D
Deleted member 178885
Gość
Hgy
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A co będziesz kupowała przez następne msc? Bo nie wierzę że wytrzymasz [emoji28]On za to płacił
Jego pierwsze wyczekane maleństwo razem kupowalismy
A co będziesz kupowała przez następne msc? Bo
SzalonaByłam z rodzicami i oni też kupili kilka bodziakow hahaha
Jakoś cieszę się ciąża nie myślę w kategorii poronienia lub że będzie coś źle ..
No już 13 tydzien to już minął najgorszy okres i mysle że jutro po prenatalnych będzie tylko lepiej
Też mnie to w pierwszej ciąży przerazalo ale nie jest tego wcale tak dużo w takim tempie wyrobisz się spokojnieEee lista się nie kończy, wanienki butelki skarpetki kocyki wyprawka do łóżeczka rożki ..dużo tego
Wózek rodzice ,łóżeczko my jeszcze materac dużo tego się tak mówi A lista się nie kurczy
Ech, przecież nie mówię Ci kiedy masz zrobić badanieWięc zobaczę co mi mój ginekolog powie na wizycie za tydzień 16+5 będzie, jesli uzna, ze moje dziecko dalej jest większe o ten tydzień czy nawet więcej to myślę, że choć będę 18+5, naprawdę rozmiarowo może dziecko ważyć tyle co niektóre na początku 20tygodnia.... Jeśli zwolni i wyrówna do terminu OM, wtedy zrobię 21+5. Blogi blogami, ale przecież każde dziecko w brzuchu rośnie własnym tempem to raz, a dwa nie będę na urlopie szukać lekarza do prenatalnych, bo tak przeczytałam na blogu
No mój starszy był ostatnio o 5 dni, potem wyrównał i starszy o 3 dni ja myślę że do owulacji doszło zamiast 10/11 marca to doszło 6-8 ! Najbardziej ten 7 i dlatego te kilka dni więcej ma
Mi według ostatniego okresu liczy Pani Gin ,zobaczę co na prenatnych
Dziewczyny wczoraj się obkupilam jak młoda ale wydalam 1000 zł na słuchajcie Tylko ubranka
Smyk i te sprawy stwierdziłam że kupię lepszej jakości typu smyk next h&m ale potem je sprzedam A nie wyrzuce do kosza ...A jak będzie dziolcha to też to jakos przeżyje będzie chodzić w stroju Batmana no trudno każdy żyje myśla że to pyrtek A nie duża lechtaczka choć bywa przeroznie
Wstawiam zdj co ja głupia bez zdj dodalam
Hoho ale się obkupilas super! Ja chodzę i na razie się uśmiecham do wieszaków głównie. Chce poczekać i zobaczyć co dostanę (a ma być tego sporo) Żeby niepotrzebnie nie wydawać kasy. Jedyne co to pewnie kupię rozmiar 50 bo dzieciaki będą na pewno mniejsze a standardowo to ludzie kupuje 56 na noworodki.
Ech, przecież nie mówię Ci kiedy masz zrobić badanie
Zacytowałam lekarza (ginekolog-położnik) w kwestii optymalnego terminu wraz z uzasadnieniem dlaczego, więc dla mnie to wiarygodne źródło informacji, a nie jakiś tam blog... Jeśli Twój lekarz będzie miał inne wskazania co do terminu, to ustalenie daty wydaje mi się kwestią indywidualną.