Kredka_na_baterie
Fanka BB :)
Jeśli mogę zapytać, jak do tego doszło, że tak w ostatniej chwili zapadła decyzja, że jednak nie?
Ogólnie długa historia, nie wiem czy chciałybyście to czytać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeśli mogę zapytać, jak do tego doszło, że tak w ostatniej chwili zapadła decyzja, że jednak nie?
I przetestowałam. Barrels and Drums - Merlot. O dziwo smak i aromat wytrawnego wina, ale bardziej delikatne z uwagi na brak alkoholu. Nie smakuje jak sok i nie jest za słodkie. Ogólnie pozytywne zaskoczenieBaaa... są też wina 0,0%, zamierzam w najbliższym czasie wypróbować. Jednak w żadnym stacjonarnym sklepie nie widziałam, nawet w Makro, więc muszę kupić przez internet
Ja tez jestem ciekawaOgólnie długa historia, nie wiem czy chciałybyście to czytać
Ha, nie pierwszy raz tak tajemniczo podchodzisz do tematu Mi osobiście wydaje się, że kryje się za tym jakaś ciekawa historia. Jednak z drugiej strony jest to przecież bardzo prywatna sprawa, a jest to forum publiczne, więc to wszystko zależy od CiebieOgólnie długa historia, nie wiem czy chciałybyście to czytać
I przetestowałam. Barrels and Drums - Merlot. O dziwo smak i aromat wytrawnego wina, ale bardziej delikatne z uwagi na brak alkoholu. Nie smakuje jak sok i nie jest za słodkie. Ogólnie pozytywne zaskoczenie
Ja bym chętnie przeczytała, jeżeli masz chęć się z nami podzielić.Ogólnie długa historia, nie wiem czy chciałybyście to czytać
Dziewczyny, jak lekarz mowil tak robie, dzisiaj ze nie mialam cisnieniomierza rano to zmierzylam dzisiaj 2 razy I mialam 116/67 I puls 102, ale dlatego, ze bylam po spacerze.
Teraz leze I poczulam takie pulsowanie ww glowie I jakby serce szybciej bilo I wybuch goraca. Zmierzylam cisnienie w razie w I mialam 127/73 I puls 91 czy to jest nadal okej czy sie martwic?
Na etykiecie w składzie nie ma wyszczególnionego alkoholu, są natomiast dopiski alcohol-free. Na stronach też opis, że 0% (Link do: Idealne na jesień | Najlepsze alkohole - wytrawne wina, dobre whisky i cognac / Link do: BARRELS AND DRUMS MERLOT WINO BEZALKOHOLOWE 0,75L).A te wina są 0.0%? Czy jednak mają jakoś zawartość alkoholu?
Mąż kupił ostatnio coś podobnego, ale doczytałam się na etykiecie, że jednak jakiś procent procenta tam był i w końcu nie spróbowałam