reklama
MonikaL87
Zaciekawiona BB
Wpisałam
Dodałam
Mam 31 lat i to będzie moje 4 dziecko
Dodałam
Olkaemm
Już cię dodaję... A ile masz lat?
MarzenaBejbiki
Fanka BB :)
Koleżanki ja Was błagam nie straszcie mnie tak wcześnie waszymi porodami Jak przeczytałam o waszych doświadczeniach porodowych to aż mnie..... i to że pierwszy najgorszy muszę wyłączyć w moim mózgu opcje myślenia o tym bo 9 miesięcy będę żyła w stresie
Ja właśnie gotuje obiad, pranie wyprane, już w sumie kończę sprzątać tak że misje na dzisiejszy dzień prawie skończone Szkoda że to nie pózna wiosna czy wakacje bo bym się w kwiatkach "pobawiła" zasiałabym jakieś zioła, przyprawy, jarzynki.... a tu co trzeba czekać z parę miesięcy na to
A teraz tak myślę i myślę jak otworzyłam szafę że ja już sukienkę na wesele mam już dawno kupioną i czy ja do niej wejdę pod koniec kwietnia....
Ja właśnie gotuje obiad, pranie wyprane, już w sumie kończę sprzątać tak że misje na dzisiejszy dzień prawie skończone Szkoda że to nie pózna wiosna czy wakacje bo bym się w kwiatkach "pobawiła" zasiałabym jakieś zioła, przyprawy, jarzynki.... a tu co trzeba czekać z parę miesięcy na to
A teraz tak myślę i myślę jak otworzyłam szafę że ja już sukienkę na wesele mam już dawno kupioną i czy ja do niej wejdę pod koniec kwietnia....
Madziolinap
Zaangażowana w BB
Dita to Twoje 4 dziecko będzie?
Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dita to Twoje 4 dziecko będzie?
Nie, Oli Wpisała komentarz w mój cytat Moje drugie
Koleżanki ja Was błagam nie straszcie mnie tak wcześnie waszymi porodami Jak przeczytałam o waszych doświadczeniach porodowych to aż mnie..... i to że pierwszy najgorszy muszę wyłączyć w moim mózgu opcje myślenia o tym bo 9 miesięcy będę żyła w stresie
Uprzejmie przepraszam za straszenie Ja pamiętam, że jak byłam w 1.ciązy to na mnie opowieści średnio robiły wrażenia i zawsze powtarzałam, że jak inne dały radę, to ja też dam Więc dasz radę i ja dam radę
A ja nie lubię robić w ogródku W ogólnie mnie to nie rusza.. kwiatki mogą dla mnie nie istnieć nawet nie muszę ich dostawać, mogą być czekoladki
Madziolinap
Zaangażowana w BB
A to Oli będzie miała 4?
A to Oli będzie miała 4?
Nie chyba jednak MonikaL87 Wiek pasuje do nicku 31lat i 4 dziecko
Ja sie juz nie moge doczekac kiedy będę mogła ruszyć na zakupy żeby już kupić jakieś małe ubranka [emoji307] już teraz sobie siedzę w Internecie i przeglądam ciuszki ^^
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mogę doczekać się wycieczki na strych i segregowania tych małych ciuszków Ale na pewno tez będę kupować nowe ciuszki
Madziolinap
Zaangażowana w BB
Dita ok już się polapalam
reklama
Też mam karton ubranek po synku na strychu. A macie jakieś przeczucia co do płci ? Z synkiem to ja już po zrobionym teście wiedziałam że to chłopak a teraz czuje że to chyba dziewczynka ale to moje przeczucie może być tym razem trochę pokierowane rodzina. Straszny nacisk jest u mnie na dziewczynki...