reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja juz mowilam, mam przeczucia i tez chcialabym corke, ale w mojej rodzinie rodza sie sami chlopcy, wiec dziewczynka to chyba cud by byl [emoji23]

4c3tskjoppjijysx.png

reklama
Ja juz mowilam, mam przeczucia i tez chcialabym corke, ale w mojej rodzinie rodza sie sami chlopcy, wiec dziewczynka to chyba cud by byl [emoji23]

4c3tskjoppjijysx.png

Tylko ja już jedną mam, to chyba by było za dużo szczęścia bym tak jak chce i drugą dostała. U mnie w rodzinie prawie same dziewczynki (24 listopada bratowa urodziła Bartusia, umarł w łonie, miała termin na początek stycznia).

Cześć! Chyba do Was dołącze jak wszystko dobrze pójdzie [emoji4] dziś zobaczyłam dwie kreski, za dwa tygodnie mam wizyte u gin.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Tylko ja już jedną mam, to chyba by było za dużo szczęścia bym tak jak chce i drugą dostała. U mnie w rodzinie prawie same dziewczynki (24 listopada bratowa urodziła Bartusia, umarł w łonie, miała termin na początek stycznia).

No widzisz! Masz dziewczynkę i chcesz drugą dziewczynkę, jak ja drugiego chłopca :) a nikt nie komentuje, że przydałby sie chłopak?[emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No widzisz! Masz dziewczynkę i chcesz drugą dziewczynkę, jak ja drugiego chłopca :) a nikt nie komentuje, że przydałby sie chłopak?[emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wszyscy komentują. Dziś byłam z małą w laboratorium pobrać jej krew, a nie dawno byłam sobie. No to pani mówi, a może teraz będzie chłopiec, a ja że my byśmy chcieli dziewczynkę :) W rodzinie i w ogóle mówią.

Dita 333
Ja staram się myśleć pozytywnie:) po prostu nie nakręcam się się póki co na maksa tylko tak no z umiarem z tą moją ciążą :-) :) Mojego też uspokajam bo on to by już wszystkim powiedział...:rolleyes2:

A jak tam koleżanki wasze dolegliwości ciążowe? bo u mnie dalej nic...prócz tego że piersi mam obolałe niebieskie od żyłek zwłaszcza jak się kąpie i czasem mnie poboli brzuch to nic mi się nie dzieje nawet apetyt mam chyba mniejszy niż przedo_O

reklama
Nie, Oli:) Wpisała komentarz w mój cytat ;):D Moje drugie :)

Uprzejmie przepraszam za straszenie :cool2: Ja pamiętam, że jak byłam w 1.ciązy to na mnie opowieści średnio robiły wrażenia i zawsze powtarzałam, że jak inne dały radę, to ja też dam:) Więc dasz radę i ja dam radę :) ;)
A ja nie lubię robić w ogródku:( W ogólnie mnie to nie rusza.. kwiatki mogą dla mnie nie istnieć :D nawet nie muszę ich dostawać, mogą być czekoladki :p:rofl2:

Witajcie:):):):) piatek piateczek!!

Moj M uwielbia dbac o ogród..o kwiatki w domu! To jego dzialka..ja lubie na nie patrzec i kupowac mu co rusz nowe do wsadzenia haha albo wymyslac cos rusz cos nowego :p
W ogole Wam powiem trafil mi sie taki egzemplarz ze mozna i wiecej dzieci plodzic :p
Gotuje . sprzata pedancik. Pranie tylko on robi. Zakupy tez
I remonty też

Chyba Powinnam go bardziej doceniac lol

U nas pieknie sloneczko swieci!!!!! Cudownie jest

Do góry