reklama
Ynka89
Aktywna w BB
A skąd jesteś? Wydaje mi się, że usg w gabinecie jest już standardem.Szczerze mowiec nie wiem jakie maja zasady w luxmedzie. Czy maja usg w gabinecie i czy robią od razu... No ciekawa jestem. Jutro sie przekonam
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Balonsbalons
Fanka BB :)
Dziewczyny wczoraj zaliczyłam dwie wizyty u ginekologa jedna na NFZ jedną prywatnie
Na NFZ bez USG
Prywatnie tylko USG
W USG widać pęcherzyk ciążowy i drugie coś najprawdopodobniej krwiak okołopęcherzykowy
Według USG to 5 tc1d ale lekarz powiedział że według niego ciąża młodszą czyli 4/5 tc
Przepisał luteinę dopochwowo 100mg 2×dziennie
Nie muszę leżeć mogę chodzić do pracy ale zero dźwigania i aktywności fizycznej oraz zero sexu
Kolejna wizyta 4 kwietnia
Na NFZ bez USG
Prywatnie tylko USG
W USG widać pęcherzyk ciążowy i drugie coś najprawdopodobniej krwiak okołopęcherzykowy
Według USG to 5 tc1d ale lekarz powiedział że według niego ciąża młodszą czyli 4/5 tc
Nie muszę leżeć mogę chodzić do pracy ale zero dźwigania i aktywności fizycznej oraz zero sexu
A ja jutro na 16:30 i z tego co widzę mam termin dzień przed Tobą więc jestem ciekawa czy już coś tam jutro zobaczymy 3mam kciuki za wszystkie wizyty!@Dita_333 ty dzisiaj po południu a ja jutro o 16. Ale u mnie na pewno jeszcze nic nie bedzie widac
Płomyk*
Z warszawy. Luxmed ma rozne opinie w kwestui prowadzenia ciazy ale jestem dobrej mysli. Kiedys wiem ze nie mieli w gabinetach usg ale teraz nie wiem. Moglo sie cos zmiwnicA skąd jesteś? Wydaje mi się, że usg w gabinecie jest już standardem.
Ynka89
Aktywna w BB
Współczuję stresu:/ .., ale najważniejsze to dobre nastawienie. Wystąpiło z tym krwiakiem jakieś plamienie? Ja też na luteince, ale obijam się już w domu A w sumie tydzień temu też byłam na wizycie 5+1 ale pęcherzyka jeszcze nie byłoDziewczyny wczoraj zaliczyłam dwie wizyty u ginekologa jedna na NFZ jedną prywatnie
Na NFZ bez USG
Prywatnie tylko USG
Płomyk*
@Balonsbalons nie odezwalas sie wczeraj az sie zmartwilam. I co to z tym krwiakiem bedzie? Ma sie wchlonac?
Dziewczyny wczoraj zaliczyłam dwie wizyty u ginekologa jedna na NFZ jedną prywatnie
Na NFZ bez USG
Prywatnie tylko USG
Gratuluję pęcherzyka Krwiak na pewno się wchłonie, musisz po prostu uważać Pewnie stąd te plamienia...
To na NFZ nie było usg?
Igorowelove
Moderatorka
Bylam spuscic troche krwi, ludzi w labo tyle ze myslalam ze zemdleje z glodu
reklama
Ynka89
Aktywna w BB
Matko jedyna, czyli ta moja mała zaściankowa miejscowość Leszno to jednak luxus Gdzie nie pójdziesz, czy to nfz czy prywatnie usg w gabinecie i inaczej sobie nie wyobrażam. [emoji55]Zdecydowanie nie. Ja w zeszłej ciąży poszłam do lekarza, który miał super opinie, był bardzo miły, przyjął mnie o 21, gdy plamiłam. Ale wysłał mnie na usg w inne miejsce i to brzuszne Wtedy było już po wszystkim, na usg nic nie było widać. Ale miesiąc później w szpitalu okazało się, że mam 2 torbiele...
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom