Dusia94
Fanka BB :)
No ja tez jakoś 4kg a słodyczy nie jem często A jak już to raczej na jednym batoniku się kończy [emoji16]Ja tez mam 4,5 kg a slodyczy nie jem wcale [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja tez jakoś 4kg a słodyczy nie jem często A jak już to raczej na jednym batoniku się kończy [emoji16]Ja tez mam 4,5 kg a slodyczy nie jem wcale [emoji14]
to ja mam wysoki przyrostJa też tak koło 3,5kg-4kg, w zależności od dnia. Pewnie też dużo zależy od początkowego BMI, przy niskim można przytyć więcej
Ooo wedlug wykresu moj przyrost jest na zielono, pocieszaszJa też tak koło 3,5kg-4kg, w zależności od dnia. Pewnie też dużo zależy od początkowego BMI, przy niskim można przytyć więcej
Ja nie jestem w stanie zjesc nawet kostki czekolady, bo zaraz mi niedobrze :/No ja tez jakoś 4kg a słodyczy nie jem często A jak już to raczej na jednym batoniku się kończy [emoji16]
Oj ja nigdy słodyczy dużo nie jadłam wole slone przekąski ale od czasu do czasu się chce i w ciąży nic się nie zmieniło raz na jakiś czas batonik zjem [emoji16]Ooo wedlug wykresu moj przyrost jest na zielono, pocieszasz Ja nie jestem w stanie zjesc nawet kostki czekolady, bo zaraz mi niedobrze :/
A w ogole od kiedy mozna? Bo mam zamiar napewno, jak widze kobiety z dzieckiem w chuscie to az sie rozplywam [emoji7]
No mój też jest w normie [emoji1]Ooo wedlug wykresu moj przyrost jest na zielono, pocieszasz Ja nie jestem w stanie zjesc nawet kostki czekolady, bo zaraz mi niedobrze :/
ZazdroszczęJa nie jestem w stanie zjesc nawet kostki czekolady, bo zaraz mi niedobrze :/
Żaneta, a w którym jesteś tygodniu? Wydawało mi się, że wiekowo jak ja. Jeśli tak, to 5kg to raczej średni przyrostto ja mam wysoki przyrost
Powinnaś mieć B, bo to oznacza ciążę. 2 oznacza że możesz chodzić, nie musisz leżećczesc mamusie
moze ktoras z was bedzie wiedziala co jest grane od poczatku ciazy jestem na zw z powodu warunkow w pracy chemia itp. W poniedzialek wypisal mi lekarz kolejne zw dzisiaj je poszlam wyslac ale nie bylo napisane B tylko 2 niewiem czy dobrze mi wpisal. Co prawda wystawil mi zaswiadczenie ze jestem 15 tc i jestem pod opieka poradni. A zaswiadczenie jest w celu przedluzenia umowy poniewaz konczy mi sie w lipcu i chce zeby mi przedluzyli umowe do czasu porodu.
Ja przed ciążą nie byłam aktywna jestem raczej anty sportowa[emoji16] od 2 tyg chodzę na basen pływam sobie na sportowym później idę na bąbelki troszkę nawet karnet kupiłam żeby się zmotywować [emoji6] mam nadzieję, że będę chodzić w miarę regularnie bo kg przybywa woda stoi i cellulit coraz większy A pływanie w ciąży podobno jest super z tego co czytałam więc myślę że warto [emoji16] kondycja się poprawi może do porodu i będzie łatwiej [emoji16]Dziewczyny a co do wagi to jak u was z aktywnością fizyczną w ciąży? Piszcie czy coś robicie jak to u was wygląda teraz i jak wyglądało przed ciążą?