reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja juz mowilam, mam przeczucia i tez chcialabym corke, ale w mojej rodzinie rodza sie sami chlopcy, wiec dziewczynka to chyba cud by byl [emoji23]

4c3tskjoppjijysx.png

reklama
Ja juz mowilam, mam przeczucia i tez chcialabym corke, ale w mojej rodzinie rodza sie sami chlopcy, wiec dziewczynka to chyba cud by byl [emoji23]

4c3tskjoppjijysx.png

Tylko ja już jedną mam, to chyba by było za dużo szczęścia bym tak jak chce i drugą dostała. U mnie w rodzinie prawie same dziewczynki (24 listopada bratowa urodziła Bartusia, umarł w łonie, miała termin na początek stycznia).

Cześć! Chyba do Was dołącze jak wszystko dobrze pójdzie [emoji4] dziś zobaczyłam dwie kreski, za dwa tygodnie mam wizyte u gin.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tylko ja już jedną mam, to chyba by było za dużo szczęścia bym tak jak chce i drugą dostała. U mnie w rodzinie prawie same dziewczynki (24 listopada bratowa urodziła Bartusia, umarł w łonie, miała termin na początek stycznia).

No widzisz! Masz dziewczynkę i chcesz drugą dziewczynkę, jak ja drugiego chłopca :) a nikt nie komentuje, że przydałby sie chłopak?[emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No widzisz! Masz dziewczynkę i chcesz drugą dziewczynkę, jak ja drugiego chłopca :) a nikt nie komentuje, że przydałby sie chłopak?[emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wszyscy komentują. Dziś byłam z małą w laboratorium pobrać jej krew, a nie dawno byłam sobie. No to pani mówi, a może teraz będzie chłopiec, a ja że my byśmy chcieli dziewczynkę :) W rodzinie i w ogóle mówią.

Dita 333
Ja staram się myśleć pozytywnie:) po prostu nie nakręcam się się póki co na maksa tylko tak no z umiarem z tą moją ciążą :-) :) Mojego też uspokajam bo on to by już wszystkim powiedział...:rolleyes2:

A jak tam koleżanki wasze dolegliwości ciążowe? bo u mnie dalej nic...prócz tego że piersi mam obolałe niebieskie od żyłek zwłaszcza jak się kąpie i czasem mnie poboli brzuch to nic mi się nie dzieje nawet apetyt mam chyba mniejszy niż przedo_O

reklama
Nie, Oli:) Wpisała komentarz w mój cytat ;):D Moje drugie :)

Uprzejmie przepraszam za straszenie :cool2: Ja pamiętam, że jak byłam w 1.ciązy to na mnie opowieści średnio robiły wrażenia i zawsze powtarzałam, że jak inne dały radę, to ja też dam:) Więc dasz radę i ja dam radę :) ;)
A ja nie lubię robić w ogródku:( W ogólnie mnie to nie rusza.. kwiatki mogą dla mnie nie istnieć :D nawet nie muszę ich dostawać, mogą być czekoladki :p:rofl2:

Witajcie:):):):) piatek piateczek!!

Moj M uwielbia dbac o ogród..o kwiatki w domu! To jego dzialka..ja lubie na nie patrzec i kupowac mu co rusz nowe do wsadzenia haha albo wymyslac cos rusz cos nowego :p
W ogole Wam powiem trafil mi sie taki egzemplarz ze mozna i wiecej dzieci plodzic :p
Gotuje . sprzata pedancik. Pranie tylko on robi. Zakupy tez
I remonty też

Chyba Powinnam go bardziej doceniac lol

U nas pieknie sloneczko swieci!!!!! Cudownie jest

Do góry