reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Hej, witam się z rana z herbatką miętowo-zieloną :happy2:
Dzisiaj piątek, jutro weekend! ;):p
Piatek piatkiem [emoji14] Dzisiaj wyplata meza [emoji23] [emoji23]

4c3tskjoppjijysx.png

O jezuuuu mdlosci ciag dalszy [emoji24]
Jak mam ta hetbate z imbirem robic? Normalna herbata i wkrajac do niej imbir? Czy jest juz jakas specjalna imbirowa? Pomozcie [emoji120]
W pierwszej ciazy nie mialam zadnych takich dolegliwosci :(

4c3tskjoppjijysx.png

Tak trochę imbiru dodać do herbaty. Niektórym też pomaga kakao. Możesz też wyprobowac

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny 2 dni nie zaglądałam bo załatana byłam! Dziś spokojniejszy dzień! Ale żeście naprodukowaly! Od 44 do 72 musiałabym czytać. Ja z Leonem pierwsze 3 miesiące mało jadłam,mdłości itp. a od połowy ciąży non stop ta cholerna zgaga i nic nie pomagało!

I jakby już było serio źle żeby mogłoby dojść do odwodnienia to pić wodę z solą chyba himalajska bo już tak dobrze nie pamiętam i podgryzac paluszki. Tak mi radziła moja położna kiedys

IMBIFEM to takie tabletki do kupienia dla kobiet w ciazy na zgage i nudności. Też można spróbować

reklama
Do góry