reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

U mnie watpie że mnie skieruje na kroplowke to jest Holandia tu wszystko się leczy przez paracetamol zobaczmy co mi powie piję ciepla wodę z imbirem i miodem serio w żadnej ciazy się Tak nie czułam ż synem miałam mdlosci Ale nie takie

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez dzis kibelek przytulam :(

4c3tskjo983508q9.png

Nie mam siły
Wczoraj byłam w pracy od 10 do 21.30 masakra. W domu tylko zjadłam prysznic i w łóżku was poczytałam , a napisać już nie miałam mocy
Tydzień przedświąteczny czas start jestem fryzjerem baby mnie wykończą . Najgorzej że wdycham te smrody

A ja miałam dziś wizytę cito, obdzwoniłam pół miasta, ponieważ zdenerwowałam się niewielkim plamieniem. Dziś 6+4 a w brzuszku pecherzyk narazie bez echa i co i denerwuje się bardziej:/ ehm... W poniedziałek wizyta u mojego lekarza mam nadzieję, że coś zobaczę. No i dostałam dodatkowo większą dawkę luteiny.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki!

Czesc Iza,
Ja jestem troche mlodsza (33 lata) i to moja pierwsza ciaza, ale jestesmy w niemalze tym samym wieku ciazy - 4t3d u mnie :) Ja zapisalam sie na pierwsza wizyte wstepna 29/03, ale Panie w przychodni zapowiadaly ze raczej jeszcze nic nie bedzie widac. Jak to jest z Twojego doswiadczenia? Mozna cos tak szybko dostrzec na USG? Od razu dodam, ze zapisalam sie tak wczesnie ze wzgledu na moje ubezpieczenia - musze dostac zgode lekarza, zeby ubezpieczyciel pokrywal koszty wszystkich wizyt i badan. Ale moze przy okazji stres oczekiwania na jakiekolwiek informacje nieco sie zmniejszy u mnie - jestem potwornym nerwusem i 3 tygodnie to dla mnie jak wieczność
Trzymam za Ciebie i wszystkie inne dziewczyny kciuki!

U mnie w 5+0 było widać pecherzyk. A w 6+0 drugi.
Powinnaś już coś zobaczyć. Też wybieram się na wizytę 29 marca. Zobaczymy.

Jakichkolwiek przeciwskazan nie ma...lot podróż wiaze sie ze stresem i tylko dlatego zrrzygnuje z lotu kiedy bede np. W 6 miesiącu z duzym brzuszkiem ale widziałam..dziewczyny lataja ..a teraz leciec 3.5 h bym sie nie przejmowala ..lot 9h to juz co innego... Choc nie wiem jakie sa warunki takiego lotu . lepsze? ..ja jestem wysoka i strasznie mi niewygodnie
Akurat przy locie do Polski i z powrotem mialam duzo szczescia - 3 siedzenia wolne, wiec mialam miejsce zeby sie wyciagnac :-) :) Bardziej chodzi mi o promieniowanie, bramki itp. W srode odwiedzil nas w Pekinie moj przyjaciel, ktory lata jako zaloga samolotu. Powiedzial ze np. napromieniowanie podczas lotu z Dubaju do Nowego Jorku = 2 przeswietlenia klatki piersiowej.

Akurat przy locie do Polski i z powrotem mialam duzo szczescia - 3 siedzenia wolne, wiec mialam miejsce zeby sie wyciagnac :-) :) Bardziej chodzi mi o promieniowanie, bramki itp. W srode odwiedzil nas w Pekinie moj przyjaciel, ktory lata jako zaloga samolotu. Powiedzial ze np. napromieniowanie podczas lotu z Dubaju do Nowego Jorku = 2 przeswietlenia klatki piersiowej.
Jakichkolwiek przeciwskazan nie ma...lot podróż wiaze sie ze stresem i tylko dlatego zrrzygnuje z lotu kiedy bede np. W 6 miesiącu z duzym brzuszkiem ale widziałam..dziewczyny lataja ..a teraz leciec 3.5 h bym sie nie przejmowala ..lot 9h to juz co innego... Choc nie wiem jakie sa warunki takiego lotu . lepsze? ..ja jestem wysoka i strasznie mi niewygodnie

reklama
Ojej to ja bardzo chętnie posłucham o tym jak będziesz mieć prowadzoną ciążę tam, ogólnie rzecz biorąc ja marze o wycieczce do Japonii, może kiedyś się uda :)
Poki co, to naprawde jestem pod duzym wrazeniem szpitala i personelu. Wiekszosc to obcokrajowcy lub Chinczycy po studiach w USA ALBO UK. Dzisiaj jedziemy powtorzyc bete, a na poniedzialek jestem umowiona do Pani ginekolog. Chociaz pewnie jeszcze nic nie bedzie widac, ale maz sie uparl. We wtorek mialam usg, o tyle sie ciesze ze nie mam zadnych cyst itp.

Do góry