reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Macie jakieś przeczucia kto rośnie pod serduchem ? [emoji173]️

Ja czuje że trzeci synuś [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mieszkam na ursusie ale tu byl dyżur laryngologinczny we czwartek to mnie tu na sygnalach przywozil zespol interwencyjny luxmedu. Opieka jest dobra ale szpital w oplakanym stanie.
Madalinskiego polecam bo dobrze sie mna zajeli. Szpital wyremontowany... Nie mam porownabia z innymi ale tam mi sie podobalo i nie chce eksperymentowac.

A no i tez mialam cc ale juz w trakcie skurczy. Tak mnie panowie elegancko zacerowali ze najleprza krawcowa by sie nie powstydzila takiego sciegu haha pieknie mi sie zagoilo i prawie nic nie widac.

@Zaneta I mam cos z uchem srodkowym i szukaja sposobu zeby mi sie nie krecilo w glowie bo lekow nie moge brac

Ostatnia edycja:
@Emii06 my chcielibysmy synka ale szanse są słabe bo w mojej rodzinie rodzą się same dziewuchy. Najmłodszy kawaler konczy w tym roku 18 lat a rodzine mam bardzo liczną;)

Ja też ostatnia miesiączkę mialam 5 lutego. W środę byłam u giną i niestety serduszka jeszcze nie było :( ale miałam nieregularne cykle więc trudno powiedzieć co i jak
Ja ostatnią miesiączke miałam 4.02 w czwartek, też nie było serduszka jeszcze. Teraz wizytę mam w poniedziałek. Trochę się martwię, a Twój lekarz sugerował coś niepokojącego?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@Emii06 my chcielibysmy synka ale szanse są słabe bo w mojej rodzinie rodzą się same dziewuchy. Najmłodszy kawaler konczy w tym roku 18 lat a rodzine mam bardzo liczną;)
To u mnie odwrotnie, sami chlopcy sie rodza [emoji23]

4c3tskjo983508q9.png

Plomyk u Mnie w rodzinie sami chłopcy jesli chodzi o wnuki moich rodziców.. Ale ja przelamalam ta passe i tylko tato ze wszystkich stawiał na core:)

Ja jeśli już to mogłabym należeć do zamknietej grupy tu.. Na face mi to nie potrzebne..lubie 200% prywatność

Gdzie ta Edytka ehh:(
Ja sie waga nie martwie.. Jakoś...
Duzo sie ruszam wiec bedzie mi to na reke i obym mogla jak najdluzej

Mnie oprocz piersi strasznie oatatnio bola sutki..takze mezulek sobie moze pomarzyć

Witam nowe kolezanki:):):)

Ja ostatnią miesiączke miałam 4.02 w czwartek, też nie było serduszka jeszcze. Teraz wizytę mam w poniedziałek. Trochę się martwię, a Twój lekarz sugerował coś niepokojącego?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, wręcz od razu jak podałam terminy i długość cykli to powiedział że chyba będzie za wcześnie .no i usg potwierdzilo. Na wizytę umówił mnie dopiero na 11.04....
Przed kazał zrobić wszystkie badania więc ogólnie chyba jest ok

reklama
Do góry