reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

U nas też po wizycie wszystko Oki :happy: serduszko w porządku, pomiary również ;) Morfologia i mocz prawidłowe i obciążenie glukoza też wyszło dobrze :) polowkowe mam dopiero 2 lipca.
Miłego wieczoru :)

Super!! Takich wieści mogę słychać cały czas [emoji3][emoji5]
Ja mocz i morfologię już miałam chyba ze trzy razy? Chyba tak bo wizyt w sumie miałam 4, a na jednej miałam ten pakiet toxo, HIV i inne. Wiec ok[emoji2]

Moje dziecko na razie ząbki ma wspaniałe [emoji3] na kontroli pani dentystka ostatnio powiedziała Brawo mama [emoji5] fakt, że myje ząbki (szczoteczka soniczną) i o nie dba, ale tez pewnie geny swoje robią [emoji3]po mamusi [emoji3]

reklama
No mi na początku mówiła że obstawia chłopaka i teraz też ale mówi że to nic pewnego i powiedziała, że za tydzień...
Dlatego mi to już nawet obojętne czy na pewno chłopak ale chce znać płeć, chce widzieć o kim mówię że to chłopiec czy dziewczyna i że imię itp a nie bezimienne i bezpluciowe:* no nic poczekam do za tydzień lub dwa

Spokojnie, ja kończę 18ty tydzień i dalej nie wiem ;p a moja koleżanka dowiedziała się dopiero w 26... ;p
Na pewno w końcu się uda ;)

reklama
Do góry