reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Niech Bąbel rośnie zdrowo:) a spokojna już nigdy nie będziesz... zawsze będzie troska o dziecko:)

Jeśli chodzi o narty w ciąży to trzeba zapytać sie ginekologa... rożnie sie mówi. Niektórzy ginekolodzy pozwalają prawie na wszystko, a inni chuchają na zimne. Ja jeździłam konno jak zaszłam w ciąże i miałam kategoryczny zakaz.. No ale narty to co innego hehe :) aczkolwiek możliwość urazów itd... ciężko powiedzieć.
A Tajlandię będziesz mieć na porodówce Haha dokładnie ;)
Do mnie tez nie dochodzi, że jestem w ciąży ;) tym bardziej, że dalej to top secret wiec nie gadam o tym na żywo z nikim (oprócz męża oczywiście ) :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas jeszcze długo będzie top secret ;) może pod koniec kwietnia komuś powiemy z najbliższych, a reszcie to myślę, że w czerwcu ;p

reklama
To zależy od Ciebie :)
Wizytę masz za ok 3 tygodnie, jeśli się martwisz i beta miałaby Cię uspokoić to zrób ale ja osobiście uważam, że nie trzeba :)

No właśnie sobie myślę, że co będzie to będzie i tak nie mam na to wpływu... a niektórzy w ogóle nie robili bety i żyją ;)

Dziewięciomiesięczniak!!! Ło Jezu,ale ty dzielna jesteś :) ja jak przez mgle pamiętam pierwszy rok życia Młodego :) mało snu i dużo uwagi dla dziecka :) on był z tych co od małego uważają, że sen jest dla słabych ludzi Haha:)
Gratuluję dwóch kresek!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje! Zobaczymy jak to bedzie. :p
Mam nadzieje ze jednak bede czsem spac :p :p

reklama
Nie wyobrażam sobie dwójki tak małych dzieciaczków, ale między mną a moim bratem jest ok. 14 miesięcy różnicy, a między moim Mężem a jego siostrą 11 i wszyscy dali radę, więc się da ;) choć ja bym osiwiała ;p

Do góry