netka.
Fanka BB :)
4.03 było zapłodnienie wiec może być pewnie za wcześnie :/ trudno, będę cierpliwe czekać )
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U nas też 4 marca
Serduszko powinno być. Na którego dokładnie wypada Wam wizyta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
4.03 było zapłodnienie wiec może być pewnie za wcześnie :/ trudno, będę cierpliwe czekać )
Myślicie, ze w 6tygodniu 6 dniu będzie serduszko? [emoji173]️ mam wizytę w pt przed świetami i mam nadzieje na dobra nowinę
Wg mnie może już bić Jest duża szansa
Byłam dziś na nieplanowanej wizycie i serduszko biło
Zaraz wstawie zdjęcia z usg.
edit chciałam wstawić, ale cały czas pojawia się komunikat, że plik jest za duży...
Ja całą noc spać nie mogłam, dziś idę z samego rana na wizytę, trzymajcie kciuki
Czyli jeszcze troszkę i się posypią serduszkaJa idę 2.04 niby 8 tydzień
Jejku jak Ci zazdroszczę, ja już też chcę wiedzieć, że wszystko oki. Czym była spowodowana nieplanowana wizyta?Byłam dziś na nieplanowanej wizycie i serduszko biło
Zaraz wstawie zdjęcia z usg.
edit chciałam wstawić, ale cały czas pojawia się komunikat, że plik jest za duży...
@Dita_333 ty dzisiaj po południu a ja jutro o 16. Ale u mnie na pewno jeszcze nic nie bedzie widac