Igorowelove
Moderatorka
Mango, z apki nie moge wejsc. Weszlam chyba z przegladarki? Nie wiem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powiedz o ciąży i idź na L4, bez skrupułów. Też się czaiłam i zgadzam się z Ditą. Mozna pracawać, ale jak są warunki. Ja co prawda nie jestem jeszcze na l4 ale za tydzień poproszę o nie. Przekonało mnie to, że w ostatnim czasie odeszły od nas 3 dziewczyny i zaczynałam dostawać ich obowiązki. Jest to dla mnie za duże obciążenie. Dla firmy też srednio mnie przeszkalać do ich roboty jak zaraz odejdę, więc docenili szczerość.
Dziewczyny, lekarka napisała mi smsa, że wynik badań genetycznych w tym pappy jest "bardzo dobry" i nie jest konieczna dalsza diagnostyka co za ulga.
W czwartek dla pewności odbiorę wyniki, żeby sprawdzić, że na pewno się nie pomyliła
PS moje pierwsze dziecko
Wiem ale tak miło popatrzeć na zdjęcia jak by nie patrzeć też tu bym uczestniczyła no ale trudno
myślę, że tak będzie lepiej, że grupa zamknięta. Dodajemy tu różne zdjecia piszemy o sobie a to jednak internet o ogólnodostępne forum
Zaznaczyłam, że grupa zamknię i do moderatora wysyła sie prośbę o dołączenie, a moderatorem jestem chyba ja
potem wybierzemy administartorów z grupy
Co Wam się wyświetla po wejsciu w link?
https://www.babyboom.pl/forum/grupy/listopadowe-mamusie-2018.1100/
ZrobioneLink do: Mamusie listopad 2018
Dziewczyny, to link do zbiorowego arkusza o nas, co by ułatwić trochę @Dita_333 zbieranie danych. Jeśli będziesz miała ochotę to możesz to po prostu potem skopiować zebrane dane na naszą pierwszą stronę Dodałam jeszcze często powtarzające się pytanie o imię. Opcjonalnie możemy napisać skąd jesteśmy - myślę, że niebawem zaczną się pytania o miejsce porodu, więc będzie to przydatne
Dostęp do arkusza mają osoby z linkiem. Jeśli uważacie, że jakieś pytanie jest zbyt prywatne (np. miejsce zamieszkania, imiona dzieci itp.) to po prostu je pomińcie.
Na tel nie mogę nic wprowadzić, albo nie umiemLink do: Mamusie listopad 2018
Dziewczyny, to link do zbiorowego arkusza o nas, co by ułatwić trochę @Dita_333 zbieranie danych. Jeśli będziesz miała ochotę to możesz to po prostu potem skopiować zebrane dane na naszą pierwszą stronę Dodałam jeszcze często powtarzające się pytanie o imię. Opcjonalnie możemy napisać skąd jesteśmy - myślę, że niebawem zaczną się pytania o miejsce porodu, więc będzie to przydatne
Dostęp do arkusza mają osoby z linkiem. Jeśli uważacie, że jakieś pytanie jest zbyt prywatne (np. miejsce zamieszkania, imiona dzieci itp.) to po prostu je pomińcie.
Zaznaczyłam, że grupa zamknię i do moderatora wysyła sie prośbę o dołączenie, a moderatorem jestem chyba ja
potem wybierzemy administartorów z grupy
Co Wam się wyświetla po wejsciu w link?
https://www.babyboom.pl/forum/grupy/listopadowe-mamusie-2018.1100/
Ja dzis robilam zupe ogorkowa i... Jeden ogorek tarlam, drugi jadlam [emoji23]O rany dziewczyny, pije zalewe z ogórków kiszonych. od kilku dni wcinam ogórki bo uspokaja mi żołądek haha a tyle czasu się przed nimi broniłam [emoji14] a po słodkim mi się odbija... Zupełnie odwrotnie niż w poprzedniej ciąży heh