Mama Zuzi i Antosia
Fanka BB :)
Ja w poprzednich ciążach też nie zauważyłam siary. Dopiero po porodzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja kupiłam 62,68 z Disney, h&m ,next w smyku sporo takze jakościowo jest na tyle dobrze że później mogę sprzedać A pepco tylko kosz, owszem dla kilkulatka to spoko bo faktycznie ścierają ciuchy nie ważne jakiej jakości ale maluszki tyle co użyja to i inne skorzystają
Batman wymiata oby to był chłopiec hahaha bo będzie batmanka
Kurcze, a ja czekam i czekam na pappe. Mialo byc do dwoch tyg od pobrania, dzis mina dwa tyg. Jak nie przyjda do piatku to chyba tam zadzwonie. Lekarz niby mnie wczoraj uspokajal, ze usg wyszlo dobrze i zebym sie na zapas nie martwila, ale jak to ja siedze juz i mysle. Z drugiej strony gdyby cos wyszlo nie tak to moze by dzwonili wczesniej czy cos.
Ja też pokupiłam różne - pepco nie znoszę, więc nic nie kupię ;p w smyku kilka kupiłam, ale więcej nie będę, bo oni mają dosyć szczupłe ubranka, a nie wiem jaki bobas będzie ;p
Cudne [emoji7] tez juz mamy niezłą kolekcje i tez trzymam kciuki aby jednak płeć się nie zmieniła [emoji3]Wstawiam zdj co ja głupia bez zdj dodalam
Dziewczyny, które zaczęły juz drugi trymestr, proszę powiedzcie jakie witaminy teraz bierzecie? Bo ja niby mam brać te same od początku czyli kwas foliowy oraz wit. C i D i zastanawiam się czy nie zacząć brać czegoś na własną rękę.