reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2018

Dziewczyny, to jest chyba tylko grupa zamknięta... nie wiem czy to jest to samo co forum zamknięte... jak chcecie mogę napisać do administratorki forum BabyBoom żeby cały nasz wątek czy forum przeniosła na forum zamknięte... wtedy zachowamy nasza historie i bedziemy ukryte.. mogę spróbować jak chcecie..[emoji5]

reklama
Ale ze to co do tej pory bylo pisane to zniknie? Nikt juz nie dolaczy? Bo mysle, ze jeszcze sie pojawia jakies nowe mamy

Ale ze to co do tej pory bylo pisane to zniknie? Nikt juz nie dolaczy? Bo mysle, ze jeszcze sie pojawia jakies nowe mamy

Nie zniknie, ale będzie dostępne tylko dla nas...
Albo jak cześć z nas się nie zgadza to moze inny wątek tylko przenieść np.listopadowe brzuszki (bo zdjęcia) albo poprosić Aniaslu o założenie nowego forum zamkniętego dla nas i bedziemy od nowa tam pisały i tu ewentualnie tez? nie wiem [emoji53]
Jakieś głosy za- przeciw?

Do tabelki się wpisałam :)

Moim zdaniem za dużo powstało tych nowych forum bo nie ogarniam. Jest ich już z 10 na stronie startowej np brzuszki, wyprawka, płeć itd i szczerze nie czytam tego wszystkiego bo za dużo tego jest. Jak teraz stworzymy znowu jakaś nowa grupę to się nie dogadamy bo każda będzie pisała trochę tu trochę tam trochę jeszcze gdzieś indziej i będzie dupa bo powstanie bałagan. Ja bym wolała być na jednym forum (np na tym). Tak szczerze to każda z nas jest anonimowa. Mi nie przeszkadza że ktoś tam sobie to czyta, niech sobie czyta. Przecież twarzy nikt nie wkleja a po imieniu i zdjęciu brzuszka nikt nas nie pozna haha :) także takie moje zdanie :)

Do tabelki się wpisałam :)

Moim zdaniem za dużo powstało tych nowych forum bo nie ogarniam. Jest ich już z 10 na stronie startowej np brzuszki, wyprawka, płeć itd i szczerze nie czytam tego wszystkiego bo za dużo tego jest. Jak teraz stworzymy znowu jakaś nowa grupę to się nie dogadamy bo każda będzie pisała trochę tu trochę tam trochę jeszcze gdzieś indziej i będzie dupa bo powstanie bałagan. Ja bym wolała być na jednym forum (np na tym). Tak szczerze to każda z nas jest anonimowa. Mi nie przeszkadza że ktoś tam sobie to czyta, niech sobie czyta. Przecież twarzy nikt nie wkleja a po imieniu i zdjęciu brzuszka nikt nas nie pozna haha :) także takie moje zdanie :)

Mi tez się wydaje, ze może lepiej zrobić grupę zamknięta na zdjęcia itp. Ja tez nie ogarniam tych wszystkich grup.
Dopiero co nowa osoba dołączyła do nas. I co będzie jak z czasem ktoś nowy będzie chciał dołączyć?

Witajcie dziewczyny ja dzis wizytuje na godz 10 trzymajcie kciuki oby z dziecmi bylo wporzadku

Wieczorem jedziemy ogladac szpital gdzie chce rodzic
Trzymam kciuki za dziewczyny wizytujace

Dziewczyny, to jest chyba tylko grupa zamknięta... nie wiem czy to jest to samo co forum zamknięte... jak chcecie mogę napisać do administratorki forum BabyBoom żeby cały nasz wątek czy forum przeniosła na forum zamknięte... wtedy zachowamy nasza historie i bedziemy ukryte.. mogę spróbować jak chcecie..[emoji5]

możesz sprobować, ale z tego co pamietam to nie da się. Ja w tym samym miejscu pisałam na forum zamknietym mam z marca 2017

reklama
Do góry