Sasanka14
Fanka BB :)
Tak samo mamPan doktor był wtedy dosyć pewny, ale wiesz... To jednak 13 tc, miał prawo się pomylić. Tzn. Liczę się z tym, choć mam cichą nadzieję, że już zostanie Janek ))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak samo mamPan doktor był wtedy dosyć pewny, ale wiesz... To jednak 13 tc, miał prawo się pomylić. Tzn. Liczę się z tym, choć mam cichą nadzieję, że już zostanie Janek ))
To musiał być widokCzyli wczoraj tylko moje dziecko chciało współpracować? Będzie córka Była wczoraj dość spokojna, ale akurat trafiliśmy na taki moment, że podglądnęliśmy ją jak siusiała
Do pracy jednak idę, właśnie się wybieram. Nie wszyscy są z tego zadowoleni, moja mama tak marudziła, że teraz stanie się coś złego, że aż się z nią pokłóciłam. Zepsuła mi wczoraj wieczór.
Życzę dobrego dnia
Ty też musisz jako ciężarna robić badania kontrolne po powrocie ze zwolnienia lekarskiego ??(chyba że byłaś krócej niż 30 dni)?? Tak się nad tym zastanawiam, bo jak chorujesz powyżej 30 dni to musisz zrobić badania medycyny pracy kontrolne( inaczej nie mogą dopuścić Cię do pracy) pytanie czy zwolnienie lekarskie z literką B jest traktowane tak samoCzyli wczoraj tylko moje dziecko chciało współpracować? Będzie córka Była wczoraj dość spokojna, ale akurat trafiliśmy na taki moment, że podglądnęliśmy ją jak siusiała
Do pracy jednak idę, właśnie się wybieram. Nie wszyscy są z tego zadowoleni, moja mama tak marudziła, że teraz stanie się coś złego, że aż się z nią pokłóciłam. Zepsuła mi wczoraj wieczór.
Życzę dobrego dnia
Ogólnie czuje się dobrze w tamtym tyg byłam w szpitalu z powodu kołki nerkowej ale narazie odpukać jest okWitaj
Jak się czujesz?
Ile masz lat? Jak długo staraliście się o potomstwo?Ogólnie czuje się dobrze w tamtym tyg byłam w szpitalu z powodu kołki nerkowej ale narazie odpukać jest ok
Witajcie Gratulacje udanych wizyt super zdjęcia i cieszę się razem z Wami.
Za wizyty trzymam kciuki.Szczerze ja zmieniłam lekarza byłam 3 razy na wizycie NFZ i dziękuje po ostatniej tak mnie wkurzył doktorek że myślałam że mu z placka wywinę.Pierwszy mówił syn a ten dziewczynka ja jeszcze nie wierzę w 100% czy będzie syn czy córka będę się cieszyć po równo najważniejsze aby zdrowe było Wczoraj jak mi powiedział płeć oszalałam bo byłam pewna że syn więc cierpliwie czekam do następnej wizyty
Co do podziału obowiązków u Nas po równo pracujemy oboje więc podział musi być.Ja trzy miesiące po porodzie wróciłam do pracy teraz to sobie pofolguję dłużej
Miłego dnia
My po wizycie, z maluchem ok, ale nie mam potwierdzonej płci na 100%, podczas usg odkręcił się plecami i nie chciał się odkręcić
Mam skierowanie na połówkowe i mam się zapisać w ostatnim tyg czerwca lub pierwszych dniach lipca.
Ja także po wizycie i identyczna sytuacja - z dzidzią wszystko dobrze, okręcił się dupką, więc pan doktor nie mógł potwierdzić płci. Około 21 tc mam iść ba polówkowe do innego doktora (z certyfikatem i dobrym sprzętem) i wtedy przyjść na kolejną wizytę.
P.S. gdyby ktoś z Łodzi szukał super lekarza to - Jarosław Cieślak i Michał Pietrzak są idealni
To i my po wszystkim juz! Mam upartego malucha, który fikał przed i po wizycie, ale w trakcie już chyba udawal, że śpi... jedno jest pewne- to chłopiec albo dziewczynka [emoji23] tak stwierdził mój lekarz... I na 4d idziemy za 3 tyg, może wtedy się pokaże [emoji3] a tak to wszystko wzorowo! I kręgosłup idealny [emoji23]
Witam jestem tu nowa chciałam do was dołączyć spodziewam się pierwszego dziecka około 11 listopada pozdrawiam
Czyli wczoraj tylko moje dziecko chciało współpracować? Będzie córka Była wczoraj dość spokojna, ale akurat trafiliśmy na taki moment, że podglądnęliśmy ją jak siusiała
Życzę dobrego dnia
No tak, nie dziwię się... Raz syn, raz córka... Na głowę można dostać
Ale chyba bardziej prawdopodobna ta córka, skoro później to stwierdzono?
A miałaś wcześniej jakieś podejrzenie płci? Teraz piszesz, że na 100% nie ma potwierdzenia..a na 70%?
Uparty synek Ale synek będzie na pewno
Ważne, że dzidzia zdrowa W końcu pokaże co ma między nóżkami
Witamy
Gratuluję córci Ale tak podglądać przy toalecie?
A z pracą to twoja decyzja. Jak lekarz nie widzi przeciwwskazań to wszyscy poboczni muszą pogodzić się z twoją decyzja Może jak zobaczą, że wszystko jest ok i normalnie funkcjonujesz to się uspokoją
Dzisiaj już piątek, co mnie bardzo cieszy. Tylko tydzień do pracy i urlopik!! Moje dziecko chyba powoli wychodzi z choroby, choć lekarz zakazał wychodzić mu na upały i słońce, więc w weekend większość dnia w domu Ale pozostają ranki i podwieczorki No i myślę, że w poniedziałek już powoli będzie wychodził częściej, żeby do soboty był już obyty ze świeżym powietrzem
Czyli wczoraj tylko moje dziecko chciało współpracować? Będzie córka Była wczoraj dość spokojna, ale akurat trafiliśmy na taki moment, że podglądnęliśmy ją jak siusiała
Życzę dobrego dnia