reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ania
Właśnie, parcie na to żeby mieć parke jest ogromne i nie wiem w sumie skąd się bierze... i to dziewczynki np.życzy mi kolega z pracy,który sam ma dwóch synków[emoji28]

Milena
My sie tutaj tez chyba nie nakręcamy. Po prostu rozmawiamy sobie luźno.. i przecież nie chwałę się na prawo i lewo ciążą, bo uważam ze do 3m-ca różne rzeczy mogą sie wydarzyć choć jestem dobrej myśli...

Karolina
To przydatnego masz męża :) rzeczywiście tylko dzieci płodzić [emoji5] mój remont zrobi ale z tym gotowaniem...hm... ja bym nie zjadła [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dita 333
Ja staram się myśleć pozytywnie:) po prostu nie nakręcam się się póki co na maksa tylko tak no z umiarem z tą moją ciążą :-) :) Mojego też uspokajam bo on to by już wszystkim powiedział...:rolleyes2:

A jak tam koleżanki wasze dolegliwości ciążowe? bo u mnie dalej nic...prócz tego że piersi mam obolałe niebieskie od żyłek zwłaszcza jak się kąpie i czasem mnie poboli brzuch to nic mi się nie dzieje nawet apetyt mam chyba mniejszy niż przedo_O

Apetyt mam i zauwazylam ze szybko mnie strasznie ssie wiec juz 3 sniadania jem oO

Piersi bola i sa w żyłakach..jest taka jedna szeroka to az wystaje

Budze sie w nocy na siku od 4 dni jakos

A brzuszek czasem zacmi ale juz nie kluje jak sie przebiegne

Co do dolegliwości to przede wszystkim mdłości. Od wczoraj takie solidne. I nawet jedzenie już tak nie pomaga. Ale najlepsze jest to, ze wcale to nie przeszkadza żeby mieć na cos smaka czy ochotę Haha
I pobolewają mnie czasem jajniki, lewy częściej. Piersi bez szału, trochę nabrzmiałe.
Aha i zadyszkę łapie szybko. Jak stara babcia ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mnie kluje właśnie brzuch w podbrzuszu. Czuje że tam się coś rozciąga. I też piersi mnie bolą. A tak to w sumie chyba nic wiecej. Staram się więcej jeść bo tak to różnie bywało nie raz moim pierwszym posiłkiem była dopiero kolacja z mężem;p

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Dita rozbawilas mnie w tym gotowaniem hihi

Wczoraj moj zrobil ryz z warzywami i piers na ostro z jakims sosem z curry i mowilam do szefowej ze na niego kolacja spadla a byl uradowany ze mu pomogę..a ona
.. Moj to kiedys i indyka zrobil i nie dalo sie jesc haha

Mnie kluje właśnie brzuch w podbrzuszu. Czuje że tam się coś rozciąga. I też piersi mnie bolą. A tak to w sumie chyba nic wiecej. Staram się więcej jeść bo tak to różnie bywało nie raz moim pierwszym posiłkiem była dopiero kolacja z mężem;p

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Zocha może po ciazy zostana ci zdrowe nawyki żywieniowe! Hihi

Dita rozbawilas mnie w tym gotowaniem hihi

Wczoraj moj zrobil ryz z warzywami i piers na ostro z jakims sosem z curry i mowilam do szefowej ze na niego kolacja spadla a byl uradowany ze mu pomogę..a ona
.. Jej to kiedys i indyka zrobil i nie dalo sie jesc haha

Ja bym nawet nie próbowała do buzi wziąć [emoji23] musiałby kilka m-cy w tajemnicy przede mną poćwiczyć :)

Mnie w sumie podbrzusze w ogole nie bolało... tylko jajniki tak kłuły. Ten z którego owulacja była częściej.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry