reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ach, w ogóle to wczoraj byłam tak podekscytowana, ze tego nie skojarzyłam, a teraz przebrnęłam przez nety i myślę, że może mam rację :wink: Wczoraj jak robił mi usg to w pewnym momencie zaznaczył główkę i nóżki synka i wyskoczył taki cm na dole i pokazało się prawie 23cm....I tak pomyślałam, na pewno nie długość, bo za dużo 8-) Ale to przecież było z nóżkami! I tak znalazłam stronę gdzie w 19tygodniu (17od zapłodnienia) dziecko ma około 25cm. Ja dzisiaj kończę 17tydzień (wczoraj 16+5) to może miał te 23cm :) Niby dwa tygodnie różnicy, ale to tylko przeciętne dane przecież.. Czyli jeżeli ma prawie 23cm to nic dziwnego, że czuję jak się przemieszcza hahaha :) :cool2::D

reklama
Mi też się wydawało, że mój jakiś taki wielki jak na pierwszy raz i że na koniec będę wyglądać jak mamut, ale jak tak patrzę to teraz też mi się wydaje, że są podobne :)
Załączam mój z wczoraj wieczora - 14+0 :)
Zobacz załącznik 861989

Mój tak reaguje na Esterkę :p
Gratulacje chłopaka :)

Śliczny brzusio :)

@Asis7
Twój tez był śliczny, zapomniałam ci napisać :)

Dziewczyny, wrzuciłyście fotki na Listopadowe brzuszki? :)

Ja jutro swój wrzucę,nowy tydzień będzie, rozpocznę 18 :)

Tyna masz bardzo zgrabny brzuszek

Śliczny brzusio :)

@Asis7
Twój tez był śliczny, zapomniałam ci napisać :)

Dziewczyny, wrzuciłyście fotki na Listopadowe brzuszki? :)

Ja jutro swój wrzucę,nowy tydzień będzie, rozpocznę 18 :)

Dziękuję :)
Wszystkie nasze brzuszki są śliczne, bo mają piękną zawartość :)
A ja nawet nie wiedziałam o Listopadowych brzuszkach. Już będę wiedzieć :)

Jem ogóra kiszonego, takiego świeżego, domowego, małosolnego. Pyszny. Polecam ;)

Pomału robię już zakupy dla bobasa . Nawet mój mąż się cieszy pokazałam mu mate to od razu kazał kupować . Dobrze było znać płeć można by było szaleć półki co pomału... Ja czekam na swoje czereśnie narazie wycinam tylko truskawki banany i nektarynki mniami

Sandra nie wiem co powiedzieć z ta kosmowka ale podobno są testy z moczu które można kupić w necie i one określają płeć na 90% czytałaś o tym?

reklama
Do góry