Laney88
Aktywna w BB
Cieszę się, że jest ktoś z bliska ;-)
Do Was już doszło, że jesteście w ciąży ? Ja powiem szczerze, że nadal nie wierzę
Do Was już doszło, że jesteście w ciąży ? Ja powiem szczerze, że nadal nie wierzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam jakieś skrajne uczucia od Omg jestem w stanie odmiennym, rośnie we mnie nowe życie, niemal widzę tego kropka jak mu się komórki dziela. Innym razem Wogole zapominam i w sumie się zastanawiam czy to nie jakieś jaja bo przecież nic nie czujeCieszę się, że jest ktoś z bliska ;-)
Dokładnie tak! Ja jestem tego przykładem - w każdej ciąży pojawiały się mdłości jakoś niedługo po zapłodnieniu. Oczywiście takie pojedyncze np raz na dwa czy trzy dni ale już się domyślałam. A w 5/6 tc to już normalnie raczej codziennieJa czytalam ze laski miewaly mdlosci zaraz po zaplodnieniu wiec chyba wszystko jest mozliwe Oo
Dziewczyny, czy ktoś jest ze Śląska ?
U mnie beta prawie 1300, wizytę mam dopiero na 5 kwietnia, cięzko u mnie w mieście o normalnego ginekologa, w pierwszej ciąży była masakra.
Ma ktoś problemy tarczycowe ?
Ja mam hashimoto. We wtorek ide do endo, pewnie zwiekszy mi euthyrox bo widze, ze tsh juz zdazylo 2x wzrosnac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom