Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Pala88 bardzo się cieszę, że z dzieckiem wszystko dobrze :-)
Wspaniałe wieści!!!
Serce od razu radośnie bije
Wspaniałe wieści!!!
Serce od razu radośnie bije
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie chodzi o opuszczanie świąt, s raczej spędzenie czasu tylko i wyłącznie we własnym gronie, bez wszystkich
Ciesze się. Dla pewności sprawdziłam jeszcze raz przepis i tam gdzie jest podany budyń zamiast łyżeczki mąki ziemniaczanej ma być łyżka mąki ziemniaczanej. Wkradł mi się pewnie słownik. Już poprawione. PrzepraszamCiacho wygląda extra i dziś zrobię)
A lini nie mam i nie wiem od czego zależy ani cienia nawet i już myślałam że coś nie tak;/
Ja to nie wiem czy pojedziemy na święta z maluchami, od paru lat powtarzamy ze chcemy sobie we własnym gronie spędzić wigilie i może to będzie dobry moment. Mieszkamy blisko najbliższej rodziny (Ok 1 h samochodem) wiec oczywiście na pewno nas odwiedzą. Nie mam doświadczenia dzieciowego jeszcze wiec nie wiem czy się z dwójka ogarniemy tak sprawnie żeby miesiąc czy półtora po porodzie jechać
w środę mam usg wiec się przekonamy ale na pewni Ok. Brzuszek nadal marny ale coś czuje ze się poszerzam bardziej. Daje sobie dwa tygodnie na jakiś postęp jak się zmieni stan z ciąży spożywczo/urojonej na jakieś sensowne zaokrąglenie to wrzucę na brzuszkiSądzę że będziecie bardziej ogarnięcci z dwoma niż niejedna z jednym
Dacie radę ale przy dwojce to będzie lekka rewolucja
A jak zdrowie i jak maluszki? Spore już masz brzuszek ?
H
w środę mam usg wiec się przekonamy ale na pewni Ok. Brzuszek nadal marny ale coś czuje ze się poszerzam bardziej. Daje sobie dwa tygodnie na jakiś postęp jak się zmieni stan z ciąży spożywczo/urojonej na jakieś sensowne zaokrąglenie to wrzucę na brzuszki
2tyg. Może dużo zmienić widzę po sobie jak