reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Jeśli chodzi o forum to powiem jak było u nas. Też sierpniowe mamy 2016, był temat ogólny, ale były te poboczne jak wizyty i relacje z nich, nie wiem u nas się nikt nie gubił, wiedziałyśmy, że to się pisze na ogólnym, a zmianę naszej wagi wpisywałyśmy w naszą wagę. Wręcz nasza moderatorka, kiedy jednak zdarzyło się, że ktoś napisał na ogólnym to co miało być w innym wątku, informowała nas o tym i przenosiła dany post, dziewczyny nigdy nie miały nic przeciwko, wręcz jej dziękowały i przepraszały, że się pomyliły. Zamknięte forum powstało w momencie kiedy się naprawdę zgrałyśmy, miałyśmy siebie w znajomych na fb, na snapchacie, instagramie. Na zamkniętym pisałyśmy już więcej o sobie. Zaczynałyśmy od nowa, na starym forum kontynuowałyśmy dyskusję, bo pojawiały się nowe dziewczyny, ale to było już po porodach. W zasadzie potem to z czasem pisałyśmy na zamkniętym, a nowe dziewczyny na tym.

Miłego dnia, dziewczyny. I trzymam kciuki za wizyty.
Też mam dzisiaj wizytę o 16. Niestety znowu plamiłam i do tego doszły jeszcze bóle brzucha. Już sama nie wiem co mam myśleć, wysiadam psychicznie.

Co do zamkniętego wątku, dodałabym tam właśnie wątki typu usg, zdjęcia brzuszków.

Hej, dziewczyny:) nie mam jakoś okazji napisać, bo zawsze mam coś do roboty, a jak przychodzi do czytania, to muszę nadrabiać :-D
Byliśmy wczoraj na wizycie - niestety maluszek tak się odwrócił, że buzi nie było widać i chyba jeszcze spał, chociaż wizyta na sam wieczór, a mnie okropnie bolała głowa... usłyszeliśmy bicie serducha, i że to 15+5 natomiast nie wiemy ile uderzeń, tak samo jak nie wiemy, ile mierzy... Nie wiem, może lekarz też miał cięższy dzień. Niuniek pomachał tylko ręką. Albo będzie strasznie uparte, albo coś się dzieje :-( :( do tego jakoś nie czuję ruchów - jeszcze w ubiegłym tygodniu coś tam pukało okazjonalnie, a teraz nic... jak pomyślę, że teraz mam czekać do 5.06 to mnie aż... strzela z niepewności i tak myślę, że może pójdę do któregoś gina na usg, bo mój ma już terminarz zajęty... zupełnie nie wiem, co robić :(

Hmm... Mi nie do śmiechu, bo raz czułam coś w rodzaju musowania pod brzuchem. Krótko to trwało, ale czy to mogły być jelita? Nigdy nie czułam czegoś podobnego, jakby ktoś wylał wodę utlenioną na ranę, albo mocno gazowany napój :p
Po tamtym razie spokój i na razie się nie nastawiam, że faktycznie to było dziecko :p

reklama
Mamusie czy kiedyś zamawialyscie z aliekkspres chciałabym zamówić kilka rzeczy i kurde nie mogę bo wyskakuje że płatność wpisuje kartę i błąd że niby neta
Ja zamawiałam lakiery hybrydowe i płaciłam normalnie przelewem ze swojego banku. Przeliczyło mi na złotówki i przekierował na stronę banku, tam zrobiłam przelew tak jak zawsze i tyle :)

Do góry