reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

reklama
Powiedz o ciąży i idź na L4, bez skrupułów. Też się czaiłam i zgadzam się z Ditą. Mozna pracawać, ale jak są warunki. Ja co prawda nie jestem jeszcze na l4 ale za tydzień poproszę o nie. Przekonało mnie to, że w ostatnim czasie odeszły od nas 3 dziewczyny i zaczynałam dostawać ich obowiązki. Jest to dla mnie za duże obciążenie. Dla firmy też srednio mnie przeszkalać do ich roboty jak zaraz odejdę, więc docenili szczerość.

Dziewczyny, lekarka napisała mi smsa, że wynik badań genetycznych w tym pappy jest "bardzo dobry" i nie jest konieczna dalsza diagnostyka :):):) co za ulga.
W czwartek dla pewności odbiorę wyniki, żeby sprawdzić, że na pewno się nie pomyliła ;)

PS moje pierwsze dziecko :)

No chyba już wyjścia nie mam ... więc będę musiała się przemóc ;p u mnie i tak wszyscy od początku chodzą na L-4... ja liczyłam, że może ktoś zauważy, a że i tak planowałam pracować to nie chciałam mówić za szybko... ale na razie raczej nie zauważy, bo nic nie widać ;p

Link do: Mamusie listopad 2018

Dziewczyny, to link do zbiorowego arkusza o nas, co by ułatwić trochę @Dita_333 zbieranie danych. Jeśli będziesz miała ochotę to możesz to po prostu potem skopiować zebrane dane na naszą pierwszą stronę :) Dodałam jeszcze często powtarzające się pytanie o imię. Opcjonalnie możemy napisać skąd jesteśmy - myślę, że niebawem zaczną się pytania o miejsce porodu, więc będzie to przydatne :)

Dostęp do arkusza mają osoby z linkiem. Jeśli uważacie, że jakieś pytanie jest zbyt prywatne (np. miejsce zamieszkania, imiona dzieci itp.) to po prostu je pomińcie.
Zrobione ;)

Link do: Mamusie listopad 2018

Dziewczyny, to link do zbiorowego arkusza o nas, co by ułatwić trochę @Dita_333 zbieranie danych. Jeśli będziesz miała ochotę to możesz to po prostu potem skopiować zebrane dane na naszą pierwszą stronę :) Dodałam jeszcze często powtarzające się pytanie o imię. Opcjonalnie możemy napisać skąd jesteśmy - myślę, że niebawem zaczną się pytania o miejsce porodu, więc będzie to przydatne :)

Dostęp do arkusza mają osoby z linkiem. Jeśli uważacie, że jakieś pytanie jest zbyt prywatne (np. miejsce zamieszkania, imiona dzieci itp.) to po prostu je pomińcie.
Na tel nie mogę nic wprowadzić, albo nie umiem

Zaznaczyłam, że grupa zamknię i do moderatora wysyła sie prośbę o dołączenie, a moderatorem jestem chyba ja:)
potem wybierzemy administartorów z grupy
Co Wam się wyświetla po wejsciu w link?

https://www.babyboom.pl/forum/grupy/listopadowe-mamusie-2018.1100/

Mi sie na apce wyświetla - Wystąpił błąd forum. Skontaktuj sie z administratorem forum- cos takiego.
Ale ja jestem na forum zamkniętym innego wątku, już starego ale jeszcze piszemy choć rzadziej i mam ten wątek na apce w Wątkach zamkniętych. I nie widzę tam Listopadowych mam [emoji19][emoji853]

O rany dziewczyny, pije zalewe z ogórków kiszonych. :eek: od kilku dni wcinam ogórki bo uspokaja mi żołądek haha a tyle czasu się przed nimi broniłam :p a po słodkim mi się odbija... Zupełnie odwrotnie niż w poprzedniej ciąży heh

reklama
O rany dziewczyny, pije zalewe z ogórków kiszonych. :eek: od kilku dni wcinam ogórki bo uspokaja mi żołądek haha a tyle czasu się przed nimi broniłam [emoji14] a po słodkim mi się odbija... Zupełnie odwrotnie niż w poprzedniej ciąży heh
Ja dzis robilam zupe ogorkowa i... Jeden ogorek tarlam, drugi jadlam [emoji23]
Dodam tylko ze nie lubie ogorkow [emoji23]

Do góry