reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
wlasnie gdzie ta DITA ???? spii czy co

Laney88 niby cos tam dotarlo :) i z poczatku tez budzilam sie w nocy i zasnac nie moglam i juz przeszlo..teraz zauwazylam sa dni ze spie na stojaco ;/ tak jak dzis

polezalam troche ale jak sie zerwalam to posprzatalam, ciasto marchewkowe sie piecze i zaraz bede robic pampuchy bo mi sie zachcialo.... wczoraj na kolacje zrobilam nalesniki z serem ..smazone na maselku, z bita smietana i drzemem a co tam................................................................. jeszcze o 4,30 zjadlam 2 jak wstalam:p ...szybciej sie glodna robie zauwazylam ;/

i nadal mam ten bol,,, do dupy eh

Ja tez dalej nie moge uwierzyc, czuje sie z tym dosc nierealnie, a z drugiej strony caly czas sprawdzam czy aby napewno nie nadeszla @. Troche licze na to, ze gdy zobacze serce na USG to dotrze to do mnie w koncu, ale pewnie wszystko musi sie stac w swoim czasie. Ja tez dopiero dzis zrobilam pierwsza bete, wiec niepewnosc wciaz gdzies jest w tyle glowy. Oby wyniki byly jeszcze dzis, bo czekanie najgorsze ;)

Cieszę się, że jest ktoś z bliska ;-)

Do Was już doszło, że jesteście w ciąży :D:-D? Ja powiem szczerze, że nadal nie wierzę :D:szok:
Ja mam jakieś skrajne uczucia od Omg jestem w stanie odmiennym, rośnie we mnie nowe życie, niemal widzę tego kropka jak mu się komórki dziela. Innym razem Wogole zapominam i w sumie się zastanawiam czy to nie jakieś jaja bo przecież nic nie czuje:)

Ja czytalam ze laski miewaly mdlosci zaraz po zaplodnieniu wiec chyba wszystko jest mozliwe Oo
Dokładnie tak! Ja jestem tego przykładem - w każdej ciąży pojawiały się mdłości jakoś niedługo po zapłodnieniu. Oczywiście takie pojedyncze np raz na dwa czy trzy dni ale już się domyślałam. A w 5/6 tc to już normalnie raczej codziennie :)

Z tymi objawami to loteria, nawet wasze ciążę mogą się między sobą różnić.

Miesiąc temu będąc w poprzedniej ciąży, już od samego początku pobolewalo mnie podbrzusze i głowa, byłam zmęczona i senna. A i rozdrazniona.
Teraz póki co cisza, tylko mega apetyt. 8-)

W poprzednich ciążach mdłości były codziennoscia przez jakie 2-3 miesiące 24 na dobę. Myślę, że i tym razem tak będzie. :mad:

Dziewczyny, czy ktoś jest ze Śląska :)?

U mnie beta prawie 1300, wizytę mam dopiero na 5 kwietnia, cięzko u mnie w mieście o normalnego ginekologa, w pierwszej ciąży była masakra.

Ma ktoś problemy tarczycowe ?

Ja mam hashimoto. We wtorek ide do endo, pewnie zwiekszy mi euthyrox bo widze, ze tsh juz zdazylo 2x wzrosnac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam w sumie mega dziwne emocje, mega nie wierzę, aż dziwnie mi. Może dlatego, że pierwsza ciąża była ciężka i to trochę strach. 5 kwietnia chciałabym też usłyszeć serduszko ;-)

Ja czekam, aż endokrynolog przyjemnie mnie wcześniej (na razie wizyta na 25 kwietnia), a z niedoczynności przez nieodpowiednią dawkę wpadam w nadczynność...i czekam aż ktoś ustali mi dawkę euthyroxu.
Dziewczyny, myślałam, żeby na Faceboogu założyć jakąś grupę, co Wy na to? Łatwiej będzie się nam komunikować, tzn to taka luźna propozycja :-)
Cieszę się, że mogę tutaj z Wami być, pamiętam z pierwszej ciąży, jak takie osoby (nawet daleko) są istotne podczas ciaży ;-):tak:

reklama
W ogóle kupiłyście już jakieś witaminy, czy coś? :confused:

No i jeszcze jedno pytanie, każdy kalkulator pokazuje inaczej...skoro miałam ostatnią @ 9 lutego, to który to tydzień ciązy, raz napisane 3, raz 6.

Do góry