reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Na to wygląda ;) chiciaz chcialam ten miesiac odpuscic zeby jednak tego uniknac ale to bylo silniejsze ode mnie haha.
A bete robilam wczesnie bo mi sie jakies laryngologinczne problemy przypaletaly i zeby wykupic recepte na sterydy musialam miec pewnosc czy moge to brac. Teraz w piatek mam laryngologa to moze mi wymysli cos zastepczego na czas ciazy.

reklama
Hej :)
Ja na razie na szczęście nie mam mdłości, ale jestem za to wiecznie zmęczona... I rozkojarzona bardzo. No i cycki bolą. Jak zdejmuję wieczorem stanik to muszę je podtrzymywać, bo straszny ból...

U mnie to dopiero 5 tydzień więc dopiero się dowiedzieliśmy, ale ciekawe kiedy u mojego męża pojawią się takie "objawy ciazy". Może jak usłyszy serduszko☺️

U mnie też 5ty tydzień, ale ja wiem od 2... Mój też nie szaleje, aczkolwiek od wczoraj męczy mnie o imię, czym strasznie mnie irytuje, bo ja lekarza mam dopiero za prawie 3 tygodnie...

My już imiona mamy dawno wybrane, zarówno dla dziewczynki jak i dla chłopca.
Jakie to? :)

4c3tskjoppjijysx.png

Ja imiona miałam już dawno dawno temu wymyślone:laugh2: ale mi je już podkradły dla swoich dzieci te znajome które ciąże już mają za sobą......chytre lisice:biggrin2: i teraz będę musieć szukać nowe imiona....

Witam sie w 25dc
Właśnie odebralam wynik bety.
34.4 to chyba niezly wynik na tym etapie?
Czwarty cykl staran przyniosl rezultat
Termin wychodzi mi na 22-23.11 a najleprze jest to ze mam juz córcie z ktorą mialam termin 23.11.2013

Myślę, że ok. ja w 24dc miałam 17 coś, a w w 26dc ok. 57...
Gratuluję ;)

reklama
Do góry