Witam dziewczyny pochwale sie ubrankami dla malutkiej ja to chyba mam manie kupowania ale po 6 letniej przerwie miedzy dziecmi niemam nic dla bobasa
Zobacz załącznik 861200Zobacz załącznik 861201
Poszalałaś u mnie tez przerwa 6 lat, ale coś tam na stychu mam Młody był ostatni w rodzinie chłopak Ale czekam na płeć na jakiekolwiek porządki i segregację
Hej Ja dziś zaczęłam 17t0d, termin porodu 6 listopada, w 15t na 90% dziewczynka, ale jeszcze zbytnio nie ufam Czasami mi się wydaje, że coś tam puka, ale czy to to? O 5 wstałam już głodna ale chyba jeszcze się prześpię.
Czyli zaczęłaś 18tydzień, piaty miesiąc? Brawo Ty Ja już za parę dni dołączę do ciebie Gratuluję dziewczynki Poczekaj na mocniejsze ruchy, to wątpliwości nie będzie
Dzień Dobry :-)
Minęła piękna niedziela. Wczoraj zrobiliśmy sobie długi spacer a później jeszcze rowery.spałam w nocy jak dziecko, poza wstawaniem na siku i raz do syna. Dziś muszę koniecznie posprzątać w domu, bo niedługo będę się przewracać o ten bałagan
To posprzątaj, posprzątaj...tak żyć w niebezpieczeństwie nie można
Hej dziewczeta, milego, upalnego dnia u nas juz 20 stopni, mloda zazyczyla sobie spacer do przedszkola a nie autem po drodze obkupilam sie w truskawy, czeresnie i bede miec dzis wyżerke
Mój Młody ma tak blisko do przedszkola, że tylko spacer. Do szkoły już dalej.. No ale jeszcze mamy czas U nas tez cieplutko, niby fajnie, ale kurde susza znowu się robi..a to już nie za ciekawie... W sumie mogłoby popadać choć jeden dzień