Hej, jestem Martyna mam 27 lat. O mojej ciąży wie tylko mąż, stąd pragnienie poddzielenia się odczuciami. Nie spieszymy się z info dla rodziny ponieważ rok temu miałam ciążę pozamaciczna... ostatni @ 06.02!!! @ miałam mieć 03.03. Której nie dostałam. Poczekalam aż 2 dni i zrobiłam test. Wyszły 2 grube czerwone krechy!
radość i niepewność . Umówiłam się na wizytę na 14.03 bo zaczęłam plamić. Stres niesamowity. W tym samym dniu zrobiłam bete wyszło 7646 mlU/ml wg ponizszej info o normie +-4tydzien. Ginekolozka nie była zachwycona plamieniem (brazowe, niewiele) na usg odnalazła pęcherzyk... przepisała mi duphaston który mam brać do kolejnej wizyty. Od razu l4 zakaz ruszania się, leżenia odpoczywanie. Kolejna wizyta w środę 28.03. Wczoraj musiałam w końcu zrobić coś w domu, pojechaliśmy z mężem na zakupy i znów zaczęłam plamic... dziś od rana leżę w łóżku. Nie robię nic... Piersi mega urosły, ale już nie bolą. Natomiast nudności mam od poniedziałku tak nieznosne ze nie da się funkcjonować. Mam ochote ewentualnie na owoce. Dziś spróbuje wodę z cytryną bo nawet od wody chce mi się...