reklama
Sasanka14
Fanka BB :)
Miło mi
Mam 28 lat, niespełna 4 letnia córeczkę i obecnie mała fasolkę w brzuszku wg om termin na 12 listopad, ale miałam nieregularne cykle więc trudno powiedzieć dokładnie. Wczoraj miałam wizytę i pecherzyk jest ale serducha jeszcze nie widzieliśmy. Za trzy tyg kolejna wizyta mam nadzieję że będzie biło jak dzwon. Z córcia miałam podobnie.
Czuje się fatalnie, okropne mdłości. Pomagają mi chrupki kukurydziane i praca w pierwszej ciąży miałam identycznie do 20 tc.
Spróbuję nadrobić wcześniejsze posty choć nie będzie to najprostsze
Mirakulum
Ja sie zwolnilam z pracy! Dzieci zadowolone.tak mnie glowa rozbolala..na wymioty sie zebralo straszne ..najgorzej bylo w trakcie jazdy ..dostalam mega wzdec i juz nie wiedzialam co mnie boli! . Ale juz lepiej..polezalam i postanowilam ugotowac kapusniaczek...no ale wszystko naszykowalam a kapusty ni widu ni slychu to wrzucilam soczewicę..... Zjesc...nie zjesc hehe
Witam sasanka)) i Gratulacje)
Witam sasanka)) i Gratulacje)
Hej, nie wiem czy nie za szybko ale dołączam do Was.
Mam na imię Iza, mam 38 lat, 12 letnią córkę.
Wczoraj zrobilam test // i bhcg ok.400. Wychodzi 4t2d.
Mam za sobą już dwa poronienia 7lat temu i 2,5 roku temu. Mam nadzieję że do trzech razy sztuka.
Z wizytą poczekam do przyszlego tygodnia bo z doświadczenia wiem że we wczesnej czasem nic nie widać a jednak chciałabym coś zobaczyć
Mam na imię Iza, mam 38 lat, 12 letnią córkę.
Wczoraj zrobilam test // i bhcg ok.400. Wychodzi 4t2d.
Mam za sobą już dwa poronienia 7lat temu i 2,5 roku temu. Mam nadzieję że do trzech razy sztuka.
Z wizytą poczekam do przyszlego tygodnia bo z doświadczenia wiem że we wczesnej czasem nic nie widać a jednak chciałabym coś zobaczyć
Ja po wizycie .
A wiec u mnie jest dwojka !!!
Ale niestety ciaza jednokosmowmowa i jednoowodniowa jesli w ogooe dobrze to zapamietalam.
Czuje sie jakbym dostala wielka cegla w leb...
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ale niestety ciaza jednokosmowmowa i jednoowodniowa jesli w ogooe dobrze to zapamietalam.
Weronikakrz
Gratulacje u mnie powiedział że nie jest na 100 procent pewien czy jest dwójka a w którym jesteś tygodniu bo mój ginekolog powiedział że na następnym usg będzie lepiej widaćJa po wizycie .
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama