Kredka_na_baterie
Fanka BB :)
Jeśli mogę zapytać, jak do tego doszło, że tak w ostatniej chwili zapadła decyzja, że jednak nie?![]()
Ogólnie długa historia, nie wiem czy chciałybyście to czytać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli mogę zapytać, jak do tego doszło, że tak w ostatniej chwili zapadła decyzja, że jednak nie?![]()
I przetestowałam. Barrels and Drums - Merlot. O dziwo smak i aromat wytrawnego wina, ale bardziej delikatne z uwagi na brak alkoholu. Nie smakuje jak sok i nie jest za słodkie. Ogólnie pozytywne zaskoczenieBaaa... są też wina 0,0%, zamierzam w najbliższym czasie wypróbować. Jednak w żadnym stacjonarnym sklepie nie widziałam, nawet w Makro, więc muszę kupić przez internet![]()
Ja tez jestem ciekawaOgólnie długa historia, nie wiem czy chciałybyście to czytać![]()
Ha, nie pierwszy raz tak tajemniczo podchodzisz do tematuOgólnie długa historia, nie wiem czy chciałybyście to czytać![]()
I przetestowałam. Barrels and Drums - Merlot. O dziwo smak i aromat wytrawnego wina, ale bardziej delikatne z uwagi na brak alkoholu. Nie smakuje jak sok i nie jest za słodkie. Ogólnie pozytywne zaskoczenie![]()
![]()
Ja bym chętnie przeczytała, jeżeli masz chęć się z nami podzielić.Ogólnie długa historia, nie wiem czy chciałybyście to czytać![]()
Dziewczyny, jak lekarz mowil tak robie, dzisiaj ze nie mialam cisnieniomierza rano to zmierzylam dzisiaj 2 razy I mialam 116/67 I puls 102, ale dlatego, ze bylam po spacerze.
Teraz leze I poczulam takie pulsowanie ww glowie I jakby serce szybciej bilo I wybuch goraca. Zmierzylam cisnienie w razie w I mialam 127/73 I puls 91 czy to jest nadal okej czy sie martwic?
Na etykiecie w składzie nie ma wyszczególnionego alkoholu, są natomiast dopiski alcohol-free. Na stronach też opis, że 0% (Link do: Idealne na jesień | Najlepsze alkohole - wytrawne wina, dobre whisky i cognac / Link do: BARRELS AND DRUMS MERLOT WINO BEZALKOHOLOWE 0,75L).A te wina są 0.0%? Czy jednak mają jakoś zawartość alkoholu?
Mąż kupił ostatnio coś podobnego, ale doczytałam się na etykiecie, że jednak jakiś procent procenta tam był i w końcu nie spróbowałam![]()