reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Macie jakieś przeczucia kto rośnie pod serduchem ? [emoji173]️

Ja czuje że trzeci synuś [emoji7]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mieszkam na ursusie ale tu byl dyżur laryngologinczny we czwartek to mnie tu na sygnalach przywozil zespol interwencyjny luxmedu. Opieka jest dobra ale szpital w oplakanym stanie.
Madalinskiego polecam bo dobrze sie mna zajeli. Szpital wyremontowany... Nie mam porownabia z innymi ale tam mi sie podobalo i nie chce eksperymentowac.

A no i tez mialam cc ale juz w trakcie skurczy. Tak mnie panowie elegancko zacerowali ze najleprza krawcowa by sie nie powstydzila takiego sciegu haha pieknie mi sie zagoilo i prawie nic nie widac.

@Zaneta I mam cos z uchem srodkowym i szukaja sposobu zeby mi sie nie krecilo w glowie bo lekow nie moge brac

Ostatnia edycja:
@Emii06 my chcielibysmy synka ale szanse są słabe bo w mojej rodzinie rodzą się same dziewuchy. Najmłodszy kawaler konczy w tym roku 18 lat a rodzine mam bardzo liczną;)

Ja też ostatnia miesiączkę mialam 5 lutego. W środę byłam u giną i niestety serduszka jeszcze nie było :( ale miałam nieregularne cykle więc trudno powiedzieć co i jak
Ja ostatnią miesiączke miałam 4.02 w czwartek, też nie było serduszka jeszcze. Teraz wizytę mam w poniedziałek. Trochę się martwię, a Twój lekarz sugerował coś niepokojącego?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

@Emii06 my chcielibysmy synka ale szanse są słabe bo w mojej rodzinie rodzą się same dziewuchy. Najmłodszy kawaler konczy w tym roku 18 lat a rodzine mam bardzo liczną;)
To u mnie odwrotnie, sami chlopcy sie rodza [emoji23]

4c3tskjo983508q9.png

Plomyk u Mnie w rodzinie sami chłopcy jesli chodzi o wnuki moich rodziców.. Ale ja przelamalam ta passe i tylko tato ze wszystkich stawiał na core:)

Ja jeśli już to mogłabym należeć do zamknietej grupy tu.. Na face mi to nie potrzebne..lubie 200% prywatność

Gdzie ta Edytka ehh:(
Ja sie waga nie martwie.. Jakoś...
Duzo sie ruszam wiec bedzie mi to na reke i obym mogla jak najdluzej

Mnie oprocz piersi strasznie oatatnio bola sutki..takze mezulek sobie moze pomarzyć

Witam nowe kolezanki:):):)

Ja ostatnią miesiączke miałam 4.02 w czwartek, też nie było serduszka jeszcze. Teraz wizytę mam w poniedziałek. Trochę się martwię, a Twój lekarz sugerował coś niepokojącego?

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie, wręcz od razu jak podałam terminy i długość cykli to powiedział że chyba będzie za wcześnie .no i usg potwierdzilo. Na wizytę umówił mnie dopiero na 11.04....
Przed kazał zrobić wszystkie badania więc ogólnie chyba jest ok

reklama
Do góry