Mirakulum
Fanka BB :)
Myslę, że nie tak szybko Powiedzenie Młodemu = powiedzenie wszystkim
On do mnie przychodzi i mówi np. powiem ci w tajemnicy jaką tajemnicę ma babcia Myślę, że całe przedszkole by wiedziało i cała wieś hahah Więc powiem mu, jak zacznie mi brzuszek wystawać, a podejrzewam, że stanie się to szybciej, dużo szybciej niż 1.ciąży
Pod koniec kwietnia....to długo wytrzymasz bez mówienia Brawo ty Ja mam problem, żeby nie mówić siostrom, bo często się widujemy i mamy dobry kontakt... na przykład dzisiaj się widzę z jedną po pracy. My ploty, a dzieciaki zabawa No i myślę, czy jej nie sprzedać największej ploty roku 2018 o sobie
Powiem Ci ze tak naprawde chcialoby sie to obwiescic calemu swiatu choc widze ze juz troszke ochlonelam .... Przyjaciolka wie to mam z kim pogadać i sie wygadac
Poczekamy..wszystko w swoim czasie.
Będzie Big suprise !!!! Na to licze
No i patrz na to ze ja nie widuje swojej rodziny codzien to mi latwiej hihi
Jak zaszlam z coreczka to wszyscy wiedzieli jak bylam w 6tyg jakos ... W ogole nawet przez mysl mi nie przeszlo zeby czekac do bezpiecznevo pulapu i od razu po przylocie do Pl wygadalismy lol
I tak . w 2 moze Cie szybciej wybulic...mnie wybulilo...jestem wysoka i szczupla
Pamietam ze moze brzuszek nie byl duzy ale strasznie od poczatku uwieraly mnie spodnie gdzie guzik i chodziłam z rozpietym guzikiem i niedosunietym suwakiem lol