reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Ja krew na papa miałam pobierana we wtorek a już w czwartek wieczorem dostałam SMS od lekarza, że wynik prawidłowy. Dziś chciałam odebrać opis ale niestety już było zamknięte. Mam nadzieję że mojemu doktorkowi dziś wystarczy opis usg i info z SMS
;)

Właśnie wyszłam z wanny i szykuje się na wizytę :) 20 już niedługo :)

No ja kupiłam 62,68 z Disney, h&m ,next w smyku sporo takze jakościowo jest na tyle dobrze że później mogę sprzedać A pepco tylko kosz, owszem dla kilkulatka to spoko bo faktycznie ścierają ciuchy nie ważne jakiej jakości ale maluszki tyle co użyja to i inne skorzystają:)

Batman wymiata oby to był chłopiec hahaha bo będzie batmanka

Ja też pokupiłam różne - pepco nie znoszę, więc nic nie kupię ;p w smyku kilka kupiłam, ale więcej nie będę, bo oni mają dosyć szczupłe ubranka, a nie wiem jaki bobas będzie ;p

Kurcze, a ja czekam i czekam na pappe. Mialo byc do dwoch tyg od pobrania, dzis mina dwa tyg. Jak nie przyjda do piatku to chyba tam zadzwonie. Lekarz niby mnie wczoraj uspokajal, ze usg wyszlo dobrze i zebym sie na zapas nie martwila, ale jak to ja siedze juz i mysle. Z drugiej strony gdyby cos wyszlo nie tak to moze by dzwonili wczesniej czy cos.

A nie miałaś przypadkiem tak jak ja - jeśli wynik nieprawidłowy to będą dzwonić w ciągu 2 tygodni, jeśli prawidłowy to nie dzwonią i mam sobie odebrać kiedy chcę lub przy połówkowych? U mnie nie dzwonili, więc liczę że ok. ;)

Dziewczyny, które zaczęły juz drugi trymestr, proszę powiedzcie jakie witaminy teraz bierzecie? Bo ja niby mam brać te same od początku czyli kwas foliowy oraz wit. C i D i zastanawiam się czy nie zacząć brać czegoś na własną rękę.

reklama
Do góry