reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

U mnie watpie że mnie skieruje na kroplowke to jest Holandia tu wszystko się leczy przez paracetamol zobaczmy co mi powie piję ciepla wodę z imbirem i miodem serio w żadnej ciazy się Tak nie czułam ż synem miałam mdlosci Ale nie takie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez dzis kibelek przytulam :(

4c3tskjo983508q9.png

Nie mam siły
Wczoraj byłam w pracy od 10 do 21.30 masakra. W domu tylko zjadłam prysznic i w łóżku was poczytałam , a napisać już nie miałam mocy
Tydzień przedświąteczny czas start jestem fryzjerem baby mnie wykończą . Najgorzej że wdycham te smrody

A ja miałam dziś wizytę cito, obdzwoniłam pół miasta, ponieważ zdenerwowałam się niewielkim plamieniem. Dziś 6+4 a w brzuszku pecherzyk narazie bez echa i co i denerwuje się bardziej:/ ehm... W poniedziałek wizyta u mojego lekarza mam nadzieję, że coś zobaczę. No i dostałam dodatkowo większą dawkę luteiny.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki!

Czesc Iza,
Ja jestem troche mlodsza (33 lata) i to moja pierwsza ciaza, ale jestesmy w niemalze tym samym wieku ciazy - 4t3d u mnie :) Ja zapisalam sie na pierwsza wizyte wstepna 29/03, ale Panie w przychodni zapowiadaly ze raczej jeszcze nic nie bedzie widac. Jak to jest z Twojego doswiadczenia? Mozna cos tak szybko dostrzec na USG? Od razu dodam, ze zapisalam sie tak wczesnie ze wzgledu na moje ubezpieczenia - musze dostac zgode lekarza, zeby ubezpieczyciel pokrywal koszty wszystkich wizyt i badan. Ale moze przy okazji stres oczekiwania na jakiekolwiek informacje nieco sie zmniejszy u mnie - jestem potwornym nerwusem i 3 tygodnie to dla mnie jak wieczność
Trzymam za Ciebie i wszystkie inne dziewczyny kciuki!

U mnie w 5+0 było widać pecherzyk. A w 6+0 drugi.
Powinnaś już coś zobaczyć. Też wybieram się na wizytę 29 marca. Zobaczymy.

Jakichkolwiek przeciwskazan nie ma...lot podróż wiaze sie ze stresem i tylko dlatego zrrzygnuje z lotu kiedy bede np. W 6 miesiącu z duzym brzuszkiem ale widziałam..dziewczyny lataja ..a teraz leciec 3.5 h bym sie nie przejmowala ..lot 9h to juz co innego... Choc nie wiem jakie sa warunki takiego lotu . lepsze? ..ja jestem wysoka i strasznie mi niewygodnie
Akurat przy locie do Polski i z powrotem mialam duzo szczescia - 3 siedzenia wolne, wiec mialam miejsce zeby sie wyciagnac :-) :) Bardziej chodzi mi o promieniowanie, bramki itp. W srode odwiedzil nas w Pekinie moj przyjaciel, ktory lata jako zaloga samolotu. Powiedzial ze np. napromieniowanie podczas lotu z Dubaju do Nowego Jorku = 2 przeswietlenia klatki piersiowej.

Akurat przy locie do Polski i z powrotem mialam duzo szczescia - 3 siedzenia wolne, wiec mialam miejsce zeby sie wyciagnac :-) :) Bardziej chodzi mi o promieniowanie, bramki itp. W srode odwiedzil nas w Pekinie moj przyjaciel, ktory lata jako zaloga samolotu. Powiedzial ze np. napromieniowanie podczas lotu z Dubaju do Nowego Jorku = 2 przeswietlenia klatki piersiowej.
Jakichkolwiek przeciwskazan nie ma...lot podróż wiaze sie ze stresem i tylko dlatego zrrzygnuje z lotu kiedy bede np. W 6 miesiącu z duzym brzuszkiem ale widziałam..dziewczyny lataja ..a teraz leciec 3.5 h bym sie nie przejmowala ..lot 9h to juz co innego... Choc nie wiem jakie sa warunki takiego lotu . lepsze? ..ja jestem wysoka i strasznie mi niewygodnie

reklama
Ojej to ja bardzo chętnie posłucham o tym jak będziesz mieć prowadzoną ciążę tam, ogólnie rzecz biorąc ja marze o wycieczce do Japonii, może kiedyś się uda :)
Poki co, to naprawde jestem pod duzym wrazeniem szpitala i personelu. Wiekszosc to obcokrajowcy lub Chinczycy po studiach w USA ALBO UK. Dzisiaj jedziemy powtorzyc bete, a na poniedzialek jestem umowiona do Pani ginekolog. Chociaz pewnie jeszcze nic nie bedzie widac, ale maz sie uparl. We wtorek mialam usg, o tyle sie ciesze ze nie mam zadnych cyst itp.

Do góry