reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Jeszcze co do tego piwa to wczoraj chyba mama ginekolog mówiła, że te 0,0% nie mają alkoholu i są bezpiecznie.
Ja nie piłam piw bezalkoholowych, chyba już wolę sobie zrobić wodę gazowaną z cytryną i miętą, czy coś. Jakoś mnie nie przekonują takie dziwne trunki ;)

reklama
Hej hej :) ja dziś wizytuje :) dopiero o 19:30 więc tuptam z nóżki na nóżkę ;) a jeszcze muszę podjechać do tego lekarza z prenatalnych po wynik pappa- już przed poprzednia wizyta dostałam SMS że wynik ok, chciałam odebrać ale nie zastałam nikogo w gabinecie. A mój doktorek chce zobaczyć ;) pewnie też mi dziś powie na kiedy umówić się na polowkowe :)

Moje Maleństwo szaleje już równo, w weekend Mąż dostał pierwsze kopniaki :)
Ciesze sie, ze u Ciebie wszystko dobrze. Czujesz sie rownie dobrze? :)
Ciesz sie, ja jeszcze tak nie czuje mocno mojego dziecka I panikuje, ze cos jest nie.tak. :/

Jeszcze co do tego piwa to wczoraj chyba mama ginekolog mówiła, że te 0,0% nie mają alkoholu i są bezpiecznie.
Ja nie piłam piw bezalkoholowych, chyba już wolę sobie zrobić wodę gazowaną z cytryną i miętą, czy coś. Jakoś mnie nie przekonują takie dziwne trunki ;)
Ja sie pytalam mojemu tacie, kuzynce I kilku innym osobom I oni stwiertdzili to samo, ze w tych 0,0 I tak jest 0,5% alkoholu.

Dzień dobry, ja dziś jadę na 12.25 na usg połówkowe, trzymajcie kciuki by wszystko było w porządku i by Michalina pozostała Michaliną. Ktoś jeszcze dziś wizytuje? Jeśli tak to powodzenia :)

Mocno trzymam kciuki za połówkowe i za upragnioną dziewczynkę, ale przecież ona tam już jest- niech tylko lekarz potwierdzi na te 100%[emoji5]

Hej hej :) ja dziś wizytuje :) dopiero o 19:30 więc tuptam z nóżki na nóżkę ;) a jeszcze muszę podjechać do tego lekarza z prenatalnych po wynik pappa- już przed poprzednia wizyta dostałam SMS że wynik ok, chciałam odebrać ale nie zastałam nikogo w gabinecie. A mój doktorek chce zobaczyć ;) pewnie też mi dziś powie na kiedy umówić się na polowkowe :)

Moje Maleństwo szaleje już równo, w weekend Mąż dostał pierwsze kopniaki :)

Kciuki za wizytę!!! [emoji846][emoji5]

Ja sie pytalam mojemu tacie, kuzynce I kilku innym osobom I oni stwiertdzili to samo, ze w tych 0,0 I tak jest 0,5% alkoholu.

Hehe No nie przesadzajmy [emoji846] jak jest napisane 0.00 to jest zero, a co kto powie to już chyba mniej ważne... a jak ja powiem, że tam jest 2%? [emoji16]
Ale jak ktoś nie ma ochoty to niech nie pije i już[emoji16] ja nie pijam, bo dla mnie to taki napój gazowany, a nie trawie gazowanych [emoji33][emoji51]

Mocno trzymam kciuki za połówkowe i za upragnioną dziewczynkę, ale przecież ona tam już jest- niech tylko lekarz potwierdzi na te 100%[emoji5]

Kciuki za wizytę!!! [emoji846][emoji5]

Hehe No nie przesadzajmy [emoji846] jak jest napisane 0.00 to jest zero, a co kto powie to już chyba mniej ważne... a jak ja powiem, że tam jest 2%? [emoji16]
Ale jak ktoś nie ma ochoty to niech nie pije i już[emoji16] ja nie pijam, bo dla mnie to taki napój gazowany, a nie trawie gazowanych [emoji33][emoji51]
No tak to prawda, ale powiem Ci ze rax mi kolezanka kupila wino 0,0% to bylo takie niedobre bo smakowalo jak woda gazowana z kwaskiem cytrynowym. Fuj :/

Napój gazowany i to słodki jak cholera :) Grunt to czytać to co jest napisane na odwrocie drobnym druczkiem.

Mam tak samo. Z resztą nie pijam nic co ma cukier i bąbelki haha ( zero jakichkolwiek napoji słodzonych ble a tych piwo podobnych typu karmi to już kompletnie ) już wolę paczka na to miejsce zjeść ..taka moja slabosc:p
Z piwem nie mam problemu bo b.malo piłam alkoholu jeśli już także teraz to nie problem dla Mnie by nie pić w ogóle. Lubię za to np. w restauracji jak się umawiam z koleżankami zamiast ich kawy zamówić świeżo wyciśnięty sok ze skruszonym lodem! Mmmmmmmmmm

Puls też jest wazny

Mam tak samo. Z resztą nie pijam nic co ma cukier i bąbelki haha ( zero jakichkolwiek napoji słodzonych ble a tych piwo podobnych typu karmi to już kompletnie ) już wolę paczka na to miejsce zjeść ..taka moja slabosc:p
Z piwem nie mam problemu bo b.malo piłam alkoholu jeśli już także teraz to nie problem dla Mnie by nie pić w ogóle. Lubię za to np. w restauracji jak się umawiam z koleżankami zamiast ich kawy zamówić świeżo wyciśnięty sok ze skruszonym lodem! Mmmmmmmmmm

Puls też jest wazny
To co zrobić, gdy mam cisnienie np 120/90 I puls 98?

reklama
Nie, ja nie piję. To nie ma smaku piwa jak dla mnie. I to że jest napisane na nich 0% też mnie nie przekonuje
A lech 0.0% nie smakuje jak piwo? Nie pilam, ale ponoc ma normalny smak piwa. Maz ostatnio w zabce dostal zdrapke i wygral heinekena 0.0%, wiec dziabne go do meczu jutro i dam znac jak smakuje ;)

Do góry