No i pięknie. Miało być dzisiaj ciepło w stolicy a tu całe rano lało. Pojechałam z młodą do galerii po nowe sandałki bo poprzednie już za małe to musiałysmy wracać taxą bo u rwanie chmury i teraz znowu leje jak z cebra... A miałyśmy iść na plażę się pobyczyć
Ja też jeszcze nie wiem kto tam rośnie w brzuchu a dowiem się (albo i nie) 28.06 także cierpliwie czekam
uwielbiam tkie urwanie chmury w Polszy..pamietam ten przyjemny wiatr ktory byl najprzyjemniejszy
Dziewczyny czy już się czymś smarujecie?Co macie do polecenia ?Zauważyłam na udach kilka kropek tak jakby żyłki mi pękły .
ja bede sie oliwkowac. trzeba tez pamietac o piciu ale co ma sie zrobic to i tak sie zrobi..zalezy to tez od wielkosci dziecka...ilosci wod plodowych... budowy ciala ..jak sie to wszystko ulozy
temu tez polecaja ruch w ciazy..zdrowej ciazy
a te zylki..to uu ..chyba sie nie da zapobec hmm?to zapewne wina szybszego plrzeplywu krwi..
moja znajoma pokazala mi nogi swoje ostatnio ktore sa cale w pajeczynkach ktorych dostala w 3 ciazy!.. we wszystkich pracowala takze nie wiem czy wiek tez sie nie przyczynil troszke
zobacze jak to u mnie bedzie ..trzeba nogi odciazac...stanie dlugie napewno bedzie potegowac ten problem...
Ja kupiłam sobie balsam Palmers ale smaruje tylko brzuch i to jak mi się przypomni ale chyba pora żeby to smarowanie stało się nawykiem bo skóra coraz bardziej się rozciąga. Chociaż jeśli chodzi o rozstępy to jeśli mają wyjść to choćby nie wiem co i tak wyjdą. Torcik wystrzałowy! Aż sama mam na niego ochotę [emoji5]
Co do pogody.. ja bardzo lubię ciepło, wylegiwanie się na plaży ale w ciąży chyba bym nie dała rady znosić takich upałów wiec szkockie lato dla mnie w sam raz.
Dzisiaj zrobiliśmy sobie z narzeczonym wycieczkę do zamku i ogrodów letniej rezydencji Królowej Elżbiety bo pogoda jak dla mnie super, 18 stopni i słonecznie, jak na ten klimat to naprawdę pięknie [emoji3]
uzywalam z corka..pod koniec zroily mi sie rozstepy na biodrach ale szczerze... doroslam do nich
nie przeszkadzaja mi
moj Maz ma na posladkach i plecach i zyje hehehhe
w tej cazy jak pisalam bede sie oliwkowac
Co do opalania w ciazy to nie jest w ogole wskazane. Także w tym roku raczej powinnismy sobie odpuścić leżenie plackiem na plazy przez kilka godzin [emoji53]
Link do: Opalanie w ciąży – co jest prawdą, a co mitem? Odpowiada dermatolog
Dzisiaj u nas bardzo cieplo, wręcz lato, ale ma te chwile mi to nie przeszkadza, choć nie przepadam za upałami to nie mam z ich powodu żadnych dolegliwości... po prostu wole cieplą wiosnę niż gorące lato. Dla mnie 24-25 to już mogę w letniej sukience wyskoczyć i krótkim rękawku, a 30 to już za gorąco, po prostu nie lubię ale daję radę[emoji5]
Dzisiaj właśnie w letniej sukience smigalam, było cieplutko ale fajnie wiaterek wiał[emoji3] i tak by mogło już zostać, taka temperatura idealna dla mnie [emoji5]
Ja tez nie znam płci, moze we wtorek sie dowiem, a równie dobrze dziecko może skrzyżować nóżki i tyle będę wiedzieć [emoji23]
Weronika
Świetny tort i świetny pomysł [emoji5] ja dzisiaj jadłam torta urodzinowego szwagierki, malinowego, pycha!!!!
wiesz..ja np nie wiem czy bym dala rade lezec plackiem kilka h w ciazy hahaha
to jest nierealne
ale bede lapac slonca na ile bede mogla napewno
ost. wysiedzialam sie, wylezalam na kocyku jakos z h (bylo jakos 26stopni ,, przyjemny wiaterek)
i nie dalam rady dluzej.... cialo mowilo,,schowaj sie do chlodnego salonu haha
zapodalam sobie jeszcze loda,,Maz kupil Nam ostatnio takie fajne sredniej wielkosci na patyku... ilosc w sam raz dla mnie
i tez uwielbialam takie pogody...kiedy po duchocie zrywal sie przyjemny wiatr!... cudowne.
mieszkajac tu jeszcze bardziej przywyklam do chlodniejszego klimatu..czuje sie o wiele lepiej...
moja siostra przyleciala i sie smiala ze powinna buty zimowe i kurtke zimowa wziasc ze soba .ona opatulona a my na letnio hahaha ale pamietam siebie pierszy rok jak sie kimatyzowalam...wygladalam podobnie jak ona
juz nie dziwia mnie ludzie w krotkich spodenkach przy chlodnej pogodzie
a deszcz.... sie na niego uwagi nie zwraca tylko robi to co bylo zaplanowane hehe
ogladalismy z rodzinka film..och zycie
ale ryczalam ..cudowny
tort bardzo fajny