reklama
Zaneta I
Fanka BB :)
Gratulacje ! A kiedy test robiłaś?Witam Wstępnie chyba moge do was dolaczyc. We wtorek wizyta potwierdzającą troszkę sie obawiam
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
urs
Hej, hej,
Ja dzis powiedzialam mojej mamie. Chcialam czekac do pierwszego USG ale nie wytrzymalam, piekna chwila, duzo lez Planuje wieczorny spacer z psem a poza tym odpoczywam
Dziewczyny, a macie jakies fajne aplikacje ciazowe do polecenia?
Ja dzis powiedzialam mojej mamie. Chcialam czekac do pierwszego USG ale nie wytrzymalam, piekna chwila, duzo lez Planuje wieczorny spacer z psem a poza tym odpoczywam
Kelyana
Ja używam Babynote całkiem fajnaHej, hej,
natala95
Wczoraj ranoGratulacje ! A kiedy test robiłaś?
Igorowelove
Moderatorka
U mnie jest szaro buro,wiec sobota nie taka piekna. Wrocilismy ze spaceru i zakupow w pepco. Kupilismy mlodemu bramke z gumowa pilka, zeby mogl sobie kopac w ogrodku, ale oczywiscie juz tatuś postawil w salonie [emoji85]Ja bym chciała dziewczynkę, mąż chłopca
Co robicie w taka piękna sobotę? Ja wybralam się na super spacer z psem, odetchnęłam od smogu i mam nadzieje ze dawka swiezego powietrza pozwoli przespać noc w końcu.
Preglife i moja ciaza. Obie sa fajneHej, hej,
Ja dzis powiedzialam mojej mamie. Chcialam czekac do pierwszego USG ale nie wytrzymalam, piekna chwila, duzo lez [emoji173]️ Planuje wieczorny spacer z psem a poza tym odpoczywam
justyna90m
Zaangażowana w BB
GratulacjeWitam Wstępnie chyba moge do was dolaczyc. We wtorek wizyta potwierdzającą troszkę sie obawiam
natala95
Dziękuję [emoji6]Gratulacje
Igorowelove
Moderatorka
Dziewczyny, a co do grupy na fb to pomysl mi sie podoba, ale ja np chcialabym zeby grupa byla tajna, czyli nikt jej nie wyszuka, nikt nie zobaczy ze jestem w tej grupie, nikt nie podejrzy tresci Pomysl mi sie podoba, bo moglybysmy tam pisac o sprawach, ktorych nie chcialybysmy aby czytal ktos "z zewnatrz" czy wrzucac zdjecia Ale tak do.pisania na codzien to jednak wygodniejsze jest chyba forum
reklama
Podpisuje się pod tym rękami i nogamiDziewczyny, a co do grupy na fb to pomysl mi sie podoba, ale ja np chcialabym zeby grupa byla tajna, czyli nikt jej nie wyszuka, nikt nie zobaczy ze jestem w tej grupie, nikt nie podejrzy tresci Pomysl mi sie podoba, bo moglybysmy tam pisac o sprawach, ktorych nie chcialybysmy aby czytal ktos "z zewnatrz" czy wrzucac zdjecia Ale tak do.pisania na codzien to jednak wygodniejsze jest chyba forum