piorunem
Fanka BB :)
W którym tygodniu i dniu idziecie na polowkowe?
U mnie będzie 19+6, ale z usg wychodzi tak 3-4 dni później
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W którym tygodniu i dniu idziecie na polowkowe?
Jeśli mogę zapytać, jak do tego doszło, że tak w ostatniej chwili zapadła decyzja, że jednak nie?Rok temu gdybym nie zmądrzała, to byłabym żoną innego i pewnie ma ciążę bym się nie zdecydowała teraz, a jeśli by się zdarzyło, to wiem, że też nue byłby zadowolony z dziewczynki, bo miał porąbane poglądy i chore ambicje. Co prawda było trochę zachodu z odwołaniem wesela i innych, znalezionia pary na nasze miejsce, ale dzięki temu jestem teraz szczęśliwa. Wtedy nie byłam. (Taka mała dygresja )
Ja teraz też się dzielę abonamentem, ale wydaje mi się, że to co fajne to już obejrzałam na Netflixie. Może czas przerzucić się na Showmax.Ja tak mam [emoji5] z siostra i kolega i nie wiem czy jeszcze ktoś, ale mam premium HD i płace 13zl za miesiąc [emoji23]a multum seriali i filmie w jakości HD[emoji51][emoji106]
Ale jak to? Przecież tydzień temu była córa a poza tym ze zdj przypomina wargi[emoji848]Mój lekarz był pewien, że już nic nie wyrośnie ;p Dostałam takie zdjęcie, powiedział że gdybym chciała reklamację składać jakZobacz załącznik 868545 jednak będzie syn ;p
Cześć. Fajnie to brzmi "diabeł tasmański"... Ten diabełek dopiero rośnie w siłę, ciekawe jak bardzo da czadu późniejHej,
Wow, nie spodziewałam się, że są takie fora. W zasadzie niechcący tutaj trafiłam , szukając odpowiedzi czy to, co czuje to ruchy dziecka. Mam nadzieję, że nie za późno piszę, ale również jestem listopadową mamą. Mam termin 23.11, może któraś z Was coś już czuje, bo ja mam wrażenie, że moje bobo to diabeł tasmański
Też z om mam termin porodu na 13, a na usg dziecko wazyło ok 330g. Nic mi nie mówił o przesunięciu terminu. Wydaje mi się dziwne przesunięcie terminu aż o półtora miesiąca. Nigdy z czymś takim się nie spotkałam, ciekawe.
Miala byc corka i jest corkaAle jak to? Przecież tydzień temu była córa a poza tym ze zdj przypomina wargi[emoji848]
Ja byłam na wizycie i jestem załamana.
Prawdopodobnie dziewczynka.
Jutro idę potwierdzić jeszcze raz bo doktor mówi że tam lepszy sprzęt ...
Szok i nie do wierzenie, popłakałam sie i odechciało mi się wszystkiego w jednej chwili...poprostu...
Pewnie pomyślcie że zwariowwlam bo to nie ważne to tylko płeć i że zdrowe itp ale nie chce córki ,nie biorę tego pod uwagę kompletnie, śliczne ubranka mam dla chłopca i wogole (załamuje się) .
W pewnym momencie przez moja głowę przeleciała mysl że ta ciąża to pomyłka ...
Nie wiem czy się z tym oswoje, ale to zajęło mi chęć do wszystkiego co z ciąża związane((((
Ach to moje czytanie że zrozumieniem[emoji27]Miala byc corka i jest corka
Tak piszecie o tej płci, że się zaczęłam zastanawiać. 2 razy widziałam płeć .A z tymi usg to jest tak, że aparat powinien być dobrej jakości, a lekarz doświadczony Do 16tc płeć tak naprawde może się zmienić. Dziewczynkom zanikają wyrostki płciowe, a niektóre mają taki obrzęk warg sromowych, że są mylone z chłopcami. Ale wyrostek płciowy jeśli jest dobrze uwidoczniony raczej powinien być wyznacznikiem przyszłej płci. Jak ja zobaczyłam, że u mojej niuni wyrostek jest równolegle do kręgosłupa, to zaczęłam szaleć z ciuszkami dla dziewczynki