reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja od jutra mam zamiar już bardzo uważać na wątrobę, ale lista produktów zakazanych jest długa i obszerna. Zastanawiam się czy by nie skorzystać z porady jakiegoś dietetyka...

reklama
Ja od jutra mam zamiar już bardzo uważać na wątrobę, ale lista produktów zakazanych jest długa i obszerna. Zastanawiam się czy by nie skorzystać z porady jakiegoś dietetyka...

Możesz spróbować ;) pewnie tak będzie prościej ;)

Ja tam nigdy się jakoś swoją wagą nie przejmowałam, no może jak ważyłam 48 kg na początku studiów, bo wyglądałam jak kościotrup... idealnie dla mnie to tak 53-5 kg, ale teraz mam kilka więcej ;p jednak ja dużo gorzej czułam się ważąc te 48 niż te 59-60 ;p

Jaki dzis jest piekny dzien [emoji7] Mlody rowerkiem posmigal, teraz z tata na placu zabaw sie bawi :) A ja siedze na laweczce i sie wygrzewam w slonku [emoji7]

4c3tskjoppjijysx.png

Możesz spróbować ;) pewnie tak będzie prościej ;)

Ja tam nigdy się jakoś swoją wagą nie przejmowałam, no może jak ważyłam 48 kg na początku studiów, bo wyglądałam jak kościotrup... idealnie dla mnie to tak 53-5 kg, ale teraz mam kilka więcej ;p jednak ja dużo gorzej czułam się ważąc te 48 niż te 59-60 ;p

Mam tak samo :). Ja mam 161, i najlepiej się czuję mając 52-54kg, jak do ślubu szlam to miałam 49 i srednio się sama sobie podobałam... nawet mąż mówił wtedy, że wyglądam lepiej jak ważę trochę więcej. Wolę mieć 55niż 49kg, bo mi to po prosto pasuje :)
Teraz nie wiem ile wazę, bo od paru miesięcy zepsuła nam sie waga... wiec żyje w błogiej nieświadomości :)

Elleth
Masz problemy z wątroba?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej jestem Natalia
Mam dwie kreski od dwóch dni na teście
@ powinnam dostać 14.03
Także jestem zestresowana czy wszystko zatrybi dziś leżakuje bo boli mnie brzuszek, jak podczas miesiączki, jestem już mama 5latka i z tego co pamiętam też mnie tak bolał brzuch ... Ale i tak trochę się denerwuje... Jutro pójdę zbadać betę
Według obliczeń meta wypada na 21.11

Elleth
To rzeczywiście musisz uważać.. współczuje bardzo :(

Balonsbalons
Witam i gratuluję:)
W okolicy terminu @ z reguły brzuch często boli, albo jajniki,albo to i to ;) ale rozumiem, że się denerwujesz... na pewno jednak wszystko jest Oki :)

Jaki dzis jest piekny dzien [emoji7] Mlody rowerkiem posmigal, teraz z tata na placu zabaw sie bawi :) A ja siedze na laweczce i sie wygrzewam w slonku [emoji7]

4c3tskjoppjijysx.png

To prawda, dzisiaj piękny dzień był ;) oby pogoda się utrzymała,bo mi coś pokazuje pogoda na środę śnieg :( oby się myliła!!

Elleth
To rzeczywiście musisz uważać.. współczuje bardzo :(

Balonsbalons
Witam i gratuluję:)
W okolicy terminu @ z reguły brzuch często boli, albo jajniki,albo to i to ;) ale rozumiem, że się denerwujesz... na pewno jednak wszystko jest Oki :)

Oby oby ... Ale fajnie tu znowu zawitać
Byłam na sierpniówkach 2012:))) oczywiście korci mnie żeby iść do lekarza ale to w sumie za wcześnie

reklama
A tak w ogóle podłamałam się trochę... dzwoniła siostra, że jej dziecko ma szkarlatynę!! I teraz się zastanawiam czy mój się nie zaraził, bo oni w przedszkolu zawsze razem się bawią, z tymi samymi dziećmi;( i czy ja się od niego mogę zarazić? Ech... :(

Do góry