reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja też tak koło 3,5kg-4kg, w zależności od dnia. Pewnie też dużo zależy od początkowego BMI, przy niskim można przytyć więcej :)

0f96723680e059b4med.jpg
to ja mam wysoki przyrost :D

Ja też tak koło 3,5kg-4kg, w zależności od dnia. Pewnie też dużo zależy od początkowego BMI, przy niskim można przytyć więcej :)

0f96723680e059b4med.jpg
Ooo wedlug wykresu moj przyrost jest na zielono, pocieszasz :D
No ja tez jakoś 4kg a słodyczy nie jem często A jak już to raczej na jednym batoniku się kończy [emoji16]
Ja nie jestem w stanie zjesc nawet kostki czekolady, bo zaraz mi niedobrze :/

czesc mamusie
moze ktoras z was bedzie wiedziala co jest grane od poczatku ciazy jestem na zw z powodu warunkow w pracy chemia itp. W poniedzialek wypisal mi lekarz kolejne zw dzisiaj je poszlam wyslac ale nie bylo napisane B tylko 2 niewiem czy dobrze mi wpisal. Co prawda wystawil mi zaswiadczenie ze jestem 15 tc i jestem pod opieka poradni. A zaswiadczenie jest w celu przedluzenia umowy poniewaz konczy mi sie w lipcu i chce zeby mi przedluzyli umowe do czasu porodu.
Powinnaś mieć B, bo to oznacza ciążę. 2 oznacza że możesz chodzić, nie musisz leżeć

reklama
Dziewczyny a co do wagi to jak u was z aktywnością fizyczną w ciąży? Piszcie czy coś robicie jak to u was wygląda teraz i jak wyglądało przed ciążą?
Ja przed ciążą nie byłam aktywna jestem raczej anty sportowa[emoji16] od 2 tyg chodzę na basen pływam sobie na sportowym później idę na bąbelki troszkę nawet karnet kupiłam żeby się zmotywować [emoji6] mam nadzieję, że będę chodzić w miarę regularnie bo kg przybywa woda stoi i cellulit coraz większy A pływanie w ciąży podobno jest super z tego co czytałam więc myślę że warto [emoji16] kondycja się poprawi może do porodu i będzie łatwiej [emoji16]

Do góry