reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Zocha musi być wszystko w porządku, a jedna z dziewczyn chwaliła sobie posiadanie bliźniaków, czyli oby były zdrowe i to jest najważniejsze.

Ja po wizycie .
A wiec u mnie jest dwojka !!!
Ale niestety ciaza jednokosmowmowa i jednoowodniowa jesli w ogooe dobrze to zapamietalam.
Czuje sie jakbym dostala wielka cegla w leb...

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Co to znaczy ze jednokosmowkowa i jednoowodniowa?

4c3tskjo983508q9.png

Nie wiem co to znaczy wiem tylko ze to nie jest dobrze. I ze w 32 tyg cesarka czyli we wrzesniu. Lekarz mi powiedzial ze nie poprowadzi tej ciazy bo sie boi. I ze mam sie nastawic na walke

Nie wiem co to znaczy wiem tylko ze to nie jest dobrze. I ze w 32 tyg cesarka czyli we wrzesniu. Lekarz mi powiedzial ze nie poprowadzi tej ciazy bo sie boi. I ze mam sie nastawic na walke

Tzn że jednojajowa jedno łożysko i jest to ciąża wysokiego ryzyka będzie dobrze niemartw się na zapas a to twoja pierwsza ciaza

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja miałam dziś wizytę cito, obdzwoniłam pół miasta, ponieważ zdenerwowałam się niewielkim plamieniem. Dziś 6+4 a w brzuszku pecherzyk narazie bez echa i co i denerwuje się bardziej:/ ehm... W poniedziałek wizyta u mojego lekarza mam nadzieję, że coś zobaczę. No i dostałam dodatkowo większą dawkę luteiny.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze, brzmi powaznie. Mam nadzieje, ze wszystko skonczy sie dobrze :*

4c3tskjo983508q9.png

reklama

3mam kciuki:) Każda mnoga ciąża to ciąża z góry zagrożona, ale spokojnie będziesz dużo odpoczywać i wszystko się ułoży:*

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry