Ja się non stop łapię na tym, że dzwigam, latam jak opętana, ja ogólnie za dużo robię...za cięzko i masakra.

Czy ktoś z Was dziewczyny zaczyna z nadwagą? Eh..ja przez operacje nabrałam sporej ilości niechcianych kg...miałam / mam nadal problemy z kolanami, teraz jeszcze dojdą ciążowe, to będzie trzy cyfry...jak w pierwszej ciązy :growl::ninja2:

Również zaczynam z waga za duża [emoji6] w pierwszej ciąży było podobnie, na początku schudłam 8 kg potem przytyłam 10 wiec po porodzie ważyłam mniej niż przed [emoji4] mam nadzieje, ze teraz tez tak będzie!
Damy rade!

yuud9jcg4ppvx442.png

yuud9jcg4ppvx442.png

A ja mam juz dosyć. Wrastam w to łóżko. Zapuszczam korzenie. Tesknie za młodą i jest mi strasznie źle :(
Pewnie przed wtorkiem mnie nie wypuszczą

reklama
Ja się non stop łapię na tym, że dzwigam, latam jak opętana, ja ogólnie za dużo robię...za cięzko i masakra.

Czy ktoś z Was dziewczyny zaczyna z nadwagą? Eh..ja przez operacje nabrałam sporej ilości niechcianych kg...miałam / mam nadal problemy z kolanami, teraz jeszcze dojdą ciążowe, to będzie trzy cyfry...jak w pierwszej ciązy :growl::ninja2:

Ja. Mam IO. Mam zamiar się bardzo pilnować. Też dojdę do trzech cyfr. Trochę się boję o stawy, tym bardziej, że mieszkam na 4 piętrze.

Dziewczyny napiszcie skąd jesteście?

Do góry