piorunem
Fanka BB :)
A uwielbiam dzianinowe kocyki, a ten jeszcze z misiem pod spodem, więc idealny na listopad No same rozumiecie, nie mogłam nie kupić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja się tym nie przejmuję zupełnie będę się tym martwić po ciąży, nie zamierzam jakoś specjalnie ani sobie żałować, ani jeść ponad miarę. Jak na razie to myślę, że mam nawet mniejszy apetyt i na pewno nie mam ochoty na słodycze, które bardzo lubię
Wydaje mi się, że woda mi się zatrzymuje w organiźmie, bo widzę różnicę między rankiem a wieczorem - mam nadzieję, że to minie
Postaram się jeść tak jak do tej pory - nigdy nie byłam fanką chipsów, mc donaldów, ciast itp. i jak dotychczas nic się w tym kierunku nie zmieniło... jedyne czego nigdy nie potrafiłabym sobie odmówić to czekolada ale od kilku dni nie mam na nią ochoty... zobaczymy co będzie później
Zobacz załącznik 842177 Zobacz załącznik 842176 Zobacz załącznik 842175 @Dita_333 obiecałam pokazać moje wczorajsze zdobycze ale już nic nie kupuje, nie wiem czemu to wczoraj kupiłam ;p tłumaczę sobie, że były w promocji (a już wcześniej stwierdziłam, że po wizycie (no właśnie miało być po) będę kupować rzeczy tylko neutralne i tylko w jakiś promocjach, bo w normalnych cenach mogę kupić przed porodem, a że nic nie mamy i nic nie będziemy mieli po kimś no to wiadomo trochę tego będzie)...
A uwielbiam dzianinowe kocyki, a ten jeszcze z misiem pod spodem, więc idealny na listopad No same rozumiecie, nie mogłam nie kupić
Piorunem ależ to jest śliczne, bardzo mi się podobaZobacz załącznik 842177 Zobacz załącznik 842176 Zobacz załącznik 842175 @Dita_333 obiecałam pokazać moje wczorajsze zdobycze ale już nic nie kupuje, nie wiem czemu to wczoraj kupiłam ;p tłumaczę sobie, że były w promocji (a już wcześniej stwierdziłam, że po wizycie (no właśnie miało być po) będę kupować rzeczy tylko neutralne i tylko w jakiś promocjach, bo w normalnych cenach mogę kupić przed porodem, a że nic nie mamy i nic nie będziemy mieli po kimś no to wiadomo trochę tego będzie)...
Piorunem ależ to jest śliczne, bardzo mi się podoba
U mnie podobnie, tez nie dostane żadnych ciuszków od nikogo, bo ja rodzeństwa nie mam, a narzeczony ma już prawie dorosłą siostrzenice i to jedyne dziecko w naszej rodzinie, poza tym jesteśmy w UK wiec moje koleżanki z Polski tez odpadają. Także wszystko będziemy kompletować sami i powiem Ci szczerze, że też mam już kilka ciuszków, kupiłam je jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży a były na promocjach i żal było nie skorzystać, tez myślałam, że jeśli nam się nie przydadzą to dam komuś w Polsce
Pamiętam jak kiedyś oglądałam takie angielskie zestawy na allegro, teraz wszystko mogę kupić tu na miejscu, rzeczywiście ładne mają tutaj ubranka i sporo taniej wychodzą niż w Polsce dlatego juz planuje zakupić większą ilość ciuszków na jakiś czas do przodu żeby mieć jak juz wrócimy do PolskiJa tez nie miałam ciuszków po nikim. Kuzyn był Młodego był prawie w tym samym wieku, a po siostrzenicy siostra oddała koleżance.. No i dobrze bo wszystko dziewczyńskie było ja kupowałam takie mega paki na internecie, ciuszki jak nowe a takie kolorowe i świetne wzory, bo angielskich firm, jak u nas dla chłopców ciężko znaleźć
I oczywiście nowe tez kupowałam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pamiętam jak kiedyś oglądałam takie angielskie zestawy na allegro, teraz wszystko mogę kupić tu na miejscu, rzeczywiście ładne mają tutaj ubranka i sporo taniej wychodzą niż w Polsce dlatego juz planuje zakupić większą ilość ciuszków na jakiś czas do przodu żeby mieć jak juz wrócimy do Polski
A jaka waga przed ciążą, jeśli można zapytać ?
Dziewczyny wtrącę sie do tematu o wadze bo obawiam się o swoją, chciałam schudnąć przed ciążą ale sie nie udało i mam 68kg przy 157 wzrostu, już wyglądam jak w 4/5 miesiącu [emoji85] Martwie sie jak bedzie dalej..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom