D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przexiez dziewczynki tez moga "chodzic" w blekitach czy w czyms w autkaA bo ja nie zobaczyłam postów dalej tylko ten przerywnik mi tak się pokazał
Zaczynam się oswajac z myślą że to Może być dziewczynka ..Ale to nie jest to samo co bym usłyszała że chłopczyk..No nie ma tych fajerwerków poprostu no trudno...
Ale nie ukrywam że jest ciężko.
Ślub lada chwila, muszę ubranka poogarniac bo mam neutralne ale i takie bardziej chłopięce stąd cóż tyle kasy i muszę sprzedać
przeciez to jest bardzo dobre cisnienie moj maza 150 lub 160 gorne i to jest nadcisnienie wiec bierze leki co do pulsu w ciazy jest podwyzszony poniewaz serce pompuje wiecej krwi i sie meczymy. Nie wyszukuj chorob bo mozna sobie wmowic i miec naprawde .Dziewczyny, jak lekarz mowil tak robie, dzisiaj ze nie mialam cisnieniomierza rano to zmierzylam dzisiaj 2 razy I mialam 116/67 I puls 102, ale dlatego, ze bylam po spacerze.
Teraz leze I poczulam takie pulsowanie ww glowie I jakby serce szybciej bilo I wybuch goraca. Zmierzylam cisnienie w razie w I mialam 127/73 I puls 91 czy to jest nadal okej czy sie martwic?
Jak już będzie dziewczynka to nie bardzo chce by była ubrana na odwal się..już trudno neutralne i jasne błękity zostawię A te wyraźnie chłopięce sprzedam no cóż życie
Mam nadzieję że jutro coś się zmieni ale ... już 16t3d nie wiem czy coś się może zmienić...skoro balabalons miała dziewczynkę A potem poszła i był chłopak to mam mała cicha nadzieję ..
A jaką masz sukienkę na ślub?A bo ja nie zobaczyłam postów dalej tylko ten przerywnik mi tak się pokazał
Zaczynam się oswajac z myślą że to Może być dziewczynka ..Ale to nie jest to samo co bym usłyszała że chłopczyk..No nie ma tych fajerwerków poprostu no trudno...
Ale nie ukrywam że jest ciężko.
Ślub lada chwila, muszę ubranka poogarniac bo mam neutralne ale i takie bardziej chłopięce stąd cóż tyle kasy i muszę sprzedać
A gdzie sie urlopujecie?Dzięki dziewczyny za miłe słowa :*
My nad morzem, pogoda super. Synek zachwycony ale nie tak jak myślałam wielka piaskownica tylko jednak morzem, dziś z wody nie chciał wyjść jutro idziemy do miejscowego zoo także kupę atrakcji dla malucha a i drugi w brzuniu też dopisuje, kopniaki coraz mocniejsze głównie wieczorami po kolacji. Mam do nadrobienia prawie 30 stron także biorę się do roboty a Wy trochę zwolnijcie
Dzięki dziewczyny za miłe słowa :*
My nad morzem, pogoda super. Synek zachwycony ale nie tak jak myślałam wielka piaskownica tylko jednak morzem, dziś z wody nie chciał wyjść jutro idziemy do miejscowego zoo także kupę atrakcji dla malucha a i drugi w brzuniu też dopisuje, kopniaki coraz mocniejsze głównie wieczorami po kolacji. Mam do nadrobienia prawie 30 stron także biorę się do roboty a Wy trochę zwolnijcie
Nie wiem co miałabym napisać o sobie Mam 23 lata (w zasadzie to jutro mam urodziny, ale muszę się przyzwyczajać). Płci swojego diabełka nie znam, ale mi i mojemu chlopakowi śniła się córeczka. Tylko, że kopie się jak Jackie Chan, szczególnie jak się śmieje. Nasze mamy chca tez dziewczynke , ja osobiście nie mam preferencji. W tych czasach to nawet jak urodzisz córkę to nie możesz byc pewna w 100% ze tak zostanie xD Jednak fajnie by bylo wiedzieć w jakiej formie się do dziecka zwracać Od jutra możliwe że idę na zwolnienie, a więcej to nie wiem co o sobie powiedziećCześć!
Miło, że jeszcze dołączają do nas nowe listopadowe mamuśki [emoji16]
Napisz coś więcej o sobie Spoko, nie jesteś sama, ja również tak zrozumiałamMasz rację, najważniejsze, że zdrowe dziecko. Trzeba doceniać to co otrzymujemy, nie marudzić i nie wybrzydzać bo niektórzy nie mogą się cieszyć takim szczęściem.
Chyba magnez zaczął mi pomagać bo mniej boli brzuch, ale jednak czuję go nadal.