reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

Witam Wstępnie chyba moge do was dolaczyc. We wtorek wizyta potwierdzającą troszkę sie obawiam
2d07ca776989b82ac536b2a7ade4ab79.jpg

Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, hej,

Ja dzis powiedzialam mojej mamie. Chcialam czekac do pierwszego USG ale nie wytrzymalam, piekna chwila, duzo lez ❤️ Planuje wieczorny spacer z psem a poza tym odpoczywam :)

Dziewczyny, a macie jakies fajne aplikacje ciazowe do polecenia?

Hej, hej,

Ja dzis powiedzialam mojej mamie. Chcialam czekac do pierwszego USG ale nie wytrzymalam, piekna chwila, duzo lez ❤️ Planuje wieczorny spacer z psem a poza tym odpoczywam :)

Ja używam Babynote:) całkiem fajna

Ja bym chciała dziewczynkę, mąż chłopca :)

Co robicie w taka piękna sobotę? Ja wybralam się na super spacer z psem, odetchnęłam od smogu i mam nadzieje ze dawka swiezego powietrza pozwoli przespać noc w końcu.
U mnie jest szaro buro,wiec sobota nie taka piekna. Wrocilismy ze spaceru i zakupow w pepco. Kupilismy mlodemu bramke z gumowa pilka, zeby mogl sobie kopac w ogrodku, ale oczywiscie juz tatuś postawil w salonie [emoji85]
Hej, hej,

Ja dzis powiedzialam mojej mamie. Chcialam czekac do pierwszego USG ale nie wytrzymalam, piekna chwila, duzo lez [emoji173]️ Planuje wieczorny spacer z psem a poza tym odpoczywam :)

Preglife i moja ciaza. Obie sa fajne ;)

4c3tskjo983508q9.png

Dziewczyny, a co do grupy na fb to pomysl mi sie podoba, ale ja np chcialabym zeby grupa byla tajna, czyli nikt jej nie wyszuka, nikt nie zobaczy ze jestem w tej grupie, nikt nie podejrzy tresci ;) Pomysl mi sie podoba, bo moglybysmy tam pisac o sprawach, ktorych nie chcialybysmy aby czytal ktos "z zewnatrz" czy wrzucac zdjecia ;) Ale tak do.pisania na codzien to jednak wygodniejsze jest chyba forum :)

4c3tskjo983508q9.png

reklama
Dziewczyny, a co do grupy na fb to pomysl mi sie podoba, ale ja np chcialabym zeby grupa byla tajna, czyli nikt jej nie wyszuka, nikt nie zobaczy ze jestem w tej grupie, nikt nie podejrzy tresci ;) Pomysl mi sie podoba, bo moglybysmy tam pisac o sprawach, ktorych nie chcialybysmy aby czytal ktos "z zewnatrz" czy wrzucac zdjecia ;) Ale tak do.pisania na codzien to jednak wygodniejsze jest chyba forum :)

4c3tskjo983508q9.png
Podpisuje się pod tym rękami i nogami :D

Do góry