reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Ja piję jakieś gotowe herbatki z imbirem. Miętowa tez pomaga, ale nie piję samej tylko np.miętowa z jabłkiem, albo miętowa z zieloną. I tez rooibos jest dobra i nie szkodzi w ciąży :)

reklama
Koleżanki ja Was błagam nie straszcie mnie tak wcześnie waszymi porodami:laugh2: Jak przeczytałam o waszych doświadczeniach porodowych to aż mnie..... i to że pierwszy najgorszy:shocked2: muszę wyłączyć w moim mózgu opcje myślenia o tym bo 9 miesięcy będę żyła w stresie:-p

Ja właśnie gotuje obiad, pranie wyprane, już w sumie kończę sprzątać tak że misje na dzisiejszy dzień prawie skończone :) Szkoda że to nie pózna wiosna czy wakacje bo bym się w kwiatkach "pobawiła" zasiałabym jakieś zioła, przyprawy, jarzynki.... a tu co trzeba czekać z parę miesięcy na to:huh:

A teraz tak myślę i myślę jak otworzyłam szafę że ja już sukienkę na wesele mam już dawno kupioną i czy ja do niej wejdę pod koniec kwietnia....:-D

Dita to Twoje 4 dziecko będzie?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie, Oli:) Wpisała komentarz w mój cytat ;):D Moje drugie :)

Koleżanki ja Was błagam nie straszcie mnie tak wcześnie waszymi porodami:laugh2: Jak przeczytałam o waszych doświadczeniach porodowych to aż mnie..... i to że pierwszy najgorszy:shocked2: muszę wyłączyć w moim mózgu opcje myślenia o tym bo 9 miesięcy będę żyła w stresie:-p

Ja właśnie gotuje obiad, pranie wyprane, już w sumie kończę sprzątać tak że misje na dzisiejszy dzień prawie skończone :) Szkoda że to nie pózna wiosna czy wakacje bo bym się w kwiatkach "pobawiła" zasiałabym jakieś zioła, przyprawy, jarzynki.... a tu co trzeba czekać z parę miesięcy na to:huh:

A teraz tak myślę i myślę jak otworzyłam szafę że ja już sukienkę na wesele mam już dawno kupioną i czy ja do niej wejdę pod koniec kwietnia....:-D

Uprzejmie przepraszam za straszenie :cool2: Ja pamiętam, że jak byłam w 1.ciązy to na mnie opowieści średnio robiły wrażenia i zawsze powtarzałam, że jak inne dały radę, to ja też dam:) Więc dasz radę i ja dam radę :) ;)
A ja nie lubię robić w ogródku:( W ogólnie mnie to nie rusza.. kwiatki mogą dla mnie nie istnieć :D nawet nie muszę ich dostawać, mogą być czekoladki :p:rofl2:

Ja sie juz nie moge doczekac kiedy będę mogła ruszyć na zakupy żeby już kupić jakieś małe ubranka [emoji307] już teraz sobie siedzę w Internecie i przeglądam ciuszki ^^

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

A to Oli będzie miała 4?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Nie chyba jednak MonikaL87:) Wiek pasuje do nicku :) 31lat i 4 dziecko :happy:

Ja sie juz nie moge doczekac kiedy będę mogła ruszyć na zakupy żeby już kupić jakieś małe ubranka [emoji307] już teraz sobie siedzę w Internecie i przeglądam ciuszki ^^

Ja nie mogę doczekać się wycieczki na strych i segregowania tych małych ciuszków:) Ale na pewno tez będę kupować nowe ciuszki :):rolleyes:

reklama
Też mam karton ubranek po synku na strychu. A macie jakieś przeczucia co do płci ? Z synkiem to ja już po zrobionym teście wiedziałam że to chłopak a teraz czuje że to chyba dziewczynka ale to moje przeczucie może być tym razem trochę pokierowane rodzina. Straszny nacisk jest u mnie na dziewczynki...

Do góry