elleth
Fanka BB :)
Ja od jutra mam zamiar już bardzo uważać na wątrobę, ale lista produktów zakazanych jest długa i obszerna. Zastanawiam się czy by nie skorzystać z porady jakiegoś dietetyka...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od jutra mam zamiar już bardzo uważać na wątrobę, ale lista produktów zakazanych jest długa i obszerna. Zastanawiam się czy by nie skorzystać z porady jakiegoś dietetyka...
Możesz spróbować pewnie tak będzie prościej
Ja tam nigdy się jakoś swoją wagą nie przejmowałam, no może jak ważyłam 48 kg na początku studiów, bo wyglądałam jak kościotrup... idealnie dla mnie to tak 53-5 kg, ale teraz mam kilka więcej ;p jednak ja dużo gorzej czułam się ważąc te 48 niż te 59-60 ;p
Jaki dzis jest piekny dzien [emoji7] Mlody rowerkiem posmigal, teraz z tata na placu zabaw sie bawi A ja siedze na laweczce i sie wygrzewam w slonku [emoji7]
Oby oby ... Ale fajnie tu znowu zawitaćElleth
To rzeczywiście musisz uważać.. współczuje bardzo
Balonsbalons
Witam i gratuluję
W okolicy terminu @ z reguły brzuch często boli, albo jajniki,albo to i to ale rozumiem, że się denerwujesz... na pewno jednak wszystko jest Oki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom